Devam ediyormu ki "bu"Bora annesini kaçırmıstı Kuzgunun en son onu izlemiştim sanırım![]()
![]()
Devam ediyormu kı bu![]()
![]()
![]()
@Yiğitt sen de bi küçümseme sezzdin mi
Devam ediyormu ki "bu"Bora annesini kaçırmıstı Kuzgunun en son onu izlemiştim sanırım![]()
![]()
Devam ediyormu kı bu![]()
![]()
![]()
Hadi hadi hemen bi öteledin diziyi
Boramı öldü 😱 😱 😱 @YiğittHadi hadi hemen bi öteledin diziyiÜstünden bi yük kalkmiş gibi rahatladın
Senin peruklu herif öldü al sana spoi ahaha
![]()
Adını hatırlamıyorum
Sen edemezken ben başlayıp yetiştim güncele.
Yok yok onun adamlarından biri öldü yani izlemeye devam edebilirsin. Forumdash dalga geçiyor.
Sus.Hadi hadi hemen bi öteledin diziyiÜstünden bi yük kalkmiş gibi rahatladın
Senin peruklu herif öldü al sana spoi ahaha
![]()
Yok yok onun adamlarından biri öldü yani izlemeye devam edebilirsin.
Sus.![]()
Ölmediyse tamam bu yaz izlerim zaten dizi lazım @YiğittAdını hatırlamıyorumBenım gıcık oldugum herif işte
![]()
Hem ölürse bile boşver çünkü dizinin hikayesi çok iyi yani yeni yeni heyecanlar çıkıyor sonraki bölümlerde. O yüzden sezon sonuna kadar devam et.Ölmediyse tamam bu yaz izlerim zaten dizi lazım @Yiğitt![]()
![]()
Ertuğrulda bitti zaten Hanzo buraktanda umudum yok![]()
Tv den izleyemedim için netten 2 hafta kaçırdım öyle üstüne eklendi gitti türk dizisini netten izlemek çok zorHem ölürse bile boşver çünkü dizinin hikayesi çok iyi yani yeni yeni heyecanlar çıkıyor sonraki bölümlerde. O yüzden sezon sonuna kadar devam et.![]()
16 bölüm zaten, 3-4 günde bitecek dizi. İzle muhakkak.Ölmediyse tamam bu yaz izlerim zaten dizi lazım @Yiğitt![]()
![]()
Ertuğrulda bitti zaten Hanzo buraktanda umudum yok![]()
ÖLMEDİ sus.16 bölüm zaten, 3-4 günde bitecek dizi. İzle muhakkak.
Bora öldü bu arada.
@Forumdash gardaş dizimizi küçümseyenlere bakma sen, tekrar başlarlar dizimize böyle işte.![]()
İzle izle sen keyfine bak.Tv den izleyemedim için netten 2 hafta kaçırdım öyle üstüne eklendi gitti türk dizisini netten izlemek çok zor@Yiğitt @Forumdash
5 Tane yabancı dizi izliyorsun nerdeyse onun süresinde![]()
Bora öldüyse bilemedim şimdi16 bölüm zaten, 3-4 günde bitecek dizi. İzle muhakkak.
Bora öldü bu arada.
@Forumdash gardaş dizimizi küçümseyenlere bakma sen, tekrar başlarlar dizimize böyle işte.![]()
Ölse de ölmese de önemli değil her türlü izle. İlk bölümler biraz yavaş gidiyor ama sonradan aksiyon da artmaya başlıyor kaçırma.Bora öldüyse bilemedim şimdi![]()
Halka ve Kuzgun sezon sonu biticek diye görünüyordu reytingleri onu gösteriyordu @MEnes dizisini internete aldırmış sizde öyle yapsaydınız![]()
![]()
@Aserat @Forumdash
Star izin vermedi ve bütceleri yokmuşBora öldüyse bilemedim şimdi![]()
Halka ve Kuzgun sezon sonu biticek diye görünüyordu reytingleri onu gösteriyordu @MEnes dizisini internete aldırmış sizde öyle yapsaydınız![]()
![]()
@Aserat @Forumdash
Star izin vermedi ve bütceleri yokmuşPuhu tv kazandırmıyormuş
![]()
@Aserat İçin izleyecem bu yazÖlse de ölmese de önemli değil her türlü izle. İlk bölümler biraz yavaş gidiyor ama sonradan aksiyon da artmaya başlıyor kaçırma.![]()
Sen hiç izlemiyordun nerden estiKralsın.![]()
İnan kendini kaptırdıktan sonra kimin ölüp ölmediğini önemsemeyeceksin. Hatta sezon finalinin sonuna bayılacaksın.
![]()
Bilmiyorum oradan buradan övgüler görünce merak ettim. İlk başladığında da niyetim vardı ama kısmet bugüneymiş.Sen hiç izlemiyordun nerden esti![]()
![]()
![]()