masumlar apoartmanı seksenler uyanışselçuklu ..başka varmıydı başarılı yada başarısızTRT'nin iki dizisi çok iyi ama diğerleri kötü
masumlar apoartmanı seksenler uyanışselçuklu ..başka varmıydı başarılı yada başarısızTRT'nin iki dizisi çok iyi ama diğerleri kötü
Romantik komedi hep kötü iş olarak bakılıyor ancak dediğin kadro ve hikaye iyi olursa gayet iyi gider. Genelde hep aynı hikâye olduğu için bu eleştirilere maruz kalıyor romantik komedi dizileri.O yüzden hafta içi romantik komedi iş yapmaz vs. düşüncesi yanlış. İyi bir hikaye, sağlam bir cast ile her şey yapılır.
hikaye aynıda oyuncularda aynı hep can yaman örnek kadın oyuncularda kıralık aşk ve iyi gunde kötu gundeRomantik komedi hep kötü iş olarak bakılıyor ancak dediğin kadro ve hikaye iyi olursa gayet iyi gider. Genelde hep aynı hikâye olduğu için bu eleştirilere maruz kalıyor romantik komedi dizileri.
Seksenler daha başlamadı günlük dizi Benim Adım Melek idare eder. Tövbeler Olsun ve Kalk Gidelim kötü oranlar alıyor. Payitaht da başlamadı daha onun da totali iyi değil ama Ab grubu idare ediyordu şimdi cuma ne yapar bilmemmmasumlar apoartmanı seksenler uyanışselçuklu ..başka varmıydı başarılı yada başarısız
kötü oranda olsa TRT nın reyting kaygısı yook...malesef gene devam ediyor larSeksenler daha başlamadı günlük dizi Benim Adım Melek idare eder. Tövbeler Olsun ve Kalk Gidelim kötü oranlar alıyor. Payitaht da başlamadı daha onun da totali iyi değil ama Ab grubu idare ediyordu şimdi cuma ne yapar bilmemm
Can Yaman hep romantik komedi çekiyor. Aslında farklı bir iş çekse ülkedeki kötü imajını da yıkabilir bence. Tarih dizisine çok yakışabilir vücudu göstermeye çalışması sürekli iyi olmuyor.hikaye aynıda oyuncularda aynı hep can yaman örnek kadın oyuncularda kıralık aşk ve iyi gunde kötu gunde
hep zaten erkek vucutları reyting yapıyor..gazetelerde öyle okurdumCan Yaman hep romantik komedi çekiyor. Aslında farklı bir iş çekse ülkedeki kötü imajını da yıkabilir bence. Tarih dizisine çok yakışabilir vücudu göstermeye çalışması sürekli iyi olmuyor.
Bence hiç hoş değil yaptığını da düşünmüyorum. Ama yakışıklı ve boylu kişileri başrol seçiminde dikkat ediyorlar genelde. Vücut bence bu konuda biraz geri planda ama diziye göre değişir.hep zaten erkek vucutları reyting yapıyor..gazetelerde öyle okurdum
aynen yakışıklı erkek guzel kız seçerler de hepde aynı kişiler ..Bence hiç hoş değil yaptığını da düşünmüyorum. Ama yakışıklı ve boylu kişileri başrol seçiminde dikkat ediyorlar genelde. Vücut bence bu konuda biraz geri planda ama diziye göre değişir.
İzleyici sevdi diye aynı kişiler oluyor genelde ama farklı isimler de gerek.aynen yakışıklı erkek guzel kız seçerler de hepde aynı kişiler ..
aynen katılıyorum farklı kişiler gerek..izleyici demek reyting demek kanallarda işine nasıl geliyorsa öyle yapıyorİzleyici sevdi diye aynı kişiler oluyor genelde ama farklı isimler de gerek.
mesela kuzey yıldızı farklı kişiler ..vede karadenızde çekılıyor farklı oda ..İzleyici sevdi diye aynı kişiler oluyor genelde ama farklı isimler de gerek.
Doğduğun Ev Kaderindir, Sadakatsiz izlesin abla. Kuruluş: Osman başladığı gibi biter Seçkin sayesinde.Sonunda belli oldumu nihayet babama haber edeyim bekliyor heyecanla
Demet Özdemir gibi Can Yaman'da kendini romantik - komedi işlerden kurtarmalı. Sezon işlerinde yer alsa belki daha iyi olacak onun için her şey.Can Yaman hep romantik komedi çekiyor. Aslında farklı bir iş çekse ülkedeki kötü imajını da yıkabilir bence. Tarih dizisine çok yakışabilir vücudu göstermeye çalışması sürekli iyi olmuyor.
Doğduğun Ev Kaderindir, Sadakatsiz izlesin abla. Kuruluş: Osman başladığı gibi biter Seçkin sayesinde.
Hep tarihi dizilerde nereye kadar abla.Valla babama o tarz dizileri izlettiremezsin izlemez emre sevmez bir Kurtlar vadisi izledi benle sonra Dirilişi sevdi Diriliş izleyince otomatikman Osmanı izliyor en son uyanışı izledi sevmiş ama bir ağır işliyorlar anlamakta zorlandım dedi Osmanı bile bana sorarak izler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?