Konuya girmiyorum çok @Çiğdem etiketlerse giriyorum ancak. Tamam şimdi okucamKonudaki yorumlarımı okumaman üzdü... Tabi ki izliyorum, iki gün önce son bölümü izleyip yorumu bile yaptım. Aşk olsun.![]()
Konuya girmiyorum çok @Çiğdem etiketlerse giriyorum ancak. Tamam şimdi okucamKonudaki yorumlarımı okumaman üzdü... Tabi ki izliyorum, iki gün önce son bölümü izleyip yorumu bile yaptım. Aşk olsun.![]()
3. BÖLÜM
Harika bir bölümdü, dizi bu bölümle birlikte açıldı vallahi. Kuzgun ve Dila sahnelerini bayağı beğeniyorum, eskilerden konuşmaları güzeldi.
Kesik'in öldürülmesine üzüldüm ama öleceği en baştan belliydi, Kesik'in ölümünden sonra Barış Arduç'un oyunculuğu ayakta alkışlanır. Adam yaşadı o anı...
Ali'ye ayar oluyorum, onun yüzünden Kesik öldü. Tabi orada da komplo kurdular o ayrı da o adamı otobüsten alıp götürmeseydi olmayacaktı bunlar...
Kuzgun ve Meryem'in karşılaştığı sahne güzeldi, aynı şekilde Kumru ile sahnesi de güzeldi. Kumru'yu bayağı beğeniyorum, çok tatlı kız. Kartal ile tanışmadılar, diğer bölüme tanışır onlar da. Tabi kötü hava hakim ama olsun.
Son sahne şok oldu tabi, Şerif'i öldürdü Kuzgun. Bu hamleyle Rıfat'ın gözüne girer, güveni de kazanmış olur.
Tabi başımıza Bora belası çıkıyor...
Unutmuşumdur yazmayı.Dizi benii kırmızı yerde yakaladıydı ama 2 bölümdür pek haz almıyorum bende2.yorumunu göremedim
![]()
Offf sen de mi Bora'cısınUnutmuşumdur yazmayı.
Son bölüm biraz sönük geçti ama Kuzgun & Bora kapışması başlasın, o zaman bayağı renklenir.![]()
Boracı değilim tabi ki Kuzgun dururken neden Boracı olsun ki birisi?Offf sen de mi Bora'cısınNesini beğeniyorsunuz şunun
Şık bi hareketi bile yok (eldiven olayı hariç) @Çiğdem
KS ilememiştim sayende iki seonu yuttumBoracı değilim tabi ki Kuzgun dururken neden Boracı olsun ki birisi?Ama ikilinin karşılaşmaları güzel, bayağı kaos çıkar.
Bora ve Kuzgun üzerinden Dila sahneye çıkacak işte. Aklıma Kara Sevda geldi. Orada da Emir ve Kemal'in karşılaması üzerinden Nihan'ı görmüştük. İki sezon boyunca ikilinin çatışması vardı. Senaristler aynı olunca havayı da alabiliyoruz. Kara Sevda'da da Kemal'in bir kız bir oğlan kardeşi vardı, burada da Kuzgun'un bir kız bir oğlan kardeşi var. Araları pek iyi değil ikisinde de. Kız tarafı zengin, erkek tarafı fakir. Daha sonra erkek tarafı zenginleşiyor falan. Senaryo benzer bir bakımdan.(Yine Star, yine Ay Yapım, yine çarşamba
) Ve yine karşısına Diriliş Ertuğrul var...
Benim gibisini zor bulursun
Barişi övmuyordun gittin çapsiz herifi övüyordunAyrıca @Yiğitt için adama bıyık bıraktırdık diziyi bir bölüm bile izlemedi. Bariş bıyıktan rahatsız terletiyormuş
![]()
Kim izlemedi? 😱
İzliyormusun 😱
Hhaha siz anca benim potlarımı görün gerçi genlerden dolayı abiciğimde burda dizi konusunda hergün yazan adama ne diyorKonudaki yorumlarımı okumaman üzdü... Tabi ki izliyorum, iki gün önce son bölümü izleyip yorumu bile yaptım. Aşk olsun.![]()
Bende fark ettim o benzerliği zaten @sokak sanati na önermiştim geçen seversin izle diye ama o başlayana kadar bitecek gibiBoracı değilim tabi ki Kuzgun dururken neden Boracı olsun ki birisi?Ama ikilinin karşılaşmaları güzel, bayağı kaos çıkar.
Bora ve Kuzgun üzerinden Dila sahneye çıkacak işte. Aklıma Kara Sevda geldi. Orada da Emir ve Kemal'in karşılaması üzerinden Nihan'ı görmüştük. İki sezon boyunca ikilinin çatışması vardı. Senaristler aynı olunca havayı da alabiliyoruz. Kara Sevda'da da Kemal'in bir kız bir oğlan kardeşi vardı, burada da Kuzgun'un bir kız bir oğlan kardeşi var. Araları pek iyi değil ikisinde de. Kız tarafı zengin, erkek tarafı fakir. Daha sonra erkek tarafı zenginleşiyor falan. Senaryo benzer bir bakımdan.(Yine Star, yine Ay Yapım, yine çarşamba
) Ve yine karşısına Diriliş Ertuğrul var...