Sadakatsiz reklam arasına girince Kuruluş: Osman'a geçtim, sevdim ben bu diziyi. Ama cenke gittiğin at ve tabut ne alaka be Osman Bey.
Anam sen bunu diziden bile saymıyorum demiyor muydun, dengen şaşmış.Sadakatsiz reklam arasına girince Kuruluş: Osman'a geçtim, sevdim ben bu diziyi. Ama cenke gittiğin at ve tabut ne alaka be Osman Bey.
Sadakatsiz sağ olsun.Anam sen bunu diziden bile saymıyorum demiyor muydun, dengen şaşmış.
Hep sen bu çocuğun aklını çeliyorsun @AngelicaSadakatsiz reklam arasına girince Kuruluş: Osman'a geçtim, sevdim ben bu diziyi. Ama cenke gittiğin at ve tabut ne alaka be Osman Bey.
Reklam arasına girince baktım, sevdim. Alakası yok ya.Hep sen bu çocuğun aklını çeliyorsun @Angelica
Nası alakası yok Hande Erçel ve Kerem Bursin'i kesin @Angelica sevdirdiReklam arasına girince baktım, sevdim. Alakası yok ya.
Umarım Sadakatsiz'i bırakmazsın @Emre OzansoyNası alakası yok Hande Erçel ve Kerem Bursin'i kesin @Angelica sevdirdi
Umarım Sadakatsiz'i bırakmazsın @Emre OzansoyNası alakası yok Hande Erçel ve Kerem Bursin'i kesin @Angelica sevdirdi
Onları da nasıl sevdiğimi bilmiyorum ama bıraktım artık.Nası alakası yok Hande Erçel ve Kerem Bursin'i kesin @Angelica sevdirdi
------
Umarım Sadakatsiz'i bırakmazsın @Emre Ozansoy
------
Umarım Sadakatsiz'i bırakmazsın @Emre Ozansoy
Bir de bunu izleseydin, kaçırdın mı yine keçileri.Onları da nasıl sevdiğimi bilmiyorum ama bıraktım artık.
Sadakatsiz sezon finaline girdi, haftaya ya bunu ya da Cam Tavanlar'ı izlerim.
Aç sende izle, çok güzel savaş sahnesi yapmışlar.Bir de bunu izleseydin, kaçırdın mı yine keçileri.
İşim olmaz.Aç sende izle, çok güzel savaş sahnesi yapmışlar.
------
Dur oklar atıldı. 😱
Şükürler olsun bırakmana sevindim @slhttnmtl attıralım göbecikleriOnları da nasıl sevdiğimi bilmiyorum ama bıraktım artık.
Sadakatsiz sezon finaline girdi, haftaya ya bunu ya da Cam Tavanlar'ı izlerim.
Savaşçı'nın hakkı yenmese bırakmayacaktıŞükürler olsun bırakmana sevindim @slhttnmtl attıralım göbecikleri
Cam Tavanlar'ı izle bağlanırsın falan Kuruluş Osman'a adımdan tiksindirme beni
Burak Özçivit var, izlerim belli olmaz benim işim.Şükürler olsun bırakmana sevindim @slhttnmtl attıralım göbecikleri
Cam Tavanlar'ı izle bağlanırsın falan Kuruluş Osman'a adımdan tiksindirme beni
Buradan Savaşçı'ya kokulu öpücükler yolluyorumSavaşçı'nın hakkı yenmese bırakmayacaktı
O zaman sırf yaranma hırsı için yapılan ve iki kuruş para için temmuzda sezon finali yapacak bu şeyi izle, ne diyeyim...Benim tarih dizisine ihtiyacım varmış @slhttnmtl
------
Durdurmayın şunları aaa, savaş etsinler. Osman bey tek tek öldürsün hepsini.
Kime yaranacağım be ben bu diziden.O zaman sırf yaranma hırsı için yapılan ve iki kuruş para için temmuzda sezon finali yapacak bu şeyi izle, ne diyeyim...
Dizinin yapılış amacı o be, başka yerlere çekme. Gerçi bu diziyle alakası var mıdır bilmem de vardır herhalde.Kuruluş Osman bitiyor, Engin Akyürek reklamı çıkıyor. Ne kadar güzel. @Angelica
Kime yaranacağım be ben bu diziden.