Kurtlar Vadisinin İnanılmaz Etkisi(Takas Özel Yazı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Bu konuda günlük başıma gelen ve bizzat gerçek olan bikaç şey anlatacam.Kurtlar vadisi efsanesi 10 yıldır tüm rekorları kıran ve 10 yıldır türkiye'nin en fazla izlenen dizisi konumunda.Günlük hayatta da müthiş etkisini her gün görmekteyim.Bunlardan bikaç örnek vereceğim.

1.Bugün bizzat üniversitemizin internet merkezinde tespit ettiğim bir hadiseyi anlatacam.Ben genelde kim hangi diziyi izliyo diye bakarım internette bugün benim bile şaşırmama yol açan olay internet merkezinin hemen hemen yarısının kurtlar vadisi 188.bölümü izliyor olmasıydı.Bu durum hemen hemen her gün dikkatimi çekerdi ancak bugün çok daha fazlası gözüme çarptı diğer hiçbir dizi internetten takip edilmezken vadinin büyük bir ilgiyle takip edilmesi farkını ortaya koyuyor.

2.Yine bugün gördüğüm ve büyük bir şaşkınlık yaşadığım olay.Şehir merkezinde bir dürümcüye girdik arkadaşlarla.Tv de kurtlar vadisi 188.bölümü cd ye kaydetmiş tv de oynatıyolar arkadaşa sordum ne iş diye meğer orda sabahtan akşama kadar kurtlar vadisi oynuyomuş her zaman son bölümü cd ye kaydetip tv ye takıyolarmış.Dizinin çok büyük bi hayran kitlesi olduğu ve büyük bir ilgiyle izlendiği buradan bile açık ve net şekilde belli olmakta.

3.Daha önce de karşılaştığım ve çoğu yerde olan bişey.İnternet kafelerin masaüstünde kurtlar vadisi tüm bölümler diye bi klasör vardır ve son bölümü hd olarak eklenir her zaman.Diğer hiçbir dizi de böyle bir uygulama olmazken sadece kurtlar vadisinde böyle bi uygulama yapılması dizinin ne denli izlendiğini gözler önüne sermektedir.

4.Bu da bizzat arkadaşlarımdan duyduğum bir olay.Malum öğrenci yurtlarında 1-2 tv olur ve tüm yurt orda izler televizyon arkadaşlarım genelde maçların açık olduğunu sadece perşembe günleri kurtlar vadisini herkesin izlediği söyledi.Bu da vadinin başarısını gözler önüne seren diğer bir tespit

5.
"Abim Uzman Jandarma. Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde. 3000 nüfuslu ilçe. Abimin de bulunduğu karakolda tam 11 tane er var. Yaklaşık 2 ay önce abimin yanına kalmaya gitmiştik ailecek. Perşembe günü işi çıktı abimin ve saat 7'de karakola gitmesi gerekti. Ben de gittim. Uğraştık fln. Saat 20:15 oldu. Biz işle uğraşırken yemekhaneden sesler geliyodu. Gittim baktım 11 erin 3 tanesi Vadi'nin özetini izliyor. Gözüme az geldi tabiki. Saat 21:00'e yaklaştı. Baktım bir poşet çekirdek geldi. 2 şişe kola geldi. 11 erin 9'u TV'nin başına geçti. Özetin sonun izlemeye başladılar. Daha sonra ayrıldık. Biz ayrıldıktan sonra yeni bölüm başladı. Yeni bölüm başlayınca diğer 2 er geldi mi bilmiyorum.

Abim gibi rütbeli olanları hiç saymıyorum. Herkes eve koştur koştur. Erler yemekhaneye koştur koştur.
Çok kez duymuştum ama ilk kez şahit oldum."

NOT:5.MADDE @XanTier kardeşimize aittir

Bu şekilde daha çok hadise başıma geldi ancak fazla uzun olmaması için bu kadarı yeter daha sonra bunun 2. ve 3.versiyonları da olacaktır.

Son düzenleme:
bizzat tespit ettiğim olaylar :D aynen aga reytinglerde ispatı zaten :D

yakında açarım zaten her gün başıma vadiyle ilgili kesin 1-2 şey geliyo :D

Kurtlar vadisi efsanesi 10 yıldır tüm rekorları kıran ve 10 yıldır türkiye'nin en fazla izlenen dizisi konumunda.

Cümle yanlış. 10 yıldır devam edebilir ama her yıl en çok izlenen dizi konumunda falan olmadı. :) Bu cümle seni kızdırabilir ama gerçek bu.

Birini de benden ekle. Her eve döndüğümde metronun çıkışnda bi telefon dükkanı var. Ne zaman baksam bilgisayarda Vadi dönüyor. :D

bunda bir oaly yok ki salı akşamları tüm esnafta biü açık burada :D
kaydedip yayınlama işini kg için yapıyoruz burada @RevaN 10 yıldır zirvede diyebilir köşe yazsı ı bu kendi görüşünü söylemekte serbest :D

Kurtlar vadisi efsanesi 10 yıldır tüm rekorları kıran ve 10 yıldır türkiye'nin en fazla izlenen dizisi konumunda.

Cümle yanlış. 10 yıldır devam edebilir ama her yıl en çok izlenen dizi konumunda falan olmadı. :) Bu cümle seni kızdırabilir ama gerçek bu.

Birini de benden ekle. Her eve döndüğümde metronun çıkışnda bi telefon dükkanı var. Ne zaman baksam bilgisayarda Vadi dönüyor. :D

vadi farkı her yerde zaten :D
onu keşke diğer vatandaşların konusunda da söyleseydin my hiçbir zaman zirvede değilken 3 yıldır en çok izlenen dizi yazanalr var ya :kiki:

- - - Ekleme - - -

bunda bir oaly yok ki salı akşamları tüm esnafta biü açık burada :D
kaydedip yayınlama işini kg için yapıyoruz burada @RevaN 10 yıldır zirvede diyebilir köşe yazsı ı bu kendi görüşünü söylemekte serbest :D

ben perşembe akşamından bahsetmiyorum diğer günlerden :D

vadi farkı her yerde zaten :D
onu keşke diğer vatandaşların konusunda da söyleseydin my hiçbir zaman zirvede değilken 3 yıldır en çok izlenen dizi yazanalr var ya :kiki:

- - - Ekleme - - -

ben perşembe akşamından bahsetmiyorum diğer günlerden :D

Herhalde onu dikkatli okumamıştım. Yoksa kesin ona da derdim.

tekrar edeyim ee napak hacı herkes my ve intikam dizlerinin izleyicileri kadar objektif değil ki kendi idiziisine hata ve eleştiri konusu açsın :D

onda mı vadi forumundan alıyon konuları vadi nin büyüklüğü kadar vadicilerde büyüktür en ufak ayrıntıyı bile yakalarlar başka hiçbir dizinin böyle bi ortamı bile yoktur

onda mı vadi forumundan alıyon konuları vadi nin büyüklüğü kadar vadicilerde büyüktür en ufak ayrıntıyı bile yakalarlar başka hiçbir dizinin böyle bi ortamı bile yoktur

forumdaki insanalrı kastettim ben :) merak etme diğer dizilerin de ftartışıldığı çok yer var :D

tekrar edeyim ee napak hacı herkes my ve intikam dizlerinin izleyicileri kadar objektif değil ki kendi idiziisine hata ve eleştiri konusu açsın :D
Objektiflikte göreceli bir kavram. Sonuç olarak herkes kendine göre zevkle izlediği televizyon programının hatalarını ister istemez görmezden gelir yada o an farketmemiştir.

Artık birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenin yoksa ne dizi biter nede gereksiz tartışmalar.(Genel) :)

forumdaki insanalrı kastettim ben :) merak etme diğer dizilerin de ftartışıldığı çok yer var :D

öyle bişey yok :D vadi gibi izleyicisi de farklıdır gidip ordan burdan araklarsın anca :kiki: diğer dizilerin öyle bi forumu bile yok düşün farkı :kiki:

Objektiflikte göreceli bir kavram. Sonuç olarak herkes kendine göre zevkle izlediği televizyon programının hatalarını ister istemez görmezden gelir yada o an farketmemiştir.

Artık birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenin yoksa ne dizi biter nede gereksiz tartışmalar.(Genel) :)

ben zaten saygı gösteriyorum açılmamış ve yalan-yanlış içermeyen konuları açıyorum içeriği de pek çok siteye göre çok hafifi mesela bugünkü orduya saygısızlık konusuna onlarca site var çok ağır laflar kullanan :)
forumdaki insanlar örnek vereyim @takas vadi forumuna bakıyodur @RevaN intikamın face sayfalarını takip ediyordur yani ikisi de fasrketmese bile o dizinin hatasını bulur ister istemez :D

ben zaten saygı gösteriyorum açılmamış ve yalan-yanlış içermeyen konuları açıyorum içeriği de pek çok siteye göre çok hafifi mesela bugünkü orduya saygısızlık konusuna onlarca site var çok ağır laflar kullanan :)
forumdaki insanlar örnek vereyim @takas vadi forumuna bakıyodur @RevaN intikamın face sayfalarını takip ediyordur yani ikisi de fasrketmese bile o dizinin hatasını bulur ister istemez :D
Tamam açılmamış konuları açmakla iyi yapıyorsun ama sürekli KvP hatası buluyorsun bunu nasıl açıklarsın ? :)

öyle bişey yok :D vadi gibi izleyicisi de farklıdır gidip ordan burdan araklarsın anca :kiki: diğer dizilerin öyle bi forumu bile yok düşün farkı :kiki:
fgsn nin ingilzce ve arapça forumu bile var diğer dizleri saymıyorum bile karadayı,my vb. :D

- - - Ekleme - - -

Tamam açılmamış konuları açmakla iyi yapıyorsun ama sürekli KvP hatası buluyorsun bunu nasıl açıklarsın ? :)

çünkü diğer dizlerin knoualrı açılıyor :D daha pazaretesi günü as-karadayı-kvp ve öbgz de haa konusu açtım ama kvp konusu nedense daha çok göze çarptı :D