Hep tarihi dizilerde nereye kadar abla. Değişik işler izlenmeli, şans verilmeli.
İşte sevmez babam fazla dizi izlemez ki ona haber programı tartışma verecen tmmdırsadakatsizi izletsem öpüşme sahnesi görse pisler demeye başlar
Hep tarihi dizilerde nereye kadar abla. Değişik işler izlenmeli, şans verilmeli.
'Ahlaksız' kısmına katılmıyorum ama denemekten de, bir kere izlemekten de fazla zarar gelmez.@Emre Ozansoy adam ahlaksız dizileri sevmiyor işte, zorlatma izletemezsin.
'Ahlaksız' kısmına katılmıyorum ama denemekten de, bir kere izlemekten de fazla zarar gelmez.
Öpüşme sahnelerini ahlaksızlığa bağlaman cidden ilginç.. 😱 Şaşırdım şuan.Öpüşme sahnesi varsa, ahlaksızdır benim gözümde.
Her şey bir kere ile başlar.
Bir çok dizide var yalnız öpüşme Sen TRT'den çıkma benceÖpüşme sahnesi varsa, ahlaksızdır benim gözümde.
Her şey bir kere ile başlar.
Bir çok dizide var yalnız öpüşme Sen TRT'den çıkma bence
İkisinde de ahlaksızlık olmaz en sıkıntısız dizilerDizi izlemeyi eskisi gibi bıraktım zaten. Lise zamanında 6-7 yıl önce haftada 7-8 dizi takip ediyordum belki. Şimdi sadece 2 dizi izliyorum. Kalk Gidelim ve Kuruluş Osman.
TRT dizilerinde "öpüşme" sahnesi yok ama "olumsuz örnek oluşturabilecek" bir sürü sahne var, en iyi örneği de Diriliş Ertuğrul.İkisinde de ahlaksızlık olmaz en sıkıntısız diziler
Bu sahneyi de becerememişlerTRT dizilerinde "öpüşme" sahnesi yok ama "olumsuz örnek oluşturabilecek" bir sürü sahne var, en iyi örneği de Diriliş Ertuğrul.
Orası öyle ama bu dizi 7+ yaş ve üzeri olarak yayınlanıyor, 7'den 70'e herkesin izlediği bir dizi. Beceremeseler de böyle sahnelerin olması cidden saçma, ama TRT'de olduğu için sorun yok tabi.Bu sahneyi de becerememişler
13 yaş yazınca sorun çözülüyorsa herkes 13 yaş yazsın diğer ceza alan diziler bunu yazsa bile alır yine cezaOrası öyle ama bu dizi 7+ yaş ve üzeri olarak yayınlanıyor, 7'den 70'e herkesin izlediği bir dizi. Beceremeseler de böyle sahnelerin olması cidden saçma, ama TRT'de olduğu için sorun yok tabi.