Star Kuzgun - Dizi Yorumları

Hem ölürse bile boşver çünkü dizinin hikayesi çok iyi yani yeni yeni heyecanlar çıkıyor sonraki bölümlerde. O yüzden sezon sonuna kadar devam et.
Tv den izleyemedim için netten 2 hafta kaçırdım öyle üstüne eklendi gitti türk dizisini netten izlemek çok zor
@Yiğitt @Forumdash

5 Tane yabancı dizi izliyorsun nerdeyse onun süresinde

Ölmediyse tamam bu yaz izlerim zaten dizi lazım @Yiğitt

Ertuğrulda bitti zaten Hanzo buraktanda umudum yok
16 bölüm zaten, 3-4 günde bitecek dizi. İzle muhakkak.

Bora öldü bu arada.

@Forumdash gardaş dizimizi küçümseyenlere bakma sen, tekrar başlarlar dizimize böyle işte.

Bora öldü bu arada.

@Forumdash gardaş dizimizi küçümseyenlere bakma sen, tekrar başlarlar dizimize böyle işte.
ÖLMEDİ sus.

Tv den izleyemedim için netten 2 hafta kaçırdım öyle üstüne eklendi gitti türk dizisini netten izlemek çok zor
@Yiğitt @Forumdash

5 Tane yabancı dizi izliyorsun nerdeyse onun süresinde
İzle izle sen keyfine bak.

Bora öldü bu arada.

Bora öldüyse bilemedim şimdi

Halka ve Kuzgun sezon sonu biticek diye görünüyordu reytingleri onu gösteriyordu @MEnes dizisini internete aldırmış sizde öyle yapsaydınız
@Aserat @Forumdash

Bora öldüyse bilemedim şimdi

Halka ve Kuzgun sezon sonu biticek diye görünüyordu reytingleri onu gösteriyordu @MEnes dizisini internete aldırmış sizde öyle yapsaydınız
@Aserat @Forumdash
Ölse de ölmese de önemli değil her türlü izle. İlk bölümler biraz yavaş gidiyor ama sonradan aksiyon da artmaya başlıyor kaçırma.

Reactions: Çiğdem