Star Kuzgun - Dizi Yorumları

Dizi benii kırmızı yerde yakaladıydı ama 2 bölümdür pek haz almıyorum bende
2.yorumunu göremedim

Reactions: Yiğitt
Offf sen de mi Bora'cısın
Nesini beğeniyorsunuz şunun
Şık bi hareketi bile yok (eldiven olayı hariç) @Çiğdem
Boracı değilim tabi ki Kuzgun dururken neden Boracı olsun ki birisi?
Ama ikilinin karşılaşmaları güzel, bayağı kaos çıkar.

Bora ve Kuzgun üzerinden Dila sahneye çıkacak işte. Aklıma Kara Sevda geldi. Orada da Emir ve Kemal'in karşılaması üzerinden Nihan'ı görmüştük. İki sezon boyunca ikilinin çatışması vardı. Senaristler aynı olunca havayı da alabiliyoruz. Kara Sevda'da da Kemal'in bir kız bir oğlan kardeşi vardı, burada da Kuzgun'un bir kız bir oğlan kardeşi var. Araları pek iyi değil ikisinde de. Kız tarafı zengin, erkek tarafı fakir. Daha sonra erkek tarafı zenginleşiyor falan. Senaryo benzer bir bakımdan.
(Yine Star, yine Ay Yapım, yine çarşamba
) Ve yine karşısına Diriliş Ertuğrul var...

KS ilememiştim sayende iki seonu yuttum
@Çiğdem @xemrexxx özette yiğitt gibi olun

Barişi övmuyordun gittin çapsiz herifi övüyordun
Ayrıca @Yiğitt için adama bıyık bıraktırdık diziyi bir bölüm bile izlemedi. Bariş bıyıktan rahatsız terletiyormuş
Kim izlemedi? 😱
İzliyormusun 😱
Konudaki yorumlarımı okumaman üzdü... Tabi ki izliyorum, iki gün önce son bölümü izleyip yorumu bile yaptım. Aşk olsun.
Hhaha siz anca benim potlarımı görün gerçi genlerden dolayı abiciğimde burda dizi konusunda hergün yazan adama ne diyor
@xemrexxx

KS ilememiştim sayende iki seonu yuttum
@Çiğdem @xemrexxx özette yiğitt gibi olun
Bende fark ettim o benzerliği zaten @sokak sanati na önermiştim geçen seversin izle diye ama o başlayana kadar bitecek gibi

6. BÖLÜM

Dila, Kuzgun'u ihbar eder diyordum ama Kuzgun'u kurtardı tam aksine. Ters köşe yaptılar, Rıfat'ın da bilgisi varmış tabi.

Kartal, iş yerinin Kuzgun tarafından yakıldığını öğrendi. Kumru söyledi yani.

Kuzgun ve Dila'nın bardaki sahneleri güzeldi, Dila'nın 'Delikanlım' yorumu kulaklarımızı kanattı.

Şermin, Şeref'in Kuzgun tarafından öldürüldüğünü öğrendi. Bora ortalığı iyi karıştırıyor...

Ali, Kuzgun'u dövdürttü. Kuzgun eve girdi sonunda, Meryem ile barışacaklar inanıyorum.

Son sahnede Rıfat gözaltına alındı...

7. BÖLÜM

Kuzgun ve Dila aralarındaki bağlar tamamen koptu, uzun süre ikiliyi izleyemeyeceğiz sanırım.

Rıfat Bey hapise girdi, Kuzgun'un olayı epey işe yaradı. Tabi kendisi de ifşa oldu, herkes Kuzgun'un yaptığını öğrendi.

Kuzgun ve ailesi hafiften yanaşmaya başladı. Kuzgun'un kardeşlerine pamuk şeker aldığı sahne güzeldi, anlamlıydı.

Kumru'nun çalıştığı gazeteyi Şermin aldı, ortalığı karıştıracak oradan.

Reactions: Aserat
9. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Kuzgun ve Dila'nın sahneleri güzeldi. Evlendiler, artık aynı odadalar.
Karşılıklı sahnelerini daha fazla izleyebiliyoruz bu şekilde.

Son sahnede Dila vuruldu Kuzgun'u korumak için, helal kız sana.

Kuzgun ve Kumru'nun sarılması ve oradaki konuşmaları güzel sahnelerdi. Kartal ile de barış sağlansa çok iyi olacak...

10. BÖLÜM

Vay be, bizim Behram Adıvar Terzi amca çıktı ya. 😱 Hiç beklemediğim bir isimdi ama düşününce mantıklı geliyor tabi...

Ali ve Kuzgun'un planı işe yaradı en azından, Bora'yı da oyuna getirdik böylece.

Kuzgun'un Dila'ya hasta bakıcılığı yaptığı sahneler güzeldi.

Kartal ve Ali'nin karısı arasında da rüzgarlar esmeye başlıyor, hayırlısı.