Karşılıklı sahneleri cidden çok iyiydi.Severim kendisini.Başta karakteri sevimli geldi öğretmen falan ama ne zaman Ferman’la konuştu sinir oldum
Kuzgun&Dila sahnesi çok iyiydi ?
Barış Arduç döktürüyor vallahi, bu yıl Altın Kelebek alır inşallah.
Karşılıklı sahneleri cidden çok iyiydi.Severim kendisini.Başta karakteri sevimli geldi öğretmen falan ama ne zaman Ferman’la konuştu sinir oldum
Kuzgun&Dila sahnesi çok iyiydi ?
İticileri yollamış dizi bu sezona, Füsun ardından Kudret.Ben de bölüm boyunca Kudret’e noldu diye düşünüyordum, ölmüş![]()
Güzel oldu gereksizlerin çıkmasıİticileri yollamış dizi bu sezona, Füsun ardından Kudret.![]()
Dakika bir gol bir devamlılık hatasıyla başladıKuzgun Dila’nın kendini vurduğu an o kadar kısa saçlı değildi
@Aserat
Burada suçu Barış'a atıyorum kesmeseymiş saçlarını.Tek fark eden ben değilmişim.![]()
Ben de bölüm boyunca Kudret’e noldu diye düşünüyordum, ölmüş![]()
İticileri yollamış dizi bu sezona, Füsun ardından Kudret.![]()
Ay Senan Kara olmasa hiç çekilmezdi karakteriBurada suçu Barış'a atıyorum kesmeseymiş saçlarını.
O öküzün insafa geleceğini düşünerek yanılmışım.Kuzgun’un aşkı için peşinden koşması yine kısa sürdü![]()
Ben hala KuzDil’ciyim ama Kuzgun hep Dila ölümle yüzleşince aşkına sahip çıkacaksa olmasın böyle aşk. Dila’dan ne zaman ayar yese, höt höt dese başlıyor umursamaz tavırlara. Sinir bozuyor artıkO öküzün insafa geleceğini düşünerek yanılmışım.Her ne kadar işleri zor olsa da DilFer'ciyim bu sezon.
![]()
Ben pek bakamadım ama önemli karakterlerin ölümünden sonra eski hikayeden bir şey kalmadı o yüzden her türlü böyle değişiklikler yapılırdı bence. Kuzgun da tüm düşmanlarını alt ederek belli bir güce ulaştığı için daha ne kadar ileri gidebilirdi ki zaten. Bu bölüm (Şermin'ciğim sağolsunBen hala KuzDil’ciyim ama Kuzgun hep Dila ölümle yüzleşince aşkına sahip çıkacaksa olmasın böyle aşk. Dila’dan ne zaman ayar yese, höt höt dese başlıyor umursamaz tavırlara. Sinir bozuyor artık
Twitter’da çok güzel tespitler okudum. Ana hikayeden koptuklarına dair. Hak verdim ben de. Her ne kadar Rıfat ve Behram ölse de Kuzgun’un hikayesi sanki bu sezon farklılaştı gibi.
Bir düşünce de benden gelsin. Ellerinde Onur Saylak gibi bir isim varken Ferman’ı sadece esas kızın peşinde koşan klasik ikinci erkek konumuna düşürmezler umarım. Çünkü ilk sezonda temelini attıkları Ferman bu değil.![]()
Ben de öyle umuyorumBen pek bakamadım ama önemli karakterlerin ölümünden sonra eski hikayeden bir şey kalmadı o yüzden her türlü böyle değişiklikler yapılırdı bence. Kuzgun da tüm düşmanlarını alt ederek belli bir güce ulaştığı için daha ne kadar ileri gidebilirdi ki zaten. Bu bölüm (Şermin'ciğim sağolsun) yeni bir düşmanlığın temeli oluştu ve o Ferman'ı göreceğiz diye düşünüyorum. Onur Saylak boş işi kabul etmez.
![]()
Umarım herkes senin gibi düşünmemiştir bölüm konusunda.Ben de öyle umuyorumBelki de bu kadar muhteşem bir sezon finali, iddialı tanıtımlar ve harika transferler beklentimi uçurdu ondan böyle hissettim ama ilk bölüm son sahneler dışında tatmin etmedi beni
Gerçi fragman aksiyonlu
Bölümde Minnet Eylemem bile çalmadı...Çok değişiklik var dizide ya evler bile değişmiş
![]()
Ağzının tadını biliyor ama.Vatanım Sensinde Halitin seven Berguzeri seviyordu , Çarpışmada Kıvancı seven Elçini seviyordu burayada Kuzgunu seven Burcuyu sevmeye gelmişOnur bey mi böyle istiyor senaristlerden acaba çalışma şartı olarak
![]()
![]()
@Yiğitt @Aserat @ozgur2113
Berguzerle Elçinden sonra ayva yemiş gibi olmuştur bence şuan zaten ağzımın tadı kaçtı diyorduAğzının tadını biliyor ama.![]()
![]()
UmarımUmarım herkes senin gibi düşünmemiştir bölüm konusunda.Gerçi GS maçı da vardı çok yüksek reyting beklememek lazım.
![]()
Elçin’i ecünnüden saymayıp Burcu’yu ecünnüden sayman da bir garipBerguzerle Elçinden sonra ayva yemiş gibi olmuştur bence şuan zaten ağzımın tadı kaçtı diyordu![]()
![]()
@ozgur2113 @Yiğitt
Aaa sizde sevmesem ayrı car car sevsem ayrı car car ediyorsunuzElçin’i ecünnüden saymayıp Burcu’yu ecünnüden sayman da bir garip![]()