O zaman biraz daha çatla. Hiç de ayva yemiş gibi durmuyor gördüğün gibi.Berguzerle Elçinden sonra ayva yemiş gibi olmuştur bence şuan zaten ağzımın tadı kaçtı diyordu @ozgur2113 @Yiğitt
O zaman biraz daha çatla. Hiç de ayva yemiş gibi durmuyor gördüğün gibi.Berguzerle Elçinden sonra ayva yemiş gibi olmuştur bence şuan zaten ağzımın tadı kaçtı diyordu @ozgur2113 @Yiğitt
Yılan gibi sokulmuş adama sarı çıyan 😱😱😱O zaman biraz daha çatla. Hiç de ayva yemiş gibi durmuyor gördüğün gibi.
Burcu sevilmeyecek gibi değil ki hem güzel hem yetenekliAaa sizde sevmesem ayrı car car sevsem ayrı car car ediyorsunuz
Şuan Serenaylarda piyasada yok aktiflik açısından en baş ecünnülerin başını çekiyor @AseratBurcu sevilmeyecek gibi değil ki hem güzel hem yetenekli
Asıl Onur sokulmuş be tutuşa bak.Yılan gibi sokulmuş adama sarı çıyan 😱😱😱
O adamın fantazisi gibi birşey sanırım başrollerin sevgilileriyleAsıl Onur sokulmuş be tutuşa bak.
Gördüm bunu ve aynı şekilde sinirlendim. Koca kadının yazdıklarına bak. Kiralık Aşk fanları hastalıklı resmen hala ElBar peşindeler.Bu ne kadar rezil, ne kadar aşağılık bir yorum ya. Üstelik bunu yazan da ergen değil yaşlı başlı kadın. Burcu bu hadsiz için ne yapsa yeridir.
@Çiğdem @ozgur2113 @Yiğitt @Dosi @alperuz
Silinmiş. Daha önce de her sahnede ağladığı için tekrar tekrar çekiliyormuş, ekip idare ediyormuş gibi saçma salak şeyler de söylemişlerdi. Dışarıda görsen normal insan sanırsın.Gördüm bunu ve aynı şekilde sinirlendim. Koca kadının yazdıklarına bak. Kiralık Aşk fanları hastalıklı resmen hala ElBar peşindeler.
Burcu’yla uğraşıyorlar dizi başladığından beri. Burcu Instagram’da paylaştığı gönderiye B&B yazdığı için neler yapmışlar zamanında ben bugün öğrendim.Silinmiş. Daha önce de her sahnede ağladığı için tekrar tekrar çekiliyormuş, ekip idare ediyormuş gibi saçma salak şeyler de söylemişlerdi. Dışarıda görsen normal insan sanırsın.
Reytinglerin böyle olması da onlara gün doğurmuş tabii hemen başlamışlar saçmalıklara. Yıllar geçse bile bir daha ikisini bir arada göremeyecekler ve iyice kuduracaklar en azından bunun için seviniyorum.Burcu’yla uğraşıyorlar dizi başladığından beri. Burcu Instagram’da paylaştığı gönderiye B&B yazdığı için neler yapmışlar zamanında ben bugün öğrendim.
Çok övündükleri ElBar gişede çakıldı hala yeniden partner yapma, Burcu’yla uğraşma derdindelerReytinglerin böyle olması da onlara gün doğurmuş tabii hemen başlamışlar saçmalıklara. Yıllar geçse bile bir daha ikisini bir arada göremeyecekler ve iyice kuduracaklar en azından bunun için seviniyorum.
Dertleri sadece Burcu'yla olsa yine iyi daha önce 1-2 fanın sırf Aile Arasında o filmden daha çok gişe yaptı diye Jet Sosyete'ye saldırdığını bile görmüştüm.Çok övündükleri ElBar gişede çakıldı hala yeniden partner yapma, Burcu’yla uğraşma derdindeler
Yok artık o kadarını bilmiyorum Buğra Gülsoy’la uğraştıklarını biliyorum ama Senaristi o diyeDertleri sadece Burcu'yla olsa yine iyi daha önce 1-2 fanın sırf Aile Arasında o filmden daha çok gişe yaptı diye Jet Sosyete'ye saldırdığını bile görmüştüm.
Yanlış hatırlamıyorsam 2. bölümde reytingleri düşünce olmuştu o olay. Ona ne demişler. 😱Yok artık o kadarını bilmiyorum Buğra Gülsoy’la uğraştıklarını biliyorum ama Senaristi o diye
Hazır mısın patlatıyorum Buğra Gupse’nin Görümce filminde oynadı ya, fanlar da “Gupse’nin arkadaşısın ne de olsa bilerek filmi kötü yazdın, batırdın” falan demişlerYanlış hatırlamıyorsam 2. bölümde reytingleri düşünce olmuştu o olay. Ona ne demişler. 😱
Hazır mısın patlatıyorum Buğra Gupse’nin Görümce filminde oynadı ya, fanlar da “Gupse’nin arkadaşısın ne de olsa bilerek filmi kötü yazdın, batırdın” falan demişler
Dün gördüm tekrarı. Bence hafta içi en baştan versin. Son bölümün tekrarını bir yere kadar yayınlarsın. Ama yeni seyirci çekmek için tüm hikayeye hakim olmak lazım bu yüzden ilk sezon tekrarı da şart. Tabi bunu yazın yapmalıydı aptal Star.Yaz boyunca tekrar vermeyen Star düşük reytingleri görünce tutuşmuş. Dün 00.15'te tekrarı vardı, bugün 22.45'te başladı, yarın 09.00, pazar 13.45 ve pazartesi 00.15'te de varmış. Umarım işe yarar da yükselir. @ozgur2113