Kuzey Güney Çalıntı Dizi Mi?

dizi için süper harika senaryo diyenler vardsı senaryonun orjinal olmadığını yani harika omadığını ispatlamak istedim gelen yporumlara bakarsak herkes bir parçasını ya d atamamını kaabul etmiş bu olay zaten konuşuluyordu sadece forumda konusunu göremedim kuzey güneyi gençlerin izlemsinin nedeni bu 1976 -1977 de olan diziyi çoğu hatırlamıyor o zman ki ferhat rolündeki adam dünyaca ünlü bir fenomen olmuş orjinalini bilmeyenler kopyasını harika buluyor

Onu bunu anlamam süper bir dizi bana göre istemeyen izlemesin zorla izleten yok zaten Kıvanç Tatlutuğ oyunculuğuyla kariyerenin zirvesinde.

- - - Ekleme - - -

Boş İşler Müdürü bilader boşver. :D

Onu bunu anlamam süper bir dizi bana göre istemeyen izlemesin zorla izleten yok zaten Kıvanç Tatlutuğ oyunculuğuyla kariyerenin zirvesinde.

- - - Ekleme - - -

Boş İşler Müdürü bilader boşver. :D

orjinal bir karakteri canlandırsa ya da bir romandan ilk kez uyarlanan bir karakter olsa süper derdim zamanında daha süperi olunca onunki arka planda kalıyor:)

- - - Ekleme - - -

Bu arkadaşın dizisi MY ile aynı saatte ya ondan rahatsız olup camur atmak istiyor sanırım kardeş, sence? :)

my ye yaklaşşsa belki değini olur da yarısını geçse bari :)

orjinal bir karakteri canlandırsa ya da bir romandan ilk kez uyarlanan bir karakter olsa süper derdim zamanında daha süperi olunca onunki arka planda kalıyor:)

- - - Ekleme - - -

my ye yaklaşşsa belki değini olur da yarısını geçse bari :)

30 yıl önceki dizinin nesi süper olacak güldürme adamı birebir aynı olmadığını zaten söyledin çalıntı değildir çalıntı dediğin İntikam gibi diziler birebir kopyası yabancısı ile. :)

Öncelikle Lordly çok ağır ithamlarda bulunmuş kendisine yakıştıramadım en başta emek veriliyor bu diziye.

İnceleme güzel olmuş fakat sadece karakterlerden esinlenilmiş senaryo ile uzaktan yakından alakası yok ferhat kuzeyi öldürmüyor kaza sonucu bir olay yok güney cemre demişsinde jouli denen kızın kuzeyle bir ilgisi yok ayrıca diğer karakterlerde birebir aynı olmalıydı çalıntı olması için.

​Aynen

üniversite öğrencilerine kadar ödül alan bir dizi ya da doğan grubndan ödül alan kopya dizinin kopya karakterini kıskanacak kadar mantıksız değilim:)

Lordy dedik gerçi senin içinde geçerli muhteşemle kıyaslayamassın osmanli dizide tarihten alıntı yapılmış geç bu işleri. :)

Artık anlayın şu dizi kavgalarının boşluğunu. Birileri Vadi için ağzına geleni sayar biri My için Vadi'ye geleni sayar. Biri Beren'e biri Acun'a biri Tuba'ya şuna buna.

Bunu bırakmanız için ters psikoloji uyguluyacam artık. Vadi'den My'ye bütün dizileri kötüleyecem. :D

Kısaca "Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın." Bakın herkes kendi dizisine hakaret edilince nasıl sinirleniyor.

Herkes bu gereksiz hakaretleri bırakırsa forumda bu kadar kavga nefret olmaz.

Bunun son bulması gerek artık...

emre bunu burhan ayeri dizi ik çıktıgında yazdık ki kendi konunmuş gibi yazmışın komik olmuş:)))))))) bide alıntılamayın demişsin :)))))))))))))

30 yıl önceki dizinin nesi süper olacak güldürme adamı birebir aynı olmadığını zaten söyledin çalıntı değildir çalıntı dediğin İntikam gibi diziler birebir kopyası yabancısı ile. :)

intikam parasını verip apıyor sözleşmesi var kuzey gibi araklamıyor :) aurıca kanal d yöneticisi kabul ediyor sen etmesen ne olacak :9

emre bunu burhan ayeri dizi ik çıktıgında yazdık ki kendi konunmuş gibi yazmışın komik olmuş:)))))))) bide alıntılamayın demişsin :)))))))))))))

dediğini anlamadım türkçeye çevir:) konuya klaf ediyosan forumdash sorduğunda yazdım resimler vikiden ve forumdan
karakterler fransızca yazı vardı oradan çeviri ve d ebir kadın yazmış daha önce oradan alıntı

Ben çaldım siz çalmayın diyecekmiş eksik yazmış galiba :D
Kuzey Güney'i çalıntı diye eleştiren adam farklı bir yazıdan çalıntı yapmis ironiye bakar misiniz? :D

Kanal D'de yeni başlayan, Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney dizisi daha ilk bölümün ardından tartışılmaya ve eleştiri almaya çoktan başladı bile.

Bugün Akşam yazarı Burhan Ayeri, bir okur mektubunun da yardımıyla kafasındaki Kuzey Güney düğümünü çözdü. Kuzey Güney'in senaryosu bakın hangi yapıtın senaryosuna benziyormuş...

İşte Burhan Ayeri'nin yazısından ilgili kısım...

Kuzey Güney' adlı dizi iyi girdi. Ancak, tipler ve senaryo, 'Bunları bir yerden hatırlıyoruz' mesajı verdi. Kesinlikle yargımız böyle. Sabah gazeteye geldiğimizde e-postalar arasından, Ali Tekin Çam'ınkini okuyunca düğüm çözüldü. Aynen şu satırlar yazılıydı:

'. 1977'de yayınlanmaya başlayan Zengin&Yoksul dizisini hatırlarsınız mutlaka. Tom Jordache'i canlandıran Nick Nolte, Rudy Jordache'ı canlandıran ise Peter Strauss'tu (Bir de Falconetti var ama şimdilik konu dışı). Tom, dizi boyunca sürünür, başı beladan kurtulmazken, Rudy yükselir ve senatör olur!

. Kanal D'de yayınlanan Kuzey&Güney'i izlerken o diziyi seyrediyormuş gibi hissettim kendimi. Her halde ondan apartmışlar? Yanılıyor muyum acaba?

Çam'ın teşhisi için 'Çok iyi' diyoruz. Ancak 'Tam isabet' yorumunda bulunmakta aceleci olmayacağız. 'Yerli Falconetti'yi görmek zorundayız. Bir bakarsınız bu sefer 'Falconetti'nin dişisi'ni buluruz. Dikkatimizi çeken diğer konuysa Kıvanç Tatlıtuğ'daki fiziksel gelişme. Rocky Balbao'yu oynayan Silvestre Stallone'nin kas çalışmalarını uyguladığı beli. Her şey bir yana 'İzlenme payı açısından dizi tuttu'.

Burhan Ayeri/Akşam

intikam parasını verip apıyor sözleşmesi var kuzey gibi araklamıyor :) aurıca kanal d yöneticisi kabul ediyor sen etmesen ne olacak :9

Sende bu konuları açsan nolcak gereksiz işlerine bir yenisi eklemiş oldun. :)

- - - Ekleme - - -

Kanal D'de yeni başlayan, Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney dizisi daha ilk bölümün ardından tartışılmaya ve eleştiri almaya çoktan başladı bile.

Bugün Akşam yazarı Burhan Ayeri, bir okur mektubunun da yardımıyla kafasındaki Kuzey Güney düğümünü çözdü. Kuzey Güney'in senaryosu bakın hangi yapıtın senaryosuna benziyormuş...

Kuzey Güney' adlı dizi iyi girdi. Ancak, tipler ve senaryo, 'Bunları bir yerden hatırlıyoruz' mesajı verdi. Kesinlikle yargımız böyle. Sabah gazeteye geldiğimizde e-postalar arasından, Ali Tekin Çam'ınkini okuyunca düğüm çözüldü. Aynen şu satırlar yazılıydı:

'. 1977'de yayınlanmaya başlayan Zengin&Yoksul dizisini hatırlarsınız mutlaka. Tom Jordache'i canlandıran Nick Nolte, Rudy Jordache'ı canlandıran ise Peter Strauss'tu (Bir de Falconetti var ama şimdilik konu dışı). Tom, dizi boyunca sürünür, başı beladan kurtulmazken, Rudy yükselir ve senatör olur!

. Kanal D'de yayınlanan Kuzey&Güney'i izlerken o diziyi seyrediyormuş gibi hissettim kendimi. Her halde ondan apartmışlar? Yanılıyor muyum acaba?

Çam'ın teşhisi için 'Çok iyi' diyoruz. Ancak 'Tam isabet' yorumunda bulunmakta aceleci olmayacağız. 'Yerli Falconetti'yi görmek zorundayız. Bir bakarsınız bu sefer 'Falconetti'nin dişisi'ni buluruz. Dikkatimizi çeken diğer konuysa Kıvanç Tatlıtuğ'daki fiziksel gelişme. Rocky Balbao'yu oynayan Silvestre Stallone'nin kas çalışmalarını uyguladığı beli. Her şey bir yana 'İzlenme payı açısından dizi tuttu'.

Burhan Ayeri/Akşam

İbretlik. :d

Burhan Ayeri/Akşam

bunu kabul ettim zaten bireönceki sayfaları oku öyle yorum yap komik oluyosun:d

- - - Ekleme - - -

@west ve beyazsoy @ 31 e bakın da yorum yapın kendinizi rezil etmeyin boşuna