Kuzey Güney'de Bir Hata Daha

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,217
Puanı
1,061
Hata Kuzey'in evden ayrıldığı sahnede geçiyor.
Sami her zaman ki gibi öğütlere başlamışken arkada biri dikkat çekiyor.
Arkadaki kişi büyük ihtimal set ekibinden biri.Görüntüde ne işi var bilinmiyor.
Geçen haftaki otomobil skandalına bu haftada bu hata eklendi.Hadi hayırlısı...

şu dizileri çekerken özen göstermek zor iş mi yaaaaa !! kaç dizide oluyor bu artık

aynen şimdi sözü başka diizlere getirip yırtmaya çalışacak arkadaşlar girecek konuya :d
bnm gibi pc cahili bir insana print screen tuşu ve paintle bunun yapılabileceğini öğreten beyazsoya teşekkürler :)

- - - Ekleme - - -

Puhahahah koptum :F:F:F Gene spoi yedim :bağır:

sen d eher haltı izliyon biraz seçici olsan böle olmaz:D

gültenle cemre işi götürüyor zaten bir de can katmanoğlu adamda zengin karizması var diğerlerinni yoldda görsem zengin demem :d
Cemra kadar hayatımda uyuz/soğuk birini görmedim :X Tek beğendiğim tarafı hani ilk bölümde fayans taşlari poz vermişti ordaki resmi çok (maşallah)...Bence ekranlardanuzak dursun:X

beni de sete alsınalr ucundan köşesinden diziye girerim :d
Bi film mi dizi vardi..Adam televizyona cıkıcam demişti eli görünmüştü:F:F Sende öyle yaparsın:F:F Yada yukardaki oğlan garibimim basamakta oturdugunu gördüğünde tv'ye cıktım diye ortaliği velveleye vermiştir heycandan :F:F

Bi film mi dizi vardi..Adam televizyona cıkıcam demişti eli görünmüştü:F:F Sende öyle yaparsın:F:F Yada yukardaki oğlan garibimim basamakta oturdugunu gördüğünde tv'ye cıktım diye ortaliği velveleye vermiştir heycandan :F:F

benm de bu kadarım girse görüntüye yeter bu karizmayla ertesi güne hollywooddayım :d

benm de bu kadarım girse görüntüye yeter bu karizmayla ertesi güne hollywooddayım :d
sana gelen teklif mektubunda harf hatası olacaktir eminim:X Bollywood yerine hollywood yazacaklardir:F:F Klavyede bile üst üste harfler bu olasılılığın tutma ihtimali %99.99 :X:X geri kalan %00.01 ihtimalinde piyoangonun sana cıkması gibi bişey:X

- - - Ekleme - - -

bence kafiyeli olsa yeter uydu bu ikli bir de sami gibi bir bab bulduk mu tamamdır :d
Höd söd biri diyorsun acep kim olabilir :F