Sonunu bildiğin için kötüledin şuanYoksa Berlin tam senin kalemindeAz çok sevdiğin karakterin ortalamasını çıkarabilirim
Cidden Berlin ilk 5'de bile değil. Dedektif bile daha sempatik.
Prof>Nairobi>Tokyo ♡♡♡
Sonunu bildiğin için kötüledin şuanYoksa Berlin tam senin kalemindeAz çok sevdiğin karakterin ortalamasını çıkarabilirim
Hiç vallaha Berlini tanıyıp hem de sonunu biliyor nasıl dayanıyorDizinin sonundan bile daha kötü@sokak sanati
Berlinin gıcık olduğu konusunda haklı sokak sanati yani izleyip daha gıcıklıklarınıda görsünDizide Berlin'den daha çekici karakter ve olaylar var. Ben profesörü daha etkili buluyorum. Berlin ne yaa. Bu yumruk sahnesi iyiydi şuan
Adam muhtemelen eceli ile ölecek. Ama o ölürse plan iptal olur o.kötü işte
Modu düşmüş moduBerlinin gıcık olduğu konusunda haklı sokak sanati yani izleyip daha gıcıklıklarınıda görsünBencillik ederek öldüğünde zaten bumuydu beklediğim şeydi diyecek o çok etkilemez aslında
O spoiden çok etkilenmez Denverimi sevsin @sokak sanati belkide seviyordur @eskici gibiModu düşmüş moduKoca spoi yesem benim de düşerdi
Denverı sevmeyen ölsün be
Sen 2.sezona başladınmı kaçta kaldın takip edemedimDenverı sevmeyen ölsün be
Yok daha başlamadım 8 bölüm izledim bu aralar pek izleyemiyorum ama devam ederim yineSen 2.sezona başladınmı kaçta kaldın takip edemedim
Et zaten 2.sezon 6 Bölüm Özellikle finalden sonra bukadar abartılmayı doğru bulucaksın insan etkisinden çıkamıyorYok daha başlamadım 8 bölüm izledim bu aralar pek izleyemiyorum ama devam ederim yine
Göreceğiz bakalım güzel dizi zaten devam edicem ama çok fazla abartılıyor benceEt zaten 2.sezon 6 Bölüm Özellikle finalden sonra bukadar abartılmayı doğru bulucaksın insan etkisinden çıkamıyor
Final bölümünde izle bukadar etkilenmedim yabancı dizilerden diyeceksinGöreceğiz bakalım güzel dizi zaten devam edicem ama çok fazla abartılıyor bence
Göreceğiz bakalım beklentiyi çok fazla yükseltiyorsunuz sonra hayal kırıklığına uğramayalımFinal bölümünde izle bukadar etkilenmedim yabancı dizilerden diyeceksinHala etkisindeyim vlla Türk dizileri gibi bir etki bırakıyor görüceksin@destere @Forumdash
Ben sizle başlasamda sizin hızınızda izleyemezdim zaten
Ayol bu 1.Bölüm yorumuyla 2.Bölüm yorumu arasında yıl farkı var belkide asır
Şuan napıyon sankiBen sizle başlasamda sizin hızınızda izleyemezdim zaten
Abartma sende yaAyol bu 1.Bölüm yorumuyla 2.Bölüm yorumu arasında yıl farkı var belkide asır
Evet ağırdan alıyor demek özel biriyle izliyor buluştukça sadgsajdsadjasAyol bu 1.Bölüm yorumuyla 2.Bölüm yorumu arasında yıl farkı var belkide asır
Yok ayoll kafam dizi izlemeye müsait olmuyor her geceŞuan napıyon sankidestere ile ben gece 2şer bölüm izliyorduk 02'de filanSen de gördüğüm kadarıyla musaitsinYani izlerdin bahane arama
"Ayoll" dedin ya hem de çift LE ile tek olduguna inandımYok ayoll kafam dizi izlemeye müsait olmuyor her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?