ST gelir gelir4. sezonu gelirse belki. Nice güzel diziler?
ST gelir gelir4. sezonu gelirse belki. Nice güzel diziler?
Berlin'siz sezon çekilmez diyenler çok. O yüzden öldüğünü düşünmüyorum.@MasacRENekadar sevsemde ölmesi lazım eski sahnedir umarım çünkü efsane olarak hafızamızda kalacak birde profosor adamın öldüne şaşırmadan diyor bencede eski sahnedir ve öyle umuyorum
Seninde çerezlik dizilero bırakıp nice güzel animeler izlemen dileğiyle.ST gelir gelir
Drama olanı varsa izlerim de patlama efekti filan izlenmiyorSeninde çerezlik dizilero bırakıp nice güzel animeler izlemen dileğiyle.
Benim izlediğim dizilerden bahsediyor.4. sezonu gelirse belki. Nice güzel diziler?
Your Name, Wolf Children, Koe no Katachi, Tokyo Godfathers, Kono Sekai no Katasumi ni.Drama olanı varsa izlerim de patlama efekti filan izlenmiyorAma içinde salt drama olcak dizi gibivarsa öneri bakim.
Say bakalım.Benim izlediğim dizilerden bahsediyor.
Haklısın, kaliteli dizileri izlediğimi insanlara haykırırsam görgüsüzlük olur.Si Dabulyu dizilerini böyle ulu orta yerde saymaman hoşuma gitti.
Belki de forumda maruz kaldığım en iğrenç iftira bu.
Sen ve kaliteli diziler, hmmmmm anlıyorum...Haklısın, kaliteli dizileri izlediğimi insanlara haykırırsam görgüsüzlük olur.
Haklısın, kaliteli dizileri izlediğimi insanlara haykırırsam görgüsüzlük olur.
2 gün kaldı zaten. İnsan bi' yorumumu okuyup da beğenir.Bende yeni sezon başladı sandım.s.s
2 gün kaldı zaten. İnsan bi' yorumumu okuyup da beğenir.
Ne buluyorsunuz o mal karakterde 😱 😱 😱 @keremTokyoyu sevmen iyi olmuş. Dizide kızlar dahq karakteristikti erkeklere göre. Hepsi süperdi
Sorun sende demek ki.
@sokak sanati da sever mal kadınları @Harunnn60 gibiSorun sende demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?