Puhahahah koptumGene spoi yedim
![]()
La Kuzey Güney kalitesiz değil ki...Gülten hanım yeter yahusen d eher haltı izliyon biraz seçici olsan böle olmaz![]()
La Kuzey Güney kalitesiz değil ki...Gülten hanım yeter yahu![]()
Harbiden yayılmış yahuyani bir adam yayılmış resmen![]()
Harbiden yayılmış yahu....Allah bilir vi üst basamakta çayı kahveside vardir
![]()
Cemra kadar hayatımda uyuz/soğuk birini görmedimgültenle cemre işi götürüyor zaten bir de can katmanoğlu adamda zengin karizması var diğerlerinni yoldda görsem zengin demem![]()
Cemra kadar hayatımda uyuz/soğuk birini görmedimTek beğendiğim tarafı hani ilk bölümde fayans taşlari poz vermişti ordaki resmi çok (maşallah)...Bence ekranlardanuzak dursun
![]()
Bi film mi dizi vardi..Adam televizyona cıkıcam demişti eli görünmüştübeni de sete alsınalr ucundan köşesinden diziye girerim![]()
Bi film mi dizi vardi..Adam televizyona cıkıcam demişti eli görünmüştüSende öyle yaparsın
Yada yukardaki oğlan garibimim basamakta oturdugunu gördüğünde tv'ye cıktım diye ortaliği velveleye vermiştir heycandan
![]()
heee east- west olabilirkuzey sevdalıları dest-west ikilisi nerdebu ikili çok uydu dizisi mi çekilse
![]()
heee east- west olabilir@destere adını değiş canım benim benim canım hıghıghıg
![]()
sana gelen teklif mektubunda harf hatası olacaktir eminimbenm de bu kadarım girse görüntüye yeter bu karizmayla ertesi güne hollywooddayım![]()
Höd söd biri diyorsun acep kim olabilirbence kafiyeli olsa yeter uydu bu ikli bir de sami gibi bir bab bulduk mu tamamdır![]()
Senaryoları yazmaya başlabollywood da olur ghatunlar güüzel
bence bu dizi de çekilmel![]()
tamam
Senaryoları yazmaya başla![]()