Alperen nere ben oraTokyonun sevgilisi Alperen duymaz olur yeni sezonda yeni ay yapım dizisinde olacakmış @serhatt
Alperen nere ben oraTokyonun sevgilisi Alperen duymaz olur yeni sezonda yeni ay yapım dizisinde olacakmış @serhatt
Yine @Çiğdem le ortak olacak dizinizAlperen nere ben ora
ben onun izlememesi için elimden geleni yaparımYine @Çiğdem le ortak olacak diziniz
ben onun izlememesi için elimden geleni yaparım
Emrenin dediği rol zaten gıcık bir rol hemen zibidi karakterine geri dönecekYine @Çiğdem le ortak olacak diziniz
Ozandan Berlin olucaksa diziyi başlamadan bitirsinler Profesor rolu gelecektir ona uygundur bence
Ama bu dizide Berlini ve özellikle Denver rollerini yapabilecek oyuncu olduğunu sanmıyorum ben Türkiye de @Forumdash abicimin zevkine kalırsak bir de zibidilerle yazık eder bu karakterlere özllikle denvere
Ozan için profesör denmiş zaten ama bence profesörü de Berlin'i de başarıyla canlandırırOzandan Berlin olucaksa diziyi başlamadan bitirsinler Profesor rolu gelecektir ona uygundur bence
Ama bu dizide Berlini ve özellikle Denver rollerini yapabilecek oyuncu olduğunu sanmıyorum ben Türkiye de @Forumdash abicimin zevkine kalırsak bir de zibidilerle yazık eder bu karakterlere özllikle denvere
Emrenin dediği rol zaten gıcık bir rol hemen zibidi karakterine geri dönecek
Belirnde olabilir demişsiniz Berlin ve Denveri büyük ihtimalle saçma sapan kişiler bulucaklar türkiyede bunları karşılıcak oyuncu yok @Forumdash @xemrexxxOzan, profesör olacak diyoruz zaten 350 mesajdır.
Yorumda Berlin olabilir demişler Berlinle Denveri şuan karşılını düşünemiyorum yapmasınlar bu diziyiOzan için profesör denmiş zaten ama bence profesörü de Berlin'i de başarıyla canlandırır
Ya hadi Berlin neyse de Denver ehehe ehehe diye aptal aptal gülüp duran bir tip, neyine tutuldun bu malınYorumda Berlin olabilir demişler Berlinle Denveri şuan karşılını düşünemiyorum yapmasınlar bu diziyi
Aaa zaten benim favorim denverdi Berlini malum olaydan sonra sevdim @Sherlock @Forumdash @xemrexxxYa hadi Berlin neyse de Denver ehehe ehehe diye aptal aptal gülüp duran bir tip, neyine tutuldun bu malın
Ya nerede mal bir tip var gidip onu buluyorsun Çiğdem, Denver mi dizinin yıldızı güldürme beni yaAaa zaten benim favorim denverdi Berlini malum olaydan sonra sevdim @Sherlock @Forumdash @xemrexxx
Berline ooyuncu bulunabilir gıcık birisiyle ama denveri kim oynayabilir ki dizinin yıldızı
Aaa zaten benim favorim denverdi Berlini malum olaydan sonra sevdim @Sherlock @Forumdash @xemrexxx
Berline ooyuncu bulunabilir gıcık birisiyle ama denveri kim oynayabilir ki dizinin yıldızı
Ya nerede mal bir tip var gidip onu buluyorsun Çiğdem, Denver mi dizinin yıldızı güldürme beni ya
Denver açık ve net söylüyorum bomboş karakterdi. Zeki desen zeki değil, komik desen komik değil. Aptal aptal gülüyordu sadece.
Malum olaya kadar Berlin gıcık kaptım biriydi Denver ilk bölümden beridir favorımdı @MasacRE in yorumuna yinede güldüm nedense @xemrexxxYa nerede mal bir tip var gidip onu buluyorsun Çiğdem, Denver mi dizinin yıldızı güldürme beni ya
Ya bana flashback sahnelerinde falan olacak gibi geliyor o. Yani Çukur'la o kadar dalga geçtik mesela ama Medet yine 3-4 kurşun yedi, bu Berlin polisin taramalı tüfekleriyle 9494918 kurşun yedi, onu yaşatmasınlar artık yani bir zahmetBu dizinin yıldızı açık ara Berlin. Sırf bunun yüzünden 3500 mermi yiyerek öldüğü halde geri döndürecekler adamı.
Ya bana flashback sahnelerinde falan olacak gibi geliyor o. Yani Çukur'la o kadar dalga geçtik mesela ama Medet yine 3-4 kurşun yedi, bu Berlin polisin taramalı tüfekleriyle 9494918 kurşun yedi, onu yaşatmasınlar artık yani bir zahmet
Yani göstere göstere yapmasalardı sahneye, bir dönüşü olurdu da o sahneden sonra nasıl dönebilir aklım almıyor Ha bir de adam zaten hastaydı, ölecekti o da var. Yok ya kaldığı yerden devam etmenin akıl alır yanı yokYani en mantıklı yöntem bu ama bu sefer ekiple komik ve izleyicinin en sevdiği sahneleri olmayacak. Komutan gibi emirler yağdırıyordu, izleyiciler de en çok bunu seviyordu zaten. O yüzden bir yolunu bulup yaşatırlar gibi geliyor, zaten tamamen fan service bir sezon olacak. Netflix para için yapıyor.
Yani göstere göstere yapmasalardı sahneye, bir dönüşü olurdu da o sahneden sonra nasıl dönebilir aklım almıyor Ha bir de adam zaten hastaydı, ölecekti o da var. Yok ya kaldığı yerden devam etmenin akıl alır yanı yok