Netflix La Casa De Papel - 3. Sezon Yorumları

Sonunda izlemeye başladim...

Özlemişim her bir karakteri :bhr:

S03 - B01-02

Hatanın aptal bir aşığa yuklemeleri de fena olmamiş. Mantiğin arandiğin yerde en mantıklı hamle bu olmuş:A
Bana göre hiç fena başlamadı. Karakterlerin tekrardan bir araya toplanması için de güzel bağlamişlardi.
Berlin olayını çoook merak ediyordum. Neyse ki flashbacklerle oynuyor:Z O zarafetin nedeni eşcinsel olmasıymış:A Zaten ilk sezonda tecavüz etmesinden belliydi :A
Temposu yine yüksekti. Ama bu seferki polisler çok salak gibi.

7.5/10

Zeplin miiiiii!!!!!???? Harika bir başlangıç. Zeplinler kullanmayalı baya bi zaman oldu. Keşke yeniden moda olsa. Reklamlar için harika bir secenek.

Neyse güzel gaza getirmişler bence. Hainleri görüyormusunuz asker kıyafeti giymişler adsfagdhas:F:F Kaos çıkarmak çooook kolay Sergio'cum:F İnsanların nasıl örgütleneceğine dair müthiş bilgiler / ifşlar diyim yada ... Buralar yetti bana.

Bu yeni polisler heralde salak:( Raquelin en azından saçını topladiği sahneler bir seksapalite katıyordu seyir zevki veriyordu. Bu salak Albay heralde habire dişini dürtücek:(

Çok hızlı giriş yaptılar nedense. 16 bölüm mü olsaydı acaba?

Bu kadar hızlı girşe başım döndü 7/10

• Beğendim
Reactions: kerem and MasacRE
Yine de büyük beklentiye girmeyin, öyle beklentiye girerek izlenen dizi bölümleri ya da filmler beklenen etkiyi vermeyeceği için hayal kırıklığı ile sonuçlanır. :A Bir de tabi sezonu taze bitirmiş olmanın verdiği gaza gelmişlik var, yoksa sezonu tek tek ele alsak baya kan dökülür gömerken. :A

Ama en azından, spoiler olmadan şunu diyebilirim ki izlemeye değmeyecek bir son bölüm, dolasıyla bir sezon olmadı. Yine aynı şekilde, taze taze bitirmek gerekiyor sezonu yoksa oradan buradan spoiler tehlikesi daima vardır malum... :D

O zaman beklentilerimizi hiç yükseltmeyelim sezon finali puanına aldanarak, düşük tutmaya devam edelim. Zaten sezonun tümüne baktığımız zaman düşük puanlar verdin. :A

Ortalamanın üstü bir sezon yapsalar dahi sevinecektim çünkü gerçekten kötü ve izlenmeye değmeyecek bir dizi sezonu bekliyordum. Dediğin seviyede ise bu sevindirici bir gelişme... :D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
3x3 3x4

Kaynakçıların rehine gibi gösterilmesinin bizi şaşırtmak dışında bir olayı var mıydı anlayamadım? Gayet onları da kendilerinden biri olarak götürebilirlerdi aşağı diye düşünüyorum. Müdürü almaya da sadece 2 kişinin gitmesi ve 5 kişilik koruma grubundan yırtması olmamış. Aşağıdakiler silahsız insanlar zaten asıl oraya daha güçlü ekip lazımdı. O sahnenin sonunda da soygun ekibinden sadece Palermo zarar gördü. Kör olarak kalacak galiba olayın geri kalanında.

Kasaya giriş kısımları güzeldi, suyun içinden gitme falan. Plan pamuk ipliğine bağlı yalnız cidden, Profesör'ün endişe ettiği kadar var :A Orada da müdürün onun dediği gibi prensipli çıkmasıyla girmedi ve zaten kendinde olmayan Denver yaptı mallığını adama vurdu kafayı gitti. Son çare bombayla açtı adam, arkaya doğru da gitti ama oradan kurtulur mu bilemedim.

Diğer tarafta polisler de ilk defa bir şeyler yapmaya başladı. Kendilerinin dinlenmelerini engelledi yeni gelen albay ve rehine falan dinlemeden dalacaklar içeri son anda başka bir şey olmazsa. Sanki çok çabuk bitti gibi duruyor bu sefer hızlı hızlı gitti her şey özet gibi sezon oluyor resmen.

3×4

Sorun şu ki Profesör'ün karşısına geçecek adam akıllı biri yok. Raquel ilk 2 sezon idare etse de şu yeni atanan memuru beğenmedim. Öyle birşey olsun ki Death Note'taki Light ve Ryuzaki arasındaki zeka savaşı olsun istiyorum. En azındam Rio'ya işkence çektiren kadın gelmeli. O yüzden polis ve Profesör'ün sahneleri ilgi çekici değildi. :X

Ya dizi hızlı gidiyor, yada polisler bu sefer onlara nefes aldırmayacak gibi görünüyor. Helikopterler hazırlandı, baskın düzenleyecekler sanırım e tabi bu sefer becerebileceklerse.. Denver'nın kafa atışı işleri biraz berbat etsede kasayı su basıncının olduğu bir alanda havaya uçurmak iyi bir fikir miydi emin değilim. Belki de kasanın ardında onları yeni bir sürpriz bekliyordur. :A

Sonunda izlemeye başladim...

Özlemişim her bir karakteri :bhr:

S03 - B01-02

Hatanın aptal bir aşığa yuklemeleri de fena olmamiş. Mantiğin arandiğin yerde en mantıklı hamle bu olmuş:A
Bana göre hiç fena başlamadı. Karakterlerin tekrardan bir araya toplanması için de güzel bağlamişlardi.
Berlin olayını çoook merak ediyordum. Neyse ki flashbacklerle oynuyor:Z O zarafetin nedeni eşcinsel olmasıymış:A Zaten ilk sezonda tecavüz etmesinden belliydi :A
Temposu yine yüksekti. Ama bu seferki polisler çok salak gibi.

7.5/10

Zeplin miiiiii!!!!!???? Harika bir başlangıç. Zeplinler kullanmayalı baya bi zaman oldu. Keşke yeniden moda olsa. Reklamlar için harika bir secenek.

Neyse güzel gaza getirmişler bence. Hainleri görüyormusunuz asker kıyafeti giymişler adsfagdhas:F:F Kaos çıkarmak çooook kolay Sergio'cum:F İnsanların nasıl örgütleneceğine dair müthiş bilgiler / ifşlar diyim yada ... Buralar yetti bana.

Bu yeni polisler heralde salak:( Raquelin en azından saçını topladiği sahneler bir seksapalite katıyordu seyir zevki veriyordu. Bu salak Albay heralde habire dişini dürtücek:(

Çok hızlı giriş yaptılar nedense. 16 bölüm mü olsaydı acaba?

Bu kadar hızlı girşe başım döndü 7/10
Hızlı ama heyecansız ilerliyor, sorun orada. :A

• Beğendim
Reactions: Forumdash
LCDP’nin net açık ara en taş hatunu. 50 tane Tokyo’ya tercih etmezdim kendisini, hayallerimin kadını gibi bir şey. Diziye kattığı tadı söyleme zaten gerek yok. Hele o cilveli cilveli halleri, sürekli lolipop tüketmesi filan... Tokyo da neymiş Sierra dururken ??

images

@Çiğdem @Harunnn60 @Sherlock @MasacRE @Forumdash

Senin Tokyo ile ilgili söyledilerin kadar değil. :X

Tokyo’yu dizinin bilinçli olarak yazılmış en gıcık karakteri olarak görüyorum orası ayrı ama diziden tamamen bağımsız, sadece oyuncuları kıyasladığımızda da ben Sierra’yı tercih ederdim ancak renkler ve zevkler elbette :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Harunnn60 and kerem
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Tokyo’yu dizinin bilinçli olarak yazılmış en gıcık karakteri olarak görüyorum orası ayrı ama diziden tamamen bağımsız, sadece oyuncuları kıyasladığımızda da ben Sierra’yı tercih ederdim ancak renkler ve zevkler elbette :A
Zevkler ve renkler tartışılmayacaksa Rap Müzik adı altında subjektif bir konu açmamalıyız yada herhangi bir konuda sesli düşünürken başka insanları zan altında bırakmamalıyız. :)

• Güldürdün
Şu dizideki en büyük nefretim Tokyo. Bomboş bir karakter ya. Ağlamaktan başka bir vasfı yok.

Palermo reis bende Berlin'in yerini ufakta olsa kapattı.

Profesör hep sakin tarzda gidiyordu ama şimdi god mode açacak gibi duruyor.

Yeni gelen kadın müfettişe de ayar oldum. Kadının her şeyi bilmesi beni sinir etti.

Umarım 4. sezon son sezon olur. Efsanevi bir sonla tadında bırakırlar umarım.

Zevkler ve renkler tartışılmayacaksa Rap Müzik adı altında subjektif bir konu açmamalıyız yada herhangi bir konuda sesli düşünürken başka insanları zan altında bırakmamalıyız. :)

Forum sonuçta Vikipedi değil, elbette subjektif konular açılacak ve sözlük kısmında subjektif tanımlar yapılacak, kimse ilk mesaja katılmak zorunda değil, zaten o yüzden renkler ve zevkler deniyor, aksi halde dört duvar gibi sıkıcı bir hukuki alan olurdu ortam. :D Ancak Sierra ve Tokyo kıyaslamasından konuyu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama uzatmaya gerek yok, öyleyse öyledir. :)

Rachel bana da çok çekici geliyor Sierra kadar olmasa da, gerçekten çekici bir kadın yalan yok. :A
Sierra burnu yamuk olan mıydı. :F @sokak sanati sever onu. :A

Rachel iyi bence ağır başlı böyle sen seversin zaten :A Tokyo ilk başlarda iyiydi ama son bölümlerde gıcıklaştı, berline dengesiz hareketler yapıyordu :A

Birde şu banka da çalışan sarışın kıvırcık kız vardı oda iyi bak :A @Çiğdem İN nadir sevdiği kadınlardan. :A

Forum sonuçta Vikipedi değil, elbette subjektif konular açılacak ve sözlük kısmında subjektif tanımlar yapılacak, kimse ilk mesaja katılmak zorunda değil, zaten o yüzden renkler ve zevkler deniyor, aksi halde dört duvar gibi sıkıcı bir hukuki alan olurdu ortam. :D Ancak Sierra ve Tokyo kıyaslamasından konuyu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama uzatmaya gerek yok, öyleyse öyledir. :)
İlk mesaj dediğimiz şey açılan konunun altına yapılan yorumdur. Elbette öznel yargı yapılır ama genelde yapıldığı gibi konuyu objektif bir şekilde açtıktan sonra belirtilebilir. Zevkler ve renklerin bahsi açılınca buraya kadar geldi konu. Anlamak zor olmasa gerek. :)

• Beğendim