Star Kuzgun - Dizi Yorumları

Ölmediyse tamam bu yaz izlerim zaten dizi lazım @Yiğitt :Z :Z :Z

Ertuğrulda bitti zaten Hanzo buraktanda umudum yok :A
Hem ölürse bile boşver çünkü dizinin hikayesi çok iyi yani yeni yeni heyecanlar çıkıyor sonraki bölümlerde. O yüzden sezon sonuna kadar devam et. :A

Hem ölürse bile boşver çünkü dizinin hikayesi çok iyi yani yeni yeni heyecanlar çıkıyor sonraki bölümlerde. O yüzden sezon sonuna kadar devam et. :A
Tv den izleyemedim için netten 2 hafta kaçırdım öyle üstüne eklendi gitti türk dizisini netten izlemek çok zor :F @Yiğitt @Forumdash

5 Tane yabancı dizi izliyorsun nerdeyse onun süresinde :A

Ölmediyse tamam bu yaz izlerim zaten dizi lazım @Yiğitt :Z :Z :Z

Ertuğrulda bitti zaten Hanzo buraktanda umudum yok :A
16 bölüm zaten, 3-4 günde bitecek dizi. İzle muhakkak. :Z

Bora öldü bu arada. :A

@Forumdash gardaş dizimizi küçümseyenlere bakma sen, tekrar başlarlar dizimize böyle işte. :A

@Forumdash gardaş dizimizi küçümseyenlere bakma sen, tekrar başlarlar dizimize böyle işte. :A
ÖLMEDİ sus. :A
Tv den izleyemedim için netten 2 hafta kaçırdım öyle üstüne eklendi gitti türk dizisini netten izlemek çok zor :F @Yiğitt @Forumdash

5 Tane yabancı dizi izliyorsun nerdeyse onun süresinde :A
İzle izle sen keyfine bak. :A

Bora öldüyse bilemedim şimdi :F

Halka ve Kuzgun sezon sonu biticek diye görünüyordu reytingleri onu gösteriyordu @MEnes dizisini internete aldırmış sizde öyle yapsaydınız :A :A :A @Aserat @Forumdash

Bora öldüyse bilemedim şimdi :F

Halka ve Kuzgun sezon sonu biticek diye görünüyordu reytingleri onu gösteriyordu @MEnes dizisini internete aldırmış sizde öyle yapsaydınız :A :A :A @Aserat @Forumdash
Ölse de ölmese de önemli değil her türlü izle. İlk bölümler biraz yavaş gidiyor ama sonradan aksiyon da artmaya başlıyor kaçırma. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@Aserat İçin izleyecem bu yaz :A :A :A @Yiğitt

Zaten bölümlerden memnundum tamamen ipin ucunu kaçırdımdan toparlayamadım şimdi dizi lazım asıl izlemeye :A :A :A
Kralsın. :bhr: :Z İnan kendini kaptırdıktan sonra kimin ölüp ölmediğini önemsemeyeceksin. Hatta sezon finalinin sonuna bayılacaksın. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem