Kurtlar Vadisi'nin yayınlandığı saatlerde sokaklar boşalıyor

Yalan dünya izleyenler baksın konuma bak vadide figurandı adam şimdi başrol

- - - Ekleme - - -

Bulut öbgzk :d oha vadi napmış :d

Yalan dünya izleyenler baksın konuma bak vadide figurandı adam şimdi başrol

- - - Ekleme - - -

Bulut öbgzk :d oha vadi napmış :d
Figuranı kimse dizide görüp oynatmaz bence. Yani Vadide oynamış olabilir. Ama onu tanınmış kılan Avrupa Yakası olmuştur

- - - Ekleme - - -

Sarp Akkaya mı Çağatay mı ? kafam karıştı :D

Diğerleri öyle değil ama :D

- - - Ekleme - - -

Figuranı kimse dizide görüp oynatmaz bence. Yani Vadide oynamış olabilir. Ama onu tanınmış kılan Avrupa Yakası olmuştur

- - - Ekleme - - -

Sarp Akkaya mı Çağatay mı ? kafam karıştı :D

sarp akkaya yalan dünyada mi oynuyo :d

tajkas bazı noktaları gene abarttı güven hoknqayı 2.bahardan beri biliyorum hüseyin avni danyal gülbeyazdan beri biliyorum vadi ilk işleri değil vadiden önce de başarılı projelerde yer alanlar var

aynen Denizli merkezde herkes çarşıda gezer hergün ama perşembeleri gelince 1 tane bile insan bulamazsın :D

Son düzenleme:
Malatya da öyle aga

- - - Ekleme - - -

Malatya da öyle aga

Bu zaten bildigimiz birsey mesela benim bir anim var.

2009 yilinin ilkbaharinda okullar tatil olunca 2 haftaligina memleketim Sivas a gitmistik. Her neyse büyük amcanim bir bakkali var o gün kuzenimle amcam bütün gün kim dükkani acacak kavgasi yapiyordu cünkü günlerden Persembe idi ve kuzenim sonunda "Baba niye aciyoruzki zaten Vadi varken kimse gelmiyor, sigara alan bile yok" dedi. Gercekten baska günler saat 1 e kadar dolu olan sivas sokaklari persembe günü bombostu. :)

Arkadaş Ne Yapalım Kendimizimi Asalım Sürekli Vadi 1. Vadi Hep İzleniyor Vadi Rekorları Tamam Biliyoruz
Ama Suyu Çıktı Hep Aynı Konular .

akşam 9 da sokağı mesken tutanlar vadiye koşuyor ????

veda izleyenler ise zaten o saatte evde.. sokakta olmadığı için veda izleyenlerin oranı belli değil ama sanırım sokaktakileri ona katlar..
Yav hehe güldürdün bi reytinglere bakta gel :)

sopkaktan eve gidenlerin hepsinin ne izlediğine bakmış mı tam saçmalık :D
Sokaktan eve gidenlerin vadi izlediğini bilmek için dahi olmaya gerek yok reytingler ortada :)

Sen vadiyi çekemiyon açık ve net
​Aga vadinin başarısını kıskanıyo :D

- - - Ekleme - - -

istanbul anadolu yakası ve izmir de öyle değil:d+
--
​Tamam :d