S02 - B05-06(FİNAL)
5.bölümü atlayıp 6.bölüme geçmek istiyorum@destere @Çiğdem-
Harika bir finaldi. Ayakta alkışlanmayı hak ediyor
5.bölüm hüzünlüydü. Moskovu kaybettik.
6.bölümde herkes umutuszluğa kapılmış gibiydi. Tunel kazma derdine düşmüşlerdi. Profesör resmen karanlık yoldaki mum ışığı gibi tünelin ucunda göründü
Hele Tokyo'nun koruyucu meleğim diye tanımlayıp onu gördüğü andaki mutlulukUmut nedirin tarifiydi resmen
Berlin gelmiş geçmiş en sağlam karakterdi. Keşke ölmeseydi. Kendine yaraşır. tarihe adını yazdıracak bir ölüm seçti
Monica ve Denver harika çift olmuşlarMonica'nın son anda gruba dahil olması enfestiTokyo ve Rio görüntüler harika ama siz en iyisi tavşan moduna geçinYoksa aşkınız uzun sürmeyecek sonda zaten ayrı yollara düştünüz
Profesör...Sen bir dahisin.Game of Thrones'ta bile olasılıklar böyle hesaplanmıyordu. Muhteşem planlar yapıp Michael Scofield'ın bile mentoru olabilirsinHastaliğin neydi de seni o hale getirdi bilemiyorum ama iyi ki o hale düşmüşsün (sanırım böbrek hastasıydı? belinde ameliyat izi vardı)...Ama hala Berlin'le olan ilişkin ne? bilmek istiyorum. Kardeşim dedin ama nasıl kardeş? Öz mü?
Bütün karakter kendi içinde harikaydı. Asi, ergen, soğuk kanlı, komik, anaç, babacan kısaca dünyada ne kadar insan tipi varsa hepsi burda toplanmiş. ABD dizilerinden sıyrılıp, başka ülkelere açılmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edilesi dizi olmuş... Tebrik eder ve Tüm sezon ortalaması olarak 9/10 verebilirim.
Veee Bunu da bırakyım buraya
Sanırım hiçbir yabancı dizi finalinden bukadar etkilenmedim2x6.
Final Bölümü
ve mükemmel bir final
bu diziyle tanışmamızı sağlayan @Forumdash a ve bize bize bu dizide tüm enerjisiyle canla başla eşlik eden hogatham @Çiğdem- e ne kadar teşekkür etsem azdır
tokyo şovla başladı bölüm ve muhteşem berlin şovuyla sona erdi özellikle berlinin mermileri ardı ardına saydırdığı yerlerde çalan çaw bella şarkısı muhteşem bir atmosfer sağlamıştı
angel in (gözlüklü tombul polis ) raquel e , raquel in profa ihanet etmeyişi soygunun başarıyla sonuçlanmasına önemli katkı sağladı ..
@Forumdash bahsetmiş yorumunda gerçi ama o tokyo ile profun tunelde karşılaştığı sahne görülmeye değerdi
profla berlin arasındaki gizemli bağ ve sadakat takdirlikti , nairobinin berlini terketmek istemediği sahneler görülmeye değerdi , herşeyden önemlisi kafadan kontak dediğimiz berlinin giderayak kahraman haline geldiği sahne finali final yapan muhteşem sahnelerden biriydi
berlinin ardiana ya bonnie ile clyde olalım dediği yerde kahkaha attım
raquel in adada profla karşılaştığı sahnede yine telefonunun şarjının bitişi ve profun daha önceki sözünü tekrar edip '' önemli bir durumsa benim telefonumu kullanabilirsiniz ::'' dediği yer güzel düşünülmüş bir final sahnesiydi
@Çiğdem- gel biz bonnie ile clyde olalım
Evet güzel etkinlik yakaladık.Dark'tan sonra film ve tekrar dizi etkinliğiSanırım hiçbir yabancı dizi finalinden bukadar etkilenmedimProfosor Berlin olayını hep merak ediyordum oda açığa kavuşmuş oldu
@destere @Forumdash teşekkürler Oscar töreninden itibaren güzel bir uyum yakaladık yorumlarınız için sizede teşekkürler
6.Bölüm Final
Dizi bitiren herkes burada buldu sanırım kendiniBerlin sahnesi ağlattıBerlin ile Profosorun ilişkisini merak ediyordum Profosorun dedektif kadına anlattığı babamın bir hasta oldu vardı demişti . Meğerse o Berlinmiş 😱 Berlinin sürekli ilaç kullanma olayıda anlaşılmış olduProfosorle vedalaşma sahnesi çok duygusaldı
Finaldan kareler
Kadındır de kadın sözü dinle o zaman
O yaşta nasıl kadın oluyorEvet güzel etkinlik yakaladık.Dark'tan sonra film ve tekrar dizi etkinliğiForumun ölü toprağını kendimizce üzerimizden attıkResimler harikaYine duygulandım her karakteri görünce
@destere sence nasıl spoi içindeki soruya cevap plsHasta cocuk Berlin mi Profesör mu? Profesörün belinde bi iz vardı. Ve palyaco oldugunda Berlin ona telefonda demişti. "hastaneye girip çıkmayı senden daha iyi kimse bilemez" diyeSanki profesör hastaymış gibi geldi. Berlinin hastalıgı perkinson/alzehmr gibi sonradan ortaya cıkan bi hastalık sanırım
Kadındır de kadın sözü dinle o zaman@Çiğdem-
Evet güzel etkinlik yakaladık.Dark'tan sonra film ve tekrar dizi etkinliğiForumun ölü toprağını kendimizce üzerimizden attıkResimler harikaYine duygulandım her karakteri görünce
@destere sence nasıl spoi içindeki soruya cevap plsHasta cocuk Berlin mi Profesör mu? Profesörün belinde bi iz vardı. Ve palyaco oldugunda Berlin ona telefonda demişti. "hastaneye girip çıkmayı senden daha iyi kimse bilemez" diyeSanki profesör hastaymış gibi geldi. Berlinin hastalıgı perkinson/alzehmr gibi sonradan ortaya cıkan bi hastalık sanırım
Kadındır de kadın sözü dinle o zaman@Çiğdem-
Hangi yaşta? En azından 2 senedir 26yım diyip naralar atıyorO yaşta nasıl kadın oluyor
@destereFinale kadar saklamışlar işte Berlinle kardeş olduğunu . Dedektif kadına benim diye anlattı ama Berlin ile kardeş olduklarını düşünürsek o kişi Berlin oluyor
Berlinin kardeşim demesi Profosorun oankı üzüntüsü kardeş olduklarının kanıtı otomatikman bahsettiği hasta oğlulda Berlin oluyorZaten ya kardeşi yada sevdiği adam çıkıcaktı Gay yada kardeş
Zaten ben dedeydim
Kendini 13 yaşında sayıyor birde bana amca diyor deme diyorum yine diyor
O Çav Bella'dan sonra iyi oldu kardeş çıkmalarıDaha derin bi hikaye
Zaten ben dedeydim
Ama ben hala@destere Hala anlamamış zaten birde bana saf diyorBen izleyince anlamıştım gerçide youtube yorumlarında da şarkıyı dinlerken gördüm yine otur yorumlar
Daha önceki bölümelrde de aslında ip ucuları vardı ama finale kadar iyi gizlemişler açıkcası pek çakmadık
Ama ben hala
öz kardeş olduklarına inanmıyorumHani bir adamla uzun senlerce yaşarsın o adam senin için kardeştir, kardeşten ötedir. Öyle bişeydi sanırım dicem de öz kardeşi gibi de konuştularÖz de olsa manevi de çok güzel ilişkileri vardıBu arada sergio adını tokyo'ya açıkladiğinda neden berlinle kardeşiz demedio sahnede tokyo neler düşündü neler
Bence başka ihtimali yok hasta oğlan olayınada uyuyor BerlinProfosor ile veda sahnesinde de bildiğin kardeş işte Berlinin demesi profosorun üzülmesi
Bu arada siteler sezon finali diye başlık atmış ama bilemedim
Kendini 13 yaşında sayıyor birde bana amca diyor deme diyorum yine diyor
25.Dakika beni anlatıyor 1 dakıka izleyin olayıma örnekO Çav Bella'dan sonra iyi oldu kardeş çıkmalarıDaha derin bi hikaye
Zaten ben dedeydim
Evet aynı sen25.Dakika beni anlatıyor 1 dakıka izleyin olayıma örnek
koyduğun resimler bir harikaymışSanırım hiçbir yabancı dizi finalinden bukadar etkilenmedimProfosor Berlin olayını hep merak ediyordum oda açığa kavuşmuş oldu
@destere @Forumdash teşekkürler Oscar töreninden itibaren güzel bir uyum yakaladık yorumlarınız için sizede teşekkürler
6.Bölüm Final
Dizi bitiren herkes burada buldu sanırım kendiniBerlin sahnesi ağlattıBerlin ile Profosorun ilişkisini merak ediyordum Profosorun dedektif kadına anlattığı babamın bir hasta oldu vardı demişti . Meğerse o Berlinmiş 😱 Berlinin sürekli ilaç kullanma olayıda anlaşılmış olduProfosorle vedalaşma sahnesi çok duygusaldı
Finaldan kareler
@destere Hala anlamamış zaten birde bana saf diyorBen izleyince anlamıştım gerçide youtube yorumlarında da şarkıyı dinlerken gördüm yine otur yorumlar
Daha önceki bölümelrde de aslında ip ucuları vardı ama finale kadar iyi gizlemişler açıkcası pek çakmadık
Ama ben hala
öz kardeş olduklarına inanmıyorumHani bir adamla uzun senlerce yaşarsın o adam senin için kardeştir, kardeşten ötedir. Öyle bişeydi sanırım dicem de öz kardeşi gibi de konuştularÖz de olsa manevi de çok güzel ilişkileri vardıBu arada sergio adını tokyo'ya açıkladiğinda neden berlinle kardeşiz demedio sahnede tokyo neler düşündü neler
Heeeeh şimdi sondaki soru çok iyikoyduğun resimler bir harikaymışaslında bu diziye bir üçüncü sezon şartmışda erken kesmişler dışarda bunların o parayı nasıl değerlendirdiğini takip etmekde güzel olurdu
burda forumdash a katılıyorum hogatha
bize saf demişsin ama sen neden bu kadar emin oldun
profla berlinin kardeş olduğuna nasıl ikna oldun onu anlamadım
hangi sahnede böyle bir netlik var birbirlerini çok sevmeleri bir delil olamaz
haa şu berlinin ölüme giderken seni seviyorum kardeşim lafından öyle bir biyolojik kardeşlik ilişkisin,ide çözmek mümkün değil çünkü o lafı birbirlerine çok değer verdikleri içinde söylemiş olabilir
diğer bir şıkta bunların gerçek kimliği ortaya çıkmıştı zaten gerçek kimliklerindede soyisimleri farklı profla berlinin yani orasını nasıl izah edeceğiz
koyduğun resimler bir harikaymışaslında bu diziye bir üçüncü sezon şartmışda erken kesmişler dışarda bunların o parayı nasıl değerlendirdiğini takip etmekde güzel olurdu
burda forumdash a katılıyorum hogatha
bize saf demişsin ama sen neden bu kadar emin oldun
profla berlinin kardeş olduğuna nasıl ikna oldun onu anlamadım
hangi sahnede böyle bir netlik var birbirlerini çok sevmeleri bir delil olamaz
haa şu berlinin ölüme giderken seni seviyorum kardeşim lafından öyle bir biyolojik kardeşlik ilişkisin,ide çözmek mümkün değil çünkü o lafı birbirlerine çok değer verdikleri içinde söylemiş olabilir
diğer bir şıkta bunların gerçek kimliği ortaya çıkmıştı zaten gerçek kimliklerindede soyisimleri farklı profla berlinin yani orasını nasıl izah edeceğiz
kesin yorumlarda öyle bişeye rastlayıp ikna olmuştur şimdi gelip bizi saf buluyorHeeeeh şimdi sondaki soru çok iyi@Çiğdem- az sonra saat 5 oldu gidiyiorum cicili bicili ruyalar der gider
sondaki soruya cevap alabildikmi @Forumdash ?@ForumdashOnların ilişkisinde vardı bir şey zaten Berlinin profosore kardeşim demesi öz kardeş olarak diyor vedalaşıyorlar bence profosorun oankı üzüntüsüde ortadaHem Profosrun dedektif kadına babamın hasta oğlu var dediği Berlin burda Berlin kardeşim diyor ve Berlinde hasta ilaçsız yaşayamayan birisiydi profosrun anlattığı hasta oğlan oydu bence
Vedalaşma sahnesinde açık ediyorlar daha napsın senaristler ayoll öyle arkds sevgisimi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?