Sonunda izlemeye başladim...
Özlemişim her bir karakteri
S03 - B01-02
Özlemişim her bir karakteri
S03 - B01-02
Hatanın aptal bir aşığa yuklemeleri de fena olmamiş. Mantiğin arandiğin yerde en mantıklı hamle bu olmuş
Bana göre hiç fena başlamadı. Karakterlerin tekrardan bir araya toplanması için de güzel bağlamişlardi.
Berlin olayını çoook merak ediyordum. Neyse ki flashbacklerle oynuyor O zarafetin nedeni eşcinsel olmasıymış Zaten ilk sezonda tecavüz etmesinden belliydi
Temposu yine yüksekti. Ama bu seferki polisler çok salak gibi.
7.5/10
Bana göre hiç fena başlamadı. Karakterlerin tekrardan bir araya toplanması için de güzel bağlamişlardi.
Berlin olayını çoook merak ediyordum. Neyse ki flashbacklerle oynuyor
Temposu yine yüksekti. Ama bu seferki polisler çok salak gibi.
7.5/10
Zeplin miiiiii!!!!!???? Harika bir başlangıç. Zeplinler kullanmayalı baya bi zaman oldu. Keşke yeniden moda olsa. Reklamlar için harika bir secenek.
Neyse güzel gaza getirmişler bence. Hainleri görüyormusunuz asker kıyafeti giymişler adsfagdhas Kaos çıkarmak çooook kolay Sergio'cum İnsanların nasıl örgütleneceğine dair müthiş bilgiler / ifşlar diyim yada ... Buralar yetti bana.
Bu yeni polisler heralde salak Raquelin en azından saçını topladiği sahneler bir seksapalite katıyordu seyir zevki veriyordu. Bu salak Albay heralde habire dişini dürtücek
Çok hızlı giriş yaptılar nedense. 16 bölüm mü olsaydı acaba?
Bu kadar hızlı girşe başım döndü 7/10
Neyse güzel gaza getirmişler bence. Hainleri görüyormusunuz asker kıyafeti giymişler adsfagdhas
Bu yeni polisler heralde salak
Çok hızlı giriş yaptılar nedense. 16 bölüm mü olsaydı acaba?
Bu kadar hızlı girşe başım döndü 7/10