Kuruluş: Osman - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Eg2P09SWAAESg6U

Yeni sezon bölümleriyle izleyicisi ile buluşmak için gün sayan 'Kuruluş: Osman'ın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu, başrollerinde Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez ile Özge Törer’in yer aldığı dizi yeni sezon bölümleriyle izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Kadrosuna Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy ve Umut Karadağ'ı dahil eden dizi yeni sezonda da Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

'Kuruluş: Osman' yeni sezonuyla yakında ATV'de!

Cüneyt Arkını görünce gözlerim doldu yaa malkoçoğlu battal gazi filmlerinde o kadar çok severdim ki
Çarşamba günleri Benim Adım Melek, Öğretmen, Doğduğun Ev Kaderindir olmasa oturur Cüneyt Arkın için izlerim şu diziyi abla. Görünce bir garip oldum, 2 saniye bile gözükmesi böyle yaptıysa dizide nasıl olacak merak ediyorum.

• Harika
Reactions: Angelica
Çarşamba günleri Benim Adım Melek, Öğretmen, Doğduğun Ev Kaderindir olmasa oturur Cüneyt Arkın için izlerim şu diziyi abla. Görünce bir garip oldum, 2 saniye bile gözükmesi böyle yaptıysa dizide nasıl olacak merak ediyorum.

Dizide daha beter oluruz kesin nasıl özlemişim yaa

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Kuruluş Osman'ı 4. plana atarsan izleyemezsin tabii. :A

Hadi bakalım yorumunu heyecanla bekliyorum :D bu arada Uyanış ı bugün babam gördü beğendi diyor ki ne kadar para harcamışlar öyle bakacak gibi o bende netten :D
Dönem işlerine baya bir para harcıyorlar, ama kanal TRT olduğu için sorun olmaz. :A Ne olsa vergi parası...

• Beğendim
Reactions: Angelica
Cüneyt Arkını görünce gözlerim doldu yaa malkoçoğlu battal gazi filmlerinde o kadar çok severdim ki
Diziyi izlemiyorum ama sadece Cüneyt Arkın'ın sahnelerine bakacağım. Yaşıma bakma abla eski Türk filmlerini günümüz filmlerinden fazla izlemişimdir.

evet ya tam 5 dizi :A
Seksenler'i unuttum. :A Her gün haber öncesi ona da bakıyorum.
Diziyi izlemiyorum ama sadece Cüneyt Arkın'ın sahnelerine bakacağım. Yaşıma bakma abla eski Türk filmlerini günümüz filmlerinden fazla izlemişimdir.
Eski Türk filmlerinin yerini hiç biri tutmaz. :( Pandemi de Cüneyt Arkın'ın, Kemal Sunal'ın hiç izlemediğim filmleri olduğunu fark ettim. Onları izledim, şimdi ki filmler yanından geçemez o filmlerin.

Seksenler'i unuttum. :A Her gün haber öncesi ona da bakıyorum.

Eski Türk filmlerinin yerini hiç biri tutmaz. :( Pandemi de Cüneyt Arkın'ın, Kemal Sunal'ın hiç izlemediğim filmleri olduğunu fark ettim. Onları izledim, şimdi ki filmler yanından geçemez o filmlerin.
Evet fark edersen aksiyon türü film şu an yok bizde eskiden kötü de olsa bir çok sahne denemişler. Şimdilerde düğünlü saçma komedi filmleri ile dolu Türk sineması.

• Beğendim
Evet fark edersen aksiyon türü film şu an yok bizde eskiden kötü de olsa bir çok sahne denemişler. Şimdilerde düğünlü saçma komedi filmleri ile dolu Türk sineması.
Aksiyon denemekten korkuyorlar sanırım. Dediğin gibi komedi olduğu düşünülen ama komedi ile alakası olmayan filmler var...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Aksiyon denemekten korkuyorlar sanırım. Dediğin gibi komedi olduğu düşünülen ama komedi ile alakası olmayan filmler var...
Evet sosyal medyada millete alay konusu olacağız diye ama kim yaparsa en büyük destekçisi olurum. Komedi dizilerine küfür ekleyip bel altı şakası ekleyip duruyorlar. Klişe olaylar ile film döndürüyorlar.

• Beğendim