Kurtlar Vadisi'nin Kanal D'de Ki İlk Bölüm Fragmanı ! (Final Sezonu)

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,750
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi efsanesinin müthiş final sezonu. Kanal D de Ocak Ayına kadar oynamış ve sonra final yapmış Kurtlar Vadisinin Kanal D de ki ilk bölüm fragmanı. Polat Alemdar babasının ölümünden sonra tapınakçılar tarafından Suriyeye gönderilmiş ve orada çok zor günler geçirmişti. Efsane bu sene 2.kez Pusu konseptiyle Kanal D ekranlarında olacak. Efsaneden bunun gibi güzel bir fragman daha bekliyoruz..

vay be ne günlerdi dediğin gibi şimdide bekliyoruz bu tarz frağmanlar

Fragman iyiymiş. Atv zamanındaki fragmanları pek beğenmedim

şu bölümler varya paha biçilemez ya o duygu o mükemmeliklik asla yanına yaklaşılamayacak cinsten

kurtlar vadisi pusu serisinin tanıtımları iyi olmuyor malesef eskisi gibi ama bana gör pusunun en yi sezonu 10.yılıydı ve en tanıtım fragmanlarıda 10.yılda yapıldı eski vadi oyuncularını tanıtımda gösterdiler süleyman çakırı aslan akbeyi karahanlıyı elifi tanıtımlarda izlemek kadar büyük bir zevk yok çok ama çok mutlu olmuştum okadar yıl sonra onları tanıtımlarda görmekten en iyi pusu tanıtımlarıda 10.yılda yapıldı oyüzden bana göre

Son düzenleme:
kurtlar vadisi pusu serisinin tanıtımları iyi olmuyor malesef eskisi gibi ama bana gör pusunun en yi sezonu 10.yılıydı ve en tanıtım fragmanlarıda 10.yılda yapıldı eski vadi oyuncularını tanıtımda gösterdiler süleyman çakırı aslan akbeyi karahanlıyı elifi tanıtımlarda izlemek kadar büyük bir zevk yok çok ama çok mutlu olmuştum okadar yıl sonra onları tanıtımlarda görmekten en iyi pusu tanıtımlarıda 10.yılda yapıldı oyüzden bana göre

aynen katılıyorum 10.yılda ki tanıtım frağmanları gerçekten çok iyiydi

bu ilk bölümler ramazan ayına denl gelmişti vadinin kanal d deki çok iyi hatırlıyorum teraviye gitmemiştim vadi yeni bölümü var diye :F günahı boynuma artık :D

bu ilk bölümler ramazan ayına denl gelmişti vadinin kanal d deki çok iyi hatırlıyorum teraviye gitmemiştim vadi yeni bölümü var diye :F günahı boynuma artık :D
star da da bir ay geç başlamıştı ramazan a denk geliyor diye

🙂