Kuzey Güney Çalıntı Dizi Mi?

Hepsi Çakma Ne Kadar Kolay Söylemek Kolay ise Sen Yap Dizi :)
Bir Yerden Esinlenmek de Hiçbir Suç Yok .

esinlenirsen konusunu esinlkenirsin sami yi fırıncı değil de bakkal yap nurteni kuaför değil de tuhafiyeci yap kuzey serserilik adına boks maçına çıkmasın da olay çıkartsın sağda solda bari bu detaylar farklı olsun direkt copy-paste

araklama işleri uzmanı beyazsoy ve kuzey güneyin senaryosubunu müthiş bulan westcoast kardeşimiz konuda yoklar :)

Diziyi biliyodum hatta bi ara dvd setini aradim ama bulamadım alt yazısıda yoktu...Resimleri nerden buldun emre? DVD seti filan varsa linki pmle bana ben izlemek istiyorum:X

Cemre'nin anasının tipi hık demiş Gülten Hanım aynısı :X Baba desen iri yarı Nurten Hanım ezik mezik :F:F Çok güzel olmuş elcağizina sağlık:X

sanki o mu yaptı bi yerden bulmuş özel haber falan diyo işte :d

sanki o mu yaptı bi yerden bulmuş özel haber falan diyo işte :d

alamadım farklı kaynakalrdan bulduklareımı birleştirdim :)

- - - Ekleme - - -

Diziyi biliyodum hatta bi ara dvd setini aradim ama bulamadım alt yazısıda yoktu...Resimleri nerden buldun emre? DVD seti filan varsa linki pmle bana ben izlemek istiyorum:X

Cemre'nin anasının tipi hık demiş Gülten Hanım aynısı :X Baba desen iri yarı Nurten Hanım ezik mezik :F:F Çok güzel olmuş elcağizina sağlık:X

teşekkürler:) gene beyazsoydan ilhamlanma var intikama çakma diye diye gerçek çakmaları gözler önüne serdirdi bu konuda sunum yapmıştım geçen sene çok şaşılacak çakma diziler var daha

teşekkürler:) gene beyazsoydan ilhamlanma var intikama çakma diye diye gerçek çakmaları gözler önüne serdirdi bu konuda sunum yapmıştım geçen sene çok şaşılacak çakma diziler var daha

Dizinin DVD seti filan var mı yoksa sadece caps olarak mı buldun ? Ona cevap verecene gidip @beyazsoy'a sataşmişssin :F:F

Dizinin DVD seti filan var mı yoksa sadece caps olarak mı buldun ? Ona cevap verecene gidip @beyazsoy'a sataşmişssin :F:F
milşlet unutmuş diziyi bir fransız sitesinden bulkdum google translateden çevirebildiğim kadar işte resmler vikipediadan ve forum sitesinden bir de bir kadın yzar konuyu yazmış geçen sene

Türkiye'de hep ya çalıntı ya da kitaptan uyarlama dizler. Adam akıllı senarist çıkmıyoki orijinal bi şey yapmak için.

bazı arkadaşalr konuya kalitesiz demiş tabi izledikleri dizinin kalitesizliği ortaya çıkınca:)

Öncelikle Lordly çok ağır ithamlarda bulunmuş kendisine yakıştıramadım en başta emek veriliyor bu diziye.

İnceleme güzel olmuş fakat sadece karakterlerden esinlenilmiş senaryo ile uzaktan yakından alakası yok ferhat kuzeyi öldürmüyor kaza sonucu bir olay yok güney cemre demişsinde jouli denen kızın kuzeyle bir ilgisi yok ayrıca diğer karakterlerde birebir aynı olmalıydı çalıntı olması için.

weat diziyi tam olarak her bölümünü yazmam ama uzey cemre birlikteiği gibi oluyor orjinalinde de ,
tek farkın ferhat olduğunu söylemiştim zaten diğer her şey kopyalam kanal d nin ceo su zamanında kabul etmi ş sen hala inkar peşindesin

weat diziyi tam olarak her bölümünü yazmam ama uzey cemre birlikteiği gibi oluyor orjinalinde de ,
tek farkın ferhat olduğunu söylemiştim zaten diğer her şey kopyalam kanal d nin ceo su zamanında kabul etmi ş sen hala inkar peşindesin

Zaten bir çok dizi alıntı yapıyor kanal d veya yapımcıda bunu kabul etmişse dizi başlayalı 1 seneyi geçti bu konuyu açmanın hiçbir manası yok olay kapanmıştır ozaman.

Zaten bir çok dizi alıntı yapıyor kanal d veya yapımcıda bunu kabul etmişse dizi başlayalı 1 seneyi geçti bu konuyu açmanın hiçbir manası yok olay kapanmıştır ozaman.

dizi için süper harika senaryo diyenler vardsı senaryonun orjinal olmadığını yani harika omadığını ispatlamak istedim gelen yporumlara bakarsak herkes bir parçasını ya d atamamını kaabul etmiş bu olay zaten konuşuluyordu sadece forumda konusunu göremedim kuzey güneyi gençlerin izlemsinin nedeni bu 1976 -1977 de olan diziyi çoğu hatırlamıyor o zman ki ferhat rolündeki adam dünyaca ünlü bir fenomen olmuş orjinalini bilmeyenler kopyasını harika buluyor