Puhahahah koptumGene spoi yedim
La Kuzey Güney kalitesiz değil ki...Gülten hanım yeter yahusen d eher haltı izliyon biraz seçici olsan böle olmaz
La Kuzey Güney kalitesiz değil ki...Gülten hanım yeter yahu
Harbiden yayılmış yahuyani bir adam yayılmış resmen
Harbiden yayılmış yahu....Allah bilir vi üst basamakta çayı kahveside vardir
Cemra kadar hayatımda uyuz/soğuk birini görmedimgültenle cemre işi götürüyor zaten bir de can katmanoğlu adamda zengin karizması var diğerlerinni yoldda görsem zengin demem
Cemra kadar hayatımda uyuz/soğuk birini görmedimTek beğendiğim tarafı hani ilk bölümde fayans taşlari poz vermişti ordaki resmi çok (maşallah)...Bence ekranlardanuzak dursun
Bi film mi dizi vardi..Adam televizyona cıkıcam demişti eli görünmüştübeni de sete alsınalr ucundan köşesinden diziye girerim
Bi film mi dizi vardi..Adam televizyona cıkıcam demişti eli görünmüştüSende öyle yaparsınYada yukardaki oğlan garibimim basamakta oturdugunu gördüğünde tv'ye cıktım diye ortaliği velveleye vermiştir heycandan
heee east- west olabilirkuzey sevdalıları dest-west ikilisi nerdebu ikili çok uydu dizisi mi çekilse
heee east- west olabilir@destere adını değiş canım benim benim canım hıghıghıg
sana gelen teklif mektubunda harf hatası olacaktir eminimbenm de bu kadarım girse görüntüye yeter bu karizmayla ertesi güne hollywooddayım
Höd söd biri diyorsun acep kim olabilirbence kafiyeli olsa yeter uydu bu ikli bir de sami gibi bir bab bulduk mu tamamdır
Senaryoları yazmaya başlabollywood da olur ghatunlar güüzel
bence bu dizi de çekilmel
tamam
Senaryoları yazmaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?