aga bence ramazandan sonra bi tanıtım daha çıkarbakalım asıl tanıtım nasıl olacak ve ne zaman yayınlanacak ?
doğru öyle olabilir eylül 11 de başlar herhaldeaga bence ramazandan sonra bi tanıtım daha çıkar
eylüle 2 hafta kala da fragman çıkar
eski vadi oyuncularıyla yeni vadi oyuncularını çok güzel harmanlamışlardıaynen katılıyorum 10.yılda ki tanıtım frağmanları gerçekten çok iyiydi
ben burda akif e suç bulmam sonuçta ona rol veren senaryo gurubu onların böyle bir şeyde ısrarcı olması benim için düşündürücü ve hayal kırıklığı oldu açıkçasıeski vadi oyuncularıyla yeni vadi oyuncularını çok güzel harmanlamışlardı
çok güzel başlayan 10.yılı akif tipsizi yüzünden bozdular 10.yılın sonlarına doğru bozuldu ve 11.yıl en başından hayal kırıklığıyla başladı özellikle bu sezon için diyorum sırf akif budalası yüzünden koca vadiyi rezil ettiler polatı konuk oyuncu yapıp koca diziyi akife emanet etmekte ne demek oluyordu onların torpili yüzünden koca sezonu boşa harcadılar çok sinirim bozuldu yanı![]()
normal bir rol verilse hiçbir itirazım yok ama koca bir sezondan bahsediyoruz burda birden bire polatı konuk oyuncu durumuna sokup oyunculuk becerisi olmayan akife diziyi brakıyorlar 4-5 bölümdende bahsetmiyoruz koca bir sezon geçti polat en azından sezon finalinde ortaya çıakr dedik yine kalkamdı koltuğundanben burda akif e suç bulmam sonuçta ona rol veren senaryo gurubu onların böyle bir şeyde ısrarcı olması benim için düşündürücü ve hayal kırıklığı oldu açıkçası
aynen akif başrolde olmaz hele ki polat ın yerine hiç mi hiç olmaz, kara ve pusat bu sezona gerçekten renk kattı diziye en fazla heyecan katan karekterler oldular mlsef orda da kötü bir gelişme oldu duyduğuma göre hakan boyav yeni seoznda en fazla dört bölüm oynayıp ayrılacakmış umarım bu gerçekleşmez ve kara yı pusu nun finaline kadar izleriznormal bir rol verilse hiçbir itirazım yok ama koca bir sezondan bahsediyoruz burda birden bire polatı konuk oyuncu durumuna sokup oyunculuk becerisi olmayan akife diziyi brakıyorlar 4-5 bölümdende bahsetmiyoruz koca bir sezon geçti polat en azından sezon finalinde ortaya çıakr dedik yine kalkamdı koltuğundanbu sezonu kara ve pusat kurtardı bence her bölüm reytingler kara ve pusat sahnelerinde artış gösteriyordu 🙂🙂
hakan boyavın ayrılma haberlerine çıkana kadar inanmayın cnm çünkü gelecek sezon finalinde ölücek bu sezon yeni bir diziden başrol teklifi aldı deniliyordu hatta kesin bilgilerdi ama hakan boyav sezonu kurtlar vadisinde tamamladı yanı hakan bey için bu haberler sürekli çıkıyor şuana kadar hep yalan oldu ayrıca kenan çobanda yok kimm olucak polatın yanında akifle erhanmı olucak benn olsam daha çok iş yaparım onlardan hahahaynen akif başrolde olmaz hele ki polat ın yerine hiç mi hiç olmaz, kara ve pusat bu sezona gerçekten renk kattı diziye en fazla heyecan katan karekterler oldular mlsef orda da kötü bir gelişme oldu duyduğuma göre hakan boyav yeni seoznda en fazla dört bölüm oynayıp ayrılacakmış umarım bu gerçekleşmez ve kara yı pusu nun finaline kadar izleriz
bende onu diyorum işte kara nın diziden ayrılmaması lazım inş bu söylenti yine saedece söylenti olarak kalır ve yeni kaliteli oyuncularla iyi bir sezon geçiririzhakan boyavın ayrılma haberlerine çıkana kadar inanmayın cnm çünkü gelecek sezon finalinde ölücek bu sezon yeni bir diziden başrol teklifi aldı deniliyordu hatta kesin bilgilerdi ama hakan boyav sezonu kurtlar vadisinde tamamladı yanı hakan bey için bu haberler sürekli çıkıyor şuana kadar hep yalan oldu ayrıca kenan çobanda yok kimm olucak polatın yanında akifle erhanmı olucak benn olsam daha çok iş yaparım onlardan hahah![]()
hakan boyav vadide aga merak etmeyinbende onu diyorum işte kara nın diziden ayrılmaması lazım inş bu söylenti yine saedece söylenti olarak kalır ve yeni kaliteli oyuncularla iyi bir sezon geçiririz
Nerelerdesin sen arkadas ya haftasonuda mi calisiyorsun özlettin kendinihakan boyav vadide aga merak etmeyin
cumartesi yarım gün çalışıyorum abi haftasonu da iftara falan gidiyoruz fazla giremiyorum yaniNerelerdesin sen arkadas ya haftasonuda mi calisiyorsun özlettin kendini
Sen istanbulda misin eylulde malatyaya mi gidiyorsuncumartesi yarım gün çalışıyorum abi haftasonu da iftara falan gidiyoruz fazla giremiyorum yani
eylüle kadar böyle yapacak bişey yok
Fragmanlara bak yav harika resmen müthişkurtlar vadisi pusu serisinin tanıtımları iyi olmuyor malesef eskisi gibi ama bana gör pusunun en yi sezonu 10.yılıydı ve en tanıtım fragmanlarıda 10.yılda yapıldı eski vadi oyuncularını tanıtımda gösterdiler süleyman çakırı aslan akbeyi karahanlıyı elifi tanıtımlarda izlemek kadar büyük bir zevk yok çok ama çok mutlu olmuştum okadar yıl sonra onları tanıtımlarda görmekten en iyi pusu tanıtımlarıda 10.yılda yapıldı oyüzden bana göre
evet abiSen istanbulda misin eylulde malatyaya mi gidiyorsun
abi daha ne olsun kanal belli yönetmen belli oyuncu durumu da yavaş yavaş çıkacaktırHic haber yok mu takas vadi ile ilgili
tabi ki daha daha daha![]()
öyle aga vadiyle ilgili 10 yılllık mazimiz var az da değil hani
bak , çakır ilk bölüm behiç i öldürdükten sonra daha daha daha 😀
aynen süper replikler dilime yapışıyor daha daha daha![]()
Aga bu Vadinin resmi sitesi kapandı mı ya eski vadinin resimleri indircektim site açılmadıabi daha ne olsun kanal belli yönetmen belli oyuncu durumu da yavaş yavaş çıkacaktır
daha çok erken 2 ay var ramazandan sorna yavaş yavaş habler çıkar
![]()
ben bu kelimeyi daha önceden de kullanıyordumHayırdır daha daha daha modası mı çıktı da haberimiz yok
Aga bu Vadinin resmi sitesi kapandı mı ya eski vadinin resimleri indircektim site açılmadı![]()