Netflix La Casa De Papel - 3. Sezon Yorumları

Dark'ın en kötü bölümü bile (ki yok) bu dizinin 3. sezonuna bin basar.

Birde 2. sezonun sonundan sonra 3. sezonu istenedik biz. Orada bitmeliydi dizi.
Bende başlamadan önce hevesim yoktu biliyorsun ama şuan iyiki dönmüşler diyorum film tadında bir bölümdü bence olabiliceğin en iyisini yapmışlar böyle sürücekse diğer sezonlar gelebilir
@Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt

Kötüydü demiyorum zaten ama ilk iki sezon kadar iyi değildi. Onun altında kaldı.

Sen zaten ilk bölümü o kadar çok beğendiysen son bölümüne bitersin.

Reactions: Çiğdem
Kötüydü demiyorum zaten ama ilk iki sezon kadar iyi değildi. Onun altında kaldı.

Sen zaten ilk bölümü o kadar çok beğendiysen son bölümüne bitersin.
İkinci sezon en özel olarak kalacak zaten her dizi öyle ilk sezonlarıyla kıyas yapmak doğru değil şarkıcılarında son şarkılarını ilkleriyle bir tutmamak gibi

Ama ilk sezona bir çok gönderme vardı zaten

Reactions: kerem
Doğal olarak kıyaslama yapılır bence. Şarkıcı başka birşey de bir dizinin 3. sezonu ilkinden kötü olmamalı. Beklenti başka yönde oluyor hep.

@Forumdash Abicimde son dönemde sapıtmıştı biraz
Siz Darkın bomboş hiç hareketlilik yaşam belirtisi olmayan bölümüne hayran kalıyordunuz @MasacRE
@Harunnn60
Dark'ın en kötü bölümü bile (ki yok) bu dizinin 3. sezonuna bin basar.

Birde 2. sezonun sonundan sonra 3. sezonu istemedik biz. Orada bitmeliydi dizi.
LCDP'yi Dark'dan iyi bulan birini kaale almaya gerek yok zaten boşver alamancı

Reactions: Çiğdem and kerem
Reactions: kerem and MasacRE
2.Bölüm vlla ilk bölümleri beğenmeyen @kerem @MasacRE hangi diziyi izlediler merak ediyorum film gibi iki bölüm izledik ve 1.sezona bağlı olarak devam ediyoruz
@Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @Harunnn60 @sokak sanati @DarkLegenD @destere @Forumdash

Ne uğraştırmıştı destere forumdash beni
Profosorun babamın hasta oğlu vardı diye o Berlin ilaçsız oyüzden yaşamıyor diye anlatıyorum anlatıyorum iki taş kafa beni yalancı çıkarıyorlardı gelsinlerde burda bekliyorum artık kesinleştine göre

Şimdi Alkido diyelim
Profösörün halkın karşısında maskesini açması sonra tanklarla giderken çalan şarkı yalnız yürümeyelimmi ne bu dizinin müzikleri çok güzel zaten
Berlini hala görmemiz güzel ve o adamla dans sahneside komik ve duygusaldı profosrun
Darbe yapar gibi gittik bankaya bakalım çok heyecanlı bitti

Efsaneyi analım

Ne kadar zevksizsin ya

Reactions: Çiğdem and kerem
Git benim bölüm bölüm yaptığım mesajları oku. İzleyeli baya oldu.

@Yiğitt izlediğini bildiriyor işte sadece yetmez mi
Kimdi o biri daha vardı öyle yapan @Maskeli Fedai miydi acaba
Hhaha evet Castle Rock dizisinde artık yorum kısalığında öyle bir boyuta gelmişti ki 3. bölümü izledim 4.bölümü izledim diyip gidiyordu rahmetli fok başkan bir azarlamıştı @Maskeli Fedai ondan sonra bülbül gibi anlatmaya baslamıstı bölümleri

Castle Rock da ekimde başlıyormuş bu arada, izliyoruz değil mi @Maskeli Fedai