Nerde o 67 göstersene göremedim
nesini göremedin işte 64.18 kalıyor vadi dışında
Nerde o 67 göstersene göremedim
tamam o zaman güğncel olaylardan çıkınca düşecek kimin dizisi izlendi sönmez atasoy ve abdülhey bir dizide oynadı yayından kaldırıldı show da
ipek tenolcay trt de bir dizide oynadı ilk 100 e giremedi
oktay kaynarca pınar altuğ ile bir dizide oynadı astv de kaldırıldı adanalı 2.sezon çöktü nuri yayındasn kaldırıldı
selçuk yöntemin trt deki dizisi bitirildi uçurum 10 share alıyor bir tek aşk ı memnu tuttu
musa uzunlar şubatg iyi gitmiyoır fatmagül iyiydi
muronun oynadığı stardaki dizi kaldırıldı
özgü namal hanımın çiftliği tuttu am 2.seszon feriha ile totalde kafa kafaya geldi ab de geçildi bu sezonki dizisi kaldırıldı
Adını Feriha Koydum hiç bir zaman Hanımın Çiftliği'ni geçememiştir.
zaten kafa kafaya geldi diyor ab de 1 yha da 2 hafta geçildi son zamanlarda
1 haftayı kesin hatırlıyorm feriha 1.di belki hanımın çiftliği yoktur ya da tekrardır ama kesin hanımın çiftliği varken 1.olmuıştuİşte ben de onu diyorum, A/B'de de hiç bir zaman geçememiştir.
1 haftayı kesin hatırlıyorm feriha 1.di belki hanımın çiftliği yoktur ya da tekrardır ama kesin hanımın çiftliği varken 1.olmuıştu
bir o bir de bir bölüm daha var hanımın çiftliği tekrar koymuş olabilir1 hafta Hanımın Çiftliği RTÜK'ten ceza almıştı ve yerine belgesel yayınlanmıştı, o hafta Feriha 2 grupta da 1. oldu.
Ama tabi buna Feriha, Hanımın Çfliğini geçmiştir denmez.
bir o bir de bir bölüm daha var hanımın çiftliği tekrar koymuş olabilir
Xemre bütün dizilerde vadi oyuncusu vardır.yaprak dökümü güven hokna aşkı memnu aslan amca çakır adanalı iskender fatmagül elif hanımın çiftliği sarp akkaya ezel ve onlarcası
- - - Ekleme - - -
Karahanlı arka sokaklar