Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5. Maddeyi de ekleyebilirsin. Benim şahit olduğum bir olay:
"Abim Uzman Jandarma. Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde. 3000 nüfuslu ilçe. Abimin de bulunduğu karakolda tam 11 tane er var. Yaklaşık 2 ay önce abimin yanına kalmaya gitmiştik ailecek. Perşembe günü işi çıktı abimin ve saat 7'de karakola gitmesi gerekti. Ben de gittim. Uğraştık fln. Saat 20:15 oldu. Biz işle uğraşırken yemekhaneden sesler geliyodu. Gittim baktım 11 erin 3 tanesi Vadi'nin özetini izliyor. Gözüme az geldi tabiki. Saat 21:00'e yaklaştı. Baktım bir poşet çekirdek geldi. 2 şişe kola geldi. 11 erin 9'u TV'nin başına geçti. Özetin sonun izlemeye başladılar. Daha sonra ayrıldık. Biz ayrıldıktan sonra yeni bölüm başladı. Yeni bölüm başlayınca diğer 2 er geldi mi bilmiyorum.
Abim gibi rütbeli olanları hiç saymıyorum. Herkes eve koştur koştur. Erler yemekhaneye koştur koştur.
Çok kez duymuştum ama ilk kez şahit oldum."
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.