Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Sanırım hiçbir yabancı dizi finalinden bukadar etkilenmedim
Profosor Berlin olayını hep merak ediyordum oda açığa kavuşmuş oldu

@destere @Forumdash teşekkürler Oscar töreninden itibaren güzel bir uyum yakaladık yorumlarınız için sizede teşekkürler

6.Bölüm Final
Berlin sahnesi ağlattı
Berlin ile Profosorun ilişkisini merak ediyordum Profosorun dedektif kadına anlattığı babamın bir hasta oldu vardı demişti . Meğerse o Berlinmiş 😱 Berlinin sürekli ilaç kullanma olayıda anlaşılmış oldu
Profosorle vedalaşma sahnesi çok duygusaldı

Finaldan kareler

Dizi bitiren herkes burada buldu sanırım kendini

Evet güzel etkinlik yakaladık.Dark'tan sonra film ve tekrar dizi etkinliği
Forumun ölü toprağını kendimizce üzerimizden attık
Resimler harika
Yine duygulandım her karakteri görünce

Hasta cocuk Berlin mi Profesör mu? Profesörün belinde bi iz vardı. Ve palyaco oldugunda Berlin ona telefonda demişti. "hastaneye girip çıkmayı senden daha iyi kimse bilemez" diye
Sanki profesör hastaymış gibi geldi. Berlinin hastalıgı perkinson/alzehmr gibi sonradan ortaya cıkan bi hastalık sanırım
@destere sence nasıl spoi içindeki soruya cevap pls

Ablamız yaşını küçültmeye çalışınca pek ciddiye alamıyorum onu ne yapıyım
@Çiğdem-
Kadındır de kadın sözü dinle o zaman
@Çiğdem-

O yaşta nasıl kadın oluyor

Finale kadar saklamışlar işte Berlinle kardeş olduğunu . Dedektif kadına benim diye anlattı ama Berlin ile kardeş olduklarını düşünürsek o kişi Berlin oluyor

Berlinin kardeşim demesi Profosorun oankı üzüntüsü kardeş olduklarının kanıtı otomatikman bahsettiği hasta oğlulda Berlin oluyor
Zaten ya kardeşi yada sevdiği adam çıkıcaktı Gay yada kardeş
@destere

O Çav Bella'dan sonra iyi oldu kardeş çıkmaları
Daha derin bi hikaye

Ben 13 destere 12 @eskici Amcamız oluyor
Zaten ben dedeydim

O Çav Bella'dan sonra iyi oldu kardeş çıkmaları
Daha derin bi hikaye

Zaten ben dedeydim
Ben izleyince anlamıştım gerçide youtube yorumlarında da şarkıyı dinlerken gördüm yine otur yorumlar

Daha önceki bölümelrde de aslında ip ucuları vardı ama finale kadar iyi gizlemişler açıkcası pek çakmadık
@destere Hala anlamamış zaten birde bana saf diyor

Ama ben hala
öz kardeş olduklarına inanmıyorum
Hani bir adamla uzun senlerce yaşarsın o adam senin için kardeştir, kardeşten ötedir. Öyle bişeydi sanırım dicem de öz kardeşi gibi de konuştular
Öz de olsa manevi de çok güzel ilişkileri vardı
Bu arada sergio adını tokyo'ya açıkladiğinda neden berlinle kardeşiz demedi
o sahnede tokyo neler düşündü neler

Bence başka ihtimali yok hasta oğlan olayınada uyuyor Berlin
Profosor ile veda sahnesinde de bildiğin kardeş işte Berlinin demesi profosorun üzülmesi

Bu arada siteler sezon finali diye başlık atmış ama bilemedim

3.sezon bence raquel ile de ekip kurar yine soygun yapar

koyduğun resimler bir harikaymış
aslında bu diziye bir üçüncü sezon şartmışda erken kesmişler dışarda bunların o parayı nasıl değerlendirdiğini takip etmekde güzel olurdu

burda forumdash a katılıyorum hogatha

bize saf demişsin ama sen neden bu kadar emin oldun

profla berlinin kardeş olduğuna nasıl ikna oldun onu anlamadım

hangi sahnede böyle bir netlik var birbirlerini çok sevmeleri bir delil olamaz
haa şu berlinin ölüme giderken seni seviyorum kardeşim lafından öyle bir biyolojik kardeşlik ilişkisin,ide çözmek mümkün değil çünkü o lafı birbirlerine çok değer verdikleri içinde söylemiş olabilir

diğer bir şıkta bunların gerçek kimliği ortaya çıkmıştı zaten gerçek kimliklerindede soyisimleri farklı profla berlinin yani orasını nasıl izah edeceğiz

Son düzenleme:
Heeeeh şimdi sondaki soru çok iyi
@Çiğdem- az sonra saat 5 oldu gidiyiorum cicili bicili ruyalar der gider

Onların ilişkisinde vardı bir şey zaten Berlinin profosore kardeşim demesi öz kardeş olarak diyor vedalaşıyorlar bence profosorun oankı üzüntüsüde ortada
Hem Profosrun dedektif kadına babamın hasta oğlu var dediği Berlin burda Berlin kardeşim diyor ve Berlinde hasta ilaçsız yaşayamayan birisiydi profosrun anlattığı hasta oğlan oydu bence

Vedalaşma sahnesinde açık ediyorlar daha napsın senaristler ayoll öyle arkds sevgisimi olur
@Forumdash

Heeeeh şimdi sondaki soru çok iyi
@Çiğdem- az sonra saat 5 oldu gidiyiorum cicili bicili ruyalar der gider
kesin yorumlarda öyle bişeye rastlayıp ikna olmuştur şimdi gelip bizi saf buluyor

berlin olanı (andres de fonnolosa gonzalves) isimliydi kimliği ortaya çıkmıştı , profun ise gerçek kimliği sergio markita gibi bişeydi
)
yoksa ispanyollarda ailelerin soyadlları ortak değilmi

sondaki soruya cevap alabildikmi @Forumdash ?
)