Kuzgun - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Star TV

Onur Saylak iyi duruyor evet ama abartmaya gerek yok normal bir fragman işte :A Bakalım Veli Cevher'den farklı ne katabilecek Ferman'a :A

Dila, Kuzgun'u bırakıp Ferman'a aşık olursa o zaman anlamı olur fragmanın :A Bir kez de uzaklaşsınlar klişeden :A
Tevfik karakterinden sonra Cvherle nasıl devam etti Fermanlada öyle edecek :Z :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
Severim bu kızı güzel takviye olduğunu yazmıştım :A Şirret karakterleri güzel oynar, kesin kötü role gelecektir :A
Bana gelen tüm bildirimlere sanırım baktım henüz adres çubunda bekleyenlerede bakıyorum kuzguna yeni ecünnüler konusuyla ilgili hiçbir bildirim yok :Z:Z:Z @Aserat

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Bully
Bana gelen tüm bildirimlere sanırım baktım henüz adres çubunda bekleyenlerede bakıyorum kuzguna yeni ecünnüler konusuyla ilgili hiçbir bildirim yok :Z:Z:Z @Aserat
Diğer ecünnü de bu, tabii biraz daha yaşlıca :A Fi'den severim :A

28241.jpg

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Diğer Hadiseye benzeyen kimdi :F Bunlar tanınmamıs ecünnüler sanırım :A
Öyle Bir Geçer Zaman Ki (İzledim), Bu Şehir Arkandan Gelecek (İzledim) Kiraz Mevsimi (İzlemedim) ve Yaşamayanlar'da (İzlemedim) oynadı :A Bilinen bir ecünnüdür yani :A İyi de oyuncudur izler görürsün :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Öyle Bir Geçer Zaman Ki (İzledim), Bu Şehir Arkandan Gelecek (İzledim) Kiraz Mevsimi (İzlemedim) ve Yaşamayanlar'da (İzlemedim) oynadı :A Bilinen bir ecünnüdür yani :A İyi de oyuncudur izler görürsün :A
Sen su ikisininde bir isimlerini desene bir bakayım :A :A :A