Kurtlar Vadisi VATAN Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine gitmez Kadir uğraşma bence :F
hayır gitmezse gitmesin de birde susmuyor papağan misali aynı kısır döngü :D

Kurtlar Vadisi eski gibi canlı olsa ona verecek param her zaman var, ama Kurtlar Vadisi artık yok. :A Kurtlar Vadisi öldü.
hayırlı olsun ; sana bol şans olur böyle şeyler senin zevkindir bu dediğin seni bağlar bundan sonraki yapılacak yorum ''lüzumsuzluktur '' 🙂

hayır gitmezse gitmesin de birde susmuyor papağan misali aynı kısır döngü :D

hayırlı olsun ; sana bol şans olur böyle şeyler senin zevkindir bu dediğin seni bağlar bundan sonraki yapılacak yorum ''lüzumsuzluktur '' 🙂
boş konuşanı sevmem
Takılıyorum ne var bunda sanki? :A
Burada siz ciddi ciddi mesajlaşırken arada :A emojisini bile kullandırıyorum işte size, kötü mü? :A
Yani yazdıklarımı görüyor cevap vermiyor düşüncesine saygı duyuyorum ama izlemeden emin olmak bana yanlış geliyor ben izlenipte yorum yapılmasını daha doğru buluyorum kendisi bilir artık ne diyim:Ddahada yorum yapmıcam ona
Çünkü ben bunu sebepleriyle yazmıştım daha önce, o yüzden yeniden yazmaya üşeniyorum :F

Takılıyorum ne var bunda sanki? :A
Burada siz ciddi ciddi mesajlaşırken arada :A emojisini bile kullandırıyorum işte size, kötü mü? :A

Çünkü ben bunu sebepleriyle yazmıştım daha önce, o yüzden yeniden yazmaya üşeniyorum :F

:F:FSebeplerini beğenmedim Melih beycim izlemeden yorum yaparak önyargılı oluyosun bence tabii

Fragmanlar bunu için var. Filmin özetini anlatan yazılar ya da sinema işinin erbablarının yaptığı incelemeler vs. :A

:DFragmanlar bize filmi tanıtıyor nasıl olduğunu izleyerek anlarız bende bir çok kişiye
yorumunu sordum film nasıldı diye bir çoğu beğendiğini söyledi evet özete bakarız sinema eleştirmenlerini dinleriz ama izlemek başkadır izleyerek daha iyi anlarız iyi yada kötü olduğunu ben düşüncemin sonuna kadar arkasındayım önyargılı yaklaşıyorsun

eğlenmekte sıkıntı yokta konu önemli tabi 😀
Benim için Kurtlar Vadisi son yıllarda bitti, kredisini tüketti yıllarca biriktirdiği. Ama işlerin yolunda gittiği bir işi batıran ekibin yeniden canlandıracağına veya güzel bir iş çıkaracağına inanmak bana gerçekçi gelmiyor. Biliyorum, 1 yılda ne değişmiş olacak ki, "Niye daha iyi oyuncular daha iyi çekimler, daha iyi hikaye ve senaryo ortaya çıksın ki?" düşüncesi aklıma gelirken, izleyenlerin yorumları da hep bu yönde olunca benim başka bir düşünce içinde olmam beklenemez zaten. Demek ki izlesem de bu diziyi izlemeyi bıraktığımdaki gibi düşünceler içine gireceğim? Beklenenin üstünde performans göstermediği ortada iken, beklenen de beni tatmin etmeyecek seviyedeyse izlememem ve buraya gelip de hala ütopik umutlar taşıyan Pana Film'le dalga geçmem yargılanamaz :A

@vadikızı

Benim için Kurtlar Vadisi son yıllarda bitti, kredisini tüketti yıllarca biriktirdiği. Ama işlerin yolunda gittiği bir işi batıran ekibin yeniden canlandıracağına veya güzel bir iş çıkaracağına inanmak bana gerçekçi gelmiyor. Biliyorum, 1 yılda ne değişmiş olacak ki, "Niye daha iyi oyuncular daha iyi çekimler, daha iyi hikaye ve senaryo ortaya çıksın ki?" düşüncesi aklıma gelirken, izleyenlerin yorumları da hep bu yönde olunca benim başka bir düşünce içinde olmam beklenemez zaten. Demek ki izlesem de bu diziyi izlemeyi bıraktığımdaki gibi düşünceler içine gireceğim? Beklenenin üstünde performans göstermediği ortada iken, beklenen de beni tatmin etmeyecek seviyedeyse izlememem ve buraya gelip de hala ütopik umutlar taşıyan Pana Film'le dalga geçmem yargılanamaz :A

@vadikızı

Kendi adıma ben yargılamıyorum ama sen önyargı ile yaklaşıyorsun duruma bak yine izlesem yine düşünceler içine gireceğim diyosun çünkü ona odaklanmışsın odaklandığın içinde izlemek istemiyosun izlemeden böyle emin konuşmak bence doğru değil düşüncem bu:Dnasılsa beğenmicem neden izlicem düşüncesine odaklanma bence

Kendi adıma ben yargılamıyorum ama sen önyargı ile yaklaşıyorsun duruma bak yine izlesem yine düşünceler içine gireceğim diyosun çünkü ona odaklanmışsın odaklandığın içinde izlemek istemiyosun izlemeden böyle emin konuşmak bence doğru değil düşüncem bu:Dnasılsa beğenmicem neden izlicem düşüncesine odaklanma bence
En sonunda izleyeceğim ve beklentimin de altında çıkacak göreceksin :F

En sonunda izleyeceğim ve beklentimin de altında çıkacak göreceksin :F

:DÇıksın beğenmeyebilirsin tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ben illa beğeneceksin demiyorum ki sadece izleyerek düşünce söylemek daha iyi olur diye diyorum sen bilirsin ben düşüncene saygı duyuyorum bir filmi illa beğeneceksin diye birşey yok ki

:DÇıksın beğenmeyebilirsin tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ben illa beğeneceksin demiyorum ki sadece izleyerek düşünce söylemek daha iyi olur diye diyorum sen bilirsin ben düşüncene saygı duyuyorum bir filmi illa beğeneceksin diye birşey yok ki
Diyorum ki bu zevk meselesi değil, kötüyse kötüdür iyiyse iyidir. Zevk meselesi sevgiyi belirler, kalite göreceli değil :D

Diyorum ki bu zevk meselesi değil, kötüyse kötüdür iyiyse iyidir. Zevk meselesi sevgiyi belirler, kalite göreceli değil :D

:Devet sen kötü bulabilirsin kötüye elbet kötü denir ama beğenenlerede neden beğeniliyor diyemeyiz bence ben 13 yıldır vadiciyim beğeniyorum filme ne derim bilmiyorum çünkü izlemedim izlemeden yorumlara göre kötü diyemem ben

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy