Bunları beğendiysen sonraki bölümlere hayran kalacaksın.Yazın PUHU'dan izlemeye başladım yarıladım sayılır umarım sezona yetişeceğim
Birini daha bulduk.
Bunları beğendiysen sonraki bölümlere hayran kalacaksın.Yazın PUHU'dan izlemeye başladım yarıladım sayılır umarım sezona yetişeceğim
Onu diyorum işte has ecünnü hem deSenin ecünnü dediğin Burcu Biricik yalnız
Umarım Burcu'yu kendine mecbur eder Onur'da aşk acısından geberir
Burcu'm daha da muhteşem.Oooo süper olmuş gerçekten Onur Saylak muhteşem görünüyor @Aserat @turkuazz @cookies @alperuz @Yiğitt @ozgur2113
Sizide bekleriz yeni fenomen kötü belli oldu@sokak sanati @Bully @MEnes @Sherlock @ömer karataş @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 70906
Diziye çok farklı bir hava gelmiş, reyting rekorları kırmaya geliyoruz.Oooo süper olmuş gerçekten Onur Saylak muhteşem görünüyor @Aserat @turkuazz @cookies @alperuz @Yiğitt @ozgur2113
Sizide bekleriz yeni fenomen kötü belli oldu@sokak sanati @Bully @MEnes @Sherlock @ömer karataş @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Miralay Tevfik , Veli Cevher şimdide Ferman vlla bu çizgisini bozmaz inş hiçDiziye çok farklı bir hava gelmiş, reyting rekorları kırmaya geliyoruz.
Daha şimdiden Barış'ı üzdü ve yeni sezonda da üzmeye devam edecek yani çatlamaya devam.
Barışı üzdüyse artık yeni bir düşmanı daha var banada gerek kalmadı @Yiğitt icabına bakar ecünnününDaha şimdiden Barış'ı üzdü ve yeni sezonda da üzmeye devam edecek yani çatlamaya devam.
Kadroya yeni bir ecünnü daha geldi kesin Kuzgun'a yanaşır.
Kadroya 2 yeni oyuncu daha dahil oldu konusunu görmedin mi hiç.
Aaa yok foruma daha 30 dakıka oldu olmadı sanırım yeni bakabildimKadroya 2 yeni oyuncu daha dahil oldu konusunu görmedin mi hiç.Onur tek başına yeter mi sandın.
Fragmanda ki tek harika şey BARIŞOooo süper olmuş gerçekten Onur Saylak muhteşem görünüyor @Aserat @turkuazz @cookies @alperuz @Yiğitt @ozgur2113
zevkle paralarım
İzle ozaman beeFragmanda ki tek harika şey BARIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?