Kurtlar Vadisi'nin 14. Sezon Finalinde Kimler Ölecek ?

KVP Resmi / Pana Film Görkem Sevindik'i takipten çıkmışlar. Buda demek oluyorki Pusat Çakır'a veda...

Kız müthiş yazmışsın bee duygulandım

Ben de bu sezon sonu radikal kararlar alacağım. Herkes gibi netten atlaya atlaya izlerim çünkü her hafta tahammül sınırlarımı zorluyorum. Kendimce bir çıkmaza girdim, zor bir karar ama artık bardak taştı. Diziyle ilgili hiçbir fikir beyan etmeyeceğim. Ne halleri varsa görsünler. Zaten benim için dizi 10. Yıl'da bitmişti. Sadece atvdeki son sezonda Abdülhey-Polat'ın Mematinin mezarindaki konuşması beni derinden etkilemişti, onun dışında o sezon da bu ayardaydı. Şu an dizi miting havasında geçiyor zaten ha izlemem ama sonuna kadar desteklerim. Sonuç olarak artık zevk almadığım bir şey için kendimi yoramam, üzemem. Zaten bir ton derdim var..

KVP Resmi / Pana Film Görkem Sevindik'i takipten çıkmışlar. Buda demek oluyorki Pusat Çakır'a veda...
Vay be sezon finali olmadan takipten çıkarmalar falan bu işin içinde kavga var kesin. Gerçi Necati Şaşmaz'ın Cahit dışında kavgalı olmadığı kimse mi var

Vay be sezon finali olmadan takipten çıkarmalar falan bu işin içinde kavga var kesin. Gerçi Necati Şaşmaz'ın Cahit dışında kavgalı olmadığı kimse mi var
Necati Şaşmaz kimle kavgalıymış melek gibi adamı kavgacı göstermeye çalışıyorsun ayıptır. Necati Şaşmaz böyle boş işlerle uğraşacak adam olsa bir ton boş ünlü gibi bin tane sosyal medya hesabından sabah akşam boş boş mesajlar resimler yayınlardı. adamın kullandığı sosyal medya hesabı bile yok gidip görkem sevindik i takipten mi çıkaracak güldürmeyin adamı
hee sosyal medya ekibinin başında bulunan çapsızlar ordusu dersen ona eyvallah derim

Of be sonunda birileri Necati Şaşmaz'ı koruyor !

Ağlattın.

O zaman sana bu şarkıyı hediye edelim.
@xemrexxx @vadikızı @Doğu @MEnes

Ablacım necati şaşmazın twiiter hesabı var ama kullanmıyor instagramda var
oğlunun resimleri paylaşmıştı orda

Kardeşi ve abdullhey yani kenan çoban dan başka kimle kavgalı necati şaşmaz