Sadakatsiz reklam arasına girince Kuruluş: Osman'a geçtim, sevdim ben bu diziyi.
Ama cenke gittiğin at ve tabut ne alaka be Osman Bey. 
Anam sen bunu diziden bile saymıyorum demiyor muydun, dengen şaşmış.Sadakatsiz reklam arasına girince Kuruluş: Osman'a geçtim, sevdim ben bu diziyi.Ama cenke gittiğin at ve tabut ne alaka be Osman Bey.
![]()
Sadakatsiz sağ olsun.Anam sen bunu diziden bile saymıyorum demiyor muydun, dengen şaşmış.![]()
Hep sen bu çocuğun aklını çeliyorsunSadakatsiz reklam arasına girince Kuruluş: Osman'a geçtim, sevdim ben bu diziyi.Ama cenke gittiğin at ve tabut ne alaka be Osman Bey.
![]()
Reklam arasına girince baktım, sevdim.Hep sen bu çocuğun aklını çeliyorsun![]()
@Angelica
Nası alakası yokReklam arasına girince baktım, sevdim.Alakası yok ya.
![]()
Umarım Sadakatsiz'i bırakmazsın @Emre Ozansoy
Onları da nasıl sevdiğimi bilmiyorum ama bıraktım artık.Nası alakası yokHande Erçel ve Kerem Bursin'i kesin @Angelica sevdirdi
------
------
Umarım Sadakatsiz'i bırakmazsın @Emre Ozansoy![]()
Bir de bunu izleseydin, kaçırdın mı yine keçileri.Onları da nasıl sevdiğimi bilmiyorum ama bıraktım artık.
Sadakatsiz sezon finaline girdi, haftaya ya bunu ya da Cam Tavanlar'ı izlerim.![]()
Aç sende izle, çok güzel savaş sahnesi yapmışlar.Bir de bunu izleseydin, kaçırdın mı yine keçileri.![]()
İşim olmaz.Aç sende izle, çok güzel savaş sahnesi yapmışlar.
------
Dur oklar atıldı. 😱
Şükürler olsunOnları da nasıl sevdiğimi bilmiyorum ama bıraktım artık.
Sadakatsiz sezon finaline girdi, haftaya ya bunu ya da Cam Tavanlar'ı izlerim.![]()
Savaşçı'nın hakkı yenmese bırakmayacaktıŞükürler olsun![]()
bırakmana sevindim @slhttnmtl attıralım göbecikleri
![]()
Cam Tavanlar'ı izlebağlanırsın falan Kuruluş Osman'a adımdan tiksindirme beni
![]()
Burak Özçivit var, izlerim belli olmaz benim işim.Şükürler olsun![]()
bırakmana sevindim @slhttnmtl attıralım göbecikleri
![]()
Cam Tavanlar'ı izlebağlanırsın falan Kuruluş Osman'a adımdan tiksindirme beni
![]()
Buradan Savaşçı'ya kokulu öpücükler yolluyorumSavaşçı'nın hakkı yenmese bırakmayacaktı![]()
O zaman sırf yaranma hırsı için yapılan ve iki kuruş para için temmuzda sezon finali yapacak bu şeyi izle, ne diyeyim...Benim tarih dizisine ihtiyacım varmış @slhttnmtl
------
Durdurmayın şunları aaa, savaş etsinler. Osman bey tek tek öldürsün hepsini.![]()
Kime yaranacağım be ben bu diziden.O zaman sırf yaranma hırsı için yapılan ve iki kuruş para için temmuzda sezon finali yapacak bu şeyi izle, ne diyeyim...![]()
Dizinin yapılış amacı o be, başka yerlere çekme.Kuruluş Osman bitiyor, Engin Akyürek reklamı çıkıyor.Ne kadar güzel.
@Angelica
Kime yaranacağım be ben bu diziden.![]()