Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

@Forumdash Supernaturalı izlediğinde yorumunda belirt bu bölüm @desterelik değilmi

Bence de beklemeyelim ve zaten beklemem
Kendi dizisi değil sonuçta bence cok yanliş bi strateji yapmiş Netflix
8.Bölüm
Gözlüklü adam bu son bölümlerde etkisini gösterdi , figuran gibiydi
Yemek masasında plan sahnesi ve yine son sahnedeki güzel finiş sahnesi vardı

9.Bölüm
Denverin Şarısın kızı kurtarma sahnesi iyiydi , Berlin gıcık bir role büründü iyice
Sürahi yüzlü kızda ön plana çıktı

10.Bölüm
Başkanın kızıyla Sürahi suratlı kızın konuşması , Berlinlerin dedektif kadının yanına gitmesi , ve Profosor yine son sahnede artık bilindik şovları

11.Bölüm Bununda son sahnesinde Profosor vardı ama bu sefer işler tersine gitti

Soyguncuların İspanyol şarkı ile eğlenmeleri güzeldi parayı bulunca
Sarışın kız ayı kocasına parlak Denveri tercih etti
Prososorude Dedektif kadına
yakalandı

üç bölüm birden devirmişsin harikasın
yine yetiştin bize inat ettin bu sefer geride kalmayacaksın sanırım

ben 12. bölümüde bitirdim ilerleyen saatlerde yorumumu yaparım birde 13. bölüm izlesek bu gece zaten ilk sezonu bitirmiş oluyoruz

Ahh utandım

4 Bölüm izledim ayoll bugün Cw dizisi bile bakmadım
@Forumdash

Yarın 1.sezonu bitiririm sonra 2.sezonda 1 bölümmü 2 bölümmü ne var onuda bakar haftalık gelen bölümleri izlemek daha kolay olur , sizin Çıplak adama bakarız

S01 - B12-13 (sezon arası)

12 bölüm aksiyon doluydu 13 bölüm eh iştelik heycan ve aklımda soru işareti bırakarak ara verdi.

Profesör sevişirken isyan cıktı. İyi ki de çıktı aksiyon yönünde harikaydı. Kapıyı monte etmeler filan. En guzel sahne se Tokyo'ya aitti. Önce bi hainlik-miş gibi geldi ama sonra taptiği gibi taramalıyı acımadı ve düşmanları geri püskürttü

Sezon arası 13 bölümde bi zahiyat vermedik Allah'tan
Az daha Raquel'in anası gidiciydi ama alzhemer'i tetiklendi kadının

Raquel, profesörden moral aldkça kadının zihni açılıyor
Profesör uzak durmalı yoksa *ahh soyacak
DNA Fotolarda kendi resimleri varmıydı acaba? Tam seçemedim.

Bölümde en soru işareti bırakan yer ise Profesör ile Berlin'in arasındaki ilişki ne? Profesör, Berlin'in hastaliği ortaya cıktıgında bile şaşirmamişti
Düğme olayı da ceza değil nasılsa Berlin ölecek kimsenin başı yanmasından dolayıydı galiba?

Şuan 2.sezonu izlememek içinzor tutuyorum
@destere @Çiğdem-

İlk sezon 8.5/10 küsüratlı olacak ama aslında 8.9/10 filan veresim var

şu anda spoiler ı açamıyorum @Forumdash 13. bölümü izledikten sonra kendimi tutamazsam ikinci sezona dalabilirim

yalnız site buldunmu hangi siteden en net izleme imkanımız var

1x12. Bölüm

son sahnesi yine harikaydı aralarda sıkıcı sahnelerde vardı ama idare etti bir şekilde

arturo denen kazmayı başta öldürseler bunların başı bu kadar belaya girmezdi , adam tek başına 15 kişiyi dışarı çıkarmış oldu yalnız beyinsiz aşık arturo, monica nın denverla olan çiftleşmesine şahit olunca kaçmayı unuttu

şişko polisin kaza geçirmesi iyi oldu ama ölmemesi kötüye işaret

prof da raquelle işi pişirirken soygundaki görevini unuttu, az kalsın pahalıya patlıyordu çiftleşme seansı
.. yinede profun durumu tehlikede parmak izi ortaya çıktı bakalım ordan nasıl kurtulacak

tokyo bir kaç bölümdür sinirimi oynatmaya başlamıştı ama bu bölüm makinalı tüfeğin başına geçince yine kalbimdeki köşküne terfi etti

Son düzenleme:
İşte burda harikamı atabilirim.
Nabori'yi gördün mü kapı kaparken bacaklarıyla kaldırıyordu

yok site bakmmadım ama şimdi buldum
6 bölümmüş. 3er 3er izlerim yarın
Salı da Altered Carbon'a başlarım

https://dizimag5.co/la-casa-de-papel/2-sezon-1-bolum-izle-dizi.html

1x13. Bölüm
birinci sezon finali

güzeldi heyecanlıydı ama içerdekiler hata yapmaya devam ediyor

arturo malı öldürülmeliydi helsinki gevşeği yine öldüremedi
onlar sonunda başlarına bela olacak şu protesto yapan kadında pek iyi niyetli değil ? sorun çıkaracakları özgürlük vaadiyle diğerlerinden ayırıp mahzene kilitleyecekler ama sanırım asıl kalanlar sorun çıkaracak

prof nerdeyse raquel in alzheimer hastası annesini öldürecekti, oysa kadının iki saniye öncesini hatırladığı yok
ihtiyar kadındaki hafıza, nerdeyse @Çiğdem- in hafızası kadar berbat
son anda kurtardı paçayı
prof kendine çok güveniyorda çuvallayacak gibi talim yaptıkları eğlenip içtikleri depoda ele geçirildi
sondaki çaw bella marşı harikaydı

berlinle bir bakışmaları vardı profun insan şüpheleniyor? kardeş falanmı çıkarlar artık yoksa aralarında bir aşk mı var çözmek güç iş

Bu gece 1.sezonunu bitiririm bende

2.Sezon 6 Bölümmü yoksa yine bölüm çekielcekmi

Bu gece 1.sezonunu bitiririm bende

2.Sezon 6 Bölümmü yoksa yine bölüm çekielcekmi
ikinci sezon 6 bölüm ama üçüncü sezonu yok sanırım bitiyor gibi ?
6 bölüm ama bu bölümler birer saati aşıyor? yani netflix ilk sezonu 40 dakika şeklinde bölmüş yoksa ilk sezonda 13 bölüm sürmeyecekti

Berlin elini profun ensesine koyunca bi an dedim. bi an dedim
ama neyseki olmadı çok şükür. Profa hiç yakıştıramazdım
Berlin zaten tuttugunu koparan bişey

12 ile 13 bence yer değiştirmeliydi Sezon finali 12 olmalıydı

12.Bölüm
Prosofor ile dedektif kadın birlikte oldular ama sürahi suratlı kızda profosore sarkıntılık yapıyor
Şarısın kızın kocası denver ile yakaladı onları ama kadın nekadar rahat kocasına car car ediyor birde aptal falan diyor
Çatışma sahneleri güzeldi , Sakallı goril gibi adamlar vardı ikizi öldü sanırım. Son sahnede yine profosor ile bitti ama anlamadım ne yaptığını

13.Bölüm Boş bölümdü çekmeseler 12 Sezon finali olsa kimse bir şey demezdi

Tek kayda değer şey

13. sezon çok iyiydi ya o yorumuna katılamıyorum
12. sezonu sevişerek geçirdiler genelde ama 13 de gerilim müthişti

ben 2. sezonun birinci bölümünüde izledim ilerleyen saatlerde yorumumu yaparım @Forumdash

13. sezon çok iyiydi ya o yorumuna katılamıyorum
12. sezonu sevişerek geçirdiler genelde ama 13 de gerilim müthişti

ben 2. sezonun birinci bölümünüde izledim ilerleyen saatlerde yorumumu yaparım @Forumdash
2.Yarısında çatışmalar oldu işte 12 de cnm
Ben 13.Bölümde çatışma falan görmedim vlla profosor bir eve gitmiş boş boş sahneler vardı sonda şarkıları tek aklımda kalan

2.Yarısında çatışmalar oldu işte 12 de cnm
Ben 13.Bölümde çatışma falan görmedim vlla profosor bir eve gitmiş boş boş sahneler vardı sonda şarkıları tek aklımda kalan
bir an önce ikinci sezona geç heyecan fırtınası devam ediyor