Kurtlar Vadisinin İnanılmaz Etkisi(Takas Özel Yazı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fgsn nin ingilzce ve arapça forumu bile var diğer dizleri saymıyorum bile karadayı,my vb. :D

- - - Ekleme - - -

çünkü diğer dizlerin knoualrı açılıyor :D daha pazaretesi günü as-karadayı-kvp ve öbgz de haa konusu açtım ama kvp konusu nedense daha çok göze çarptı :D

linkini atta görelim vadinin yüzlerce forumu var yabancı dillerde de var diğer dizilerin böyle bi oluşumu ve hayran kitlesi yok

bu mu forum sitesi :kiki: haber sitesinin linkini atmışsın bana diğer dizilerin türkçe forumlarını göster vadi gibi her şeyini incelendiği en ufak detayının bile varsa tabi :D
haber sitesi mi bölümleri tartışılıyor orada her ülkeden ğinsan yorum yapmış aşağıda hangi ülkeden kaç insan var yazıyor :D
işte kanıt bulamayınca lafı değiştirmen de güzel

haber sitesi mi bölümleri tartışılıyor orada her ülkeden ğinsan yorum yapmış aşağıda hangi ülkeden kaç insan var yazıyor :D
işte kanıt bulamayınca lafı değiştirmen de güzel

bana vadi forumu gibi forumları olan dizinin linkini at tabi varsa :D

yazı güzel olmuş aga eline sağlık ama çekemeyenler için yapıcak bişey yok malesef :D

onlar da resmi yoksa şimdiye kapanırdı :D merak etme sen my dünya dizisi her dilde forumu-sitesi var :F

my ci diye bi kavram olmadığının kanıtı işte bi forumu bile yok türkçe :kiki: vadinin forumlarının sayısını unuttum fark çok büyük be :D

my ci diye bi kavram olmadığının kanıtı işte bi forumu bile yok türkçe :kiki: vadinin forumlarının sayısını unuttum fark çok büyük be :D
evet fark var biririn her ülkkede fanı-sitesi var diğeri araplar ve türkiye :D

- - - Ekleme - - -

Sitenin günlük 1.161 ziyaretçisi varmış 100 bin bile etmedi ne olacak şimdi :bhr:

http://website.informer.com/whatisfatmagulsfault.com

vadi forumunun günde 1 milyon kişi mi ziyaret ediyi :D bnm attığım linkin toplam ziyaretçi sayısı 5 milyondan fazla site 2 yıldır kullanılmiyi ay yapım bölmüleri kaldırtmış :D ona rağmen 5 milyon uçuk bir rakam