Bir şeyler oldu olmasına ama bunlar üzülünelecek şeyler değil, aksine sevinilecek şeyler benim açımdanXXXtrollsana olan olmuş üzgünüm
Bir şeyler oldu olmasına ama bunlar üzülünelecek şeyler değil, aksine sevinilecek şeyler benim açımdanXXXtrollsana olan olmuş üzgünüm
tamam anladık cimrisin yolla ibanını biletin benden kırk dereden su getirdin haBir şeyler oldu olmasına ama bunlar üzülünelecek şeyler değil, aksine sevinilecek şeyler benim açımdan![]()
tamam anladık cimrisin yolla ibanını biletin benden kırk dereden su getirdin ha![]()
Kurtlar Vadisi eskis gibi canlı olsa ona verecek param her zaman var, ama Kurtlar Vadisi artık yok.tamam anladık cimrisin yolla ibanını biletin benden kırk dereden su getirdin ha![]()
hayır gitmezse gitmesin de birde susmuyor papağan misali aynı kısır döngüYine gitmez Kadir uğraşma bence![]()
hayırlı olsun ; sana bol şans olur böyle şeyler senin zevkindir bu dediğin seni bağlar bundan sonraki yapılacak yorum ''lüzumsuzluktur '' 🙂Kurtlar Vadisi eski gibi canlı olsa ona verecek param her zaman var, ama Kurtlar Vadisi artık yok.Kurtlar Vadisi öldü.
Kurtlar Vadisi eskis gibi canlı olsa ona verecek param her zaman var, ama Kurtlar Vadisi artık yok.Kurtlar Vadisi öldü.
hayır gitmezse gitmesin de birde susmuyor papağan misali aynı kısır döngü![]()
boş konuşanı sevmemSen öylee san Trt 1 sıcak bakıyormuş orda yayınlacak inşallah çatla emi sen
Konuşmadan olurmu konuşsun eleştirsin ama önyargı ile yaklaşmasın bence
boş konuşanı sevmem
hayır gitmezse gitmesin de birde susmuyor papağan misali aynı kısır döngü
hayırlı olsun ; sana bol şans olur böyle şeyler senin zevkindir bu dediğin seni bağlar bundan sonraki yapılacak yorum ''lüzumsuzluktur '' 🙂
Takılıyorum ne var bunda sanki?boş konuşanı sevmem
Çünkü ben bunu sebepleriyle yazmıştım daha önce, o yüzden yeniden yazmaya üşeniyorumYani yazdıklarımı görüyor cevap vermiyor düşüncesine saygı duyuyorum ama izlemeden emin olmak bana yanlış geliyor ben izlenipte yorum yapılmasını daha doğru buluyorum kendisi bilir artık ne diyimdahada yorum yapmıcam ona
Takılıyorum ne var bunda sanki?
Burada siz ciddi ciddi mesajlaşırken aradaemojisini bile kullandırıyorum işte size, kötü mü?
Çünkü ben bunu sebepleriyle yazmıştım daha önce, o yüzden yeniden yazmaya üşeniyorum![]()
Fragmanlar bunu için var. Filmin özetini anlatan yazılar ya da sinema işinin erbablarının yaptığı incelemeler vs.Sebeplerini beğenmedim Melih beycim izlemeden yorum yaparak önyargılı oluyosun bence tabii
Fragmanlar bunu için var. Filmin özetini anlatan yazılar ya da sinema işinin erbablarının yaptığı incelemeler vs.![]()
Ama beni seviyosun her şeye rağmenboş konuşanı sevmem
eğlenmekte sıkıntı yokta konu önemli tabi 😀Ama beni seviyosun her şeye rağmen
Ki boş konuştuğum da söylenemez. Eğelnemek boş değil çünkü![]()
Benim için Kurtlar Vadisi son yıllarda bitti, kredisini tüketti yıllarca biriktirdiği. Ama işlerin yolunda gittiği bir işi batıran ekibin yeniden canlandıracağına veya güzel bir iş çıkaracağına inanmak bana gerçekçi gelmiyor. Biliyorum, 1 yılda ne değişmiş olacak ki, "Niye daha iyi oyuncular daha iyi çekimler, daha iyi hikaye ve senaryo ortaya çıksın ki?" düşüncesi aklıma gelirken, izleyenlerin yorumları da hep bu yönde olunca benim başka bir düşünce içinde olmam beklenemez zaten. Demek ki izlesem de bu diziyi izlemeyi bıraktığımdaki gibi düşünceler içine gireceğim? Beklenenin üstünde performans göstermediği ortada iken, beklenen de beni tatmin etmeyecek seviyedeyse izlememem ve buraya gelip de hala ütopik umutlar taşıyan Pana Film'le dalga geçmem yargılanamazeğlenmekte sıkıntı yokta konu önemli tabi 😀
Benim için Kurtlar Vadisi son yıllarda bitti, kredisini tüketti yıllarca biriktirdiği. Ama işlerin yolunda gittiği bir işi batıran ekibin yeniden canlandıracağına veya güzel bir iş çıkaracağına inanmak bana gerçekçi gelmiyor. Biliyorum, 1 yılda ne değişmiş olacak ki, "Niye daha iyi oyuncular daha iyi çekimler, daha iyi hikaye ve senaryo ortaya çıksın ki?" düşüncesi aklıma gelirken, izleyenlerin yorumları da hep bu yönde olunca benim başka bir düşünce içinde olmam beklenemez zaten. Demek ki izlesem de bu diziyi izlemeyi bıraktığımdaki gibi düşünceler içine gireceğim? Beklenenin üstünde performans göstermediği ortada iken, beklenen de beni tatmin etmeyecek seviyedeyse izlememem ve buraya gelip de hala ütopik umutlar taşıyan Pana Film'le dalga geçmem yargılanamaz
@vadikızı
En sonunda izleyeceğim ve beklentimin de altında çıkacak göreceksinKendi adıma ben yargılamıyorum ama sen önyargı ile yaklaşıyorsun duruma bak yine izlesem yine düşünceler içine gireceğim diyosun çünkü ona odaklanmışsın odaklandığın içinde izlemek istemiyosun izlemeden böyle emin konuşmak bence doğru değil düşüncem bunasılsa beğenmicem neden izlicem düşüncesine odaklanma bence
En sonunda izleyeceğim ve beklentimin de altında çıkacak göreceksin![]()
Diyorum ki bu zevk meselesi değil, kötüyse kötüdür iyiyse iyidir. Zevk meselesi sevgiyi belirler, kalite göreceli değilÇıksın beğenmeyebilirsin tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ben illa beğeneceksin demiyorum ki sadece izleyerek düşünce söylemek daha iyi olur diye diyorum sen bilirsin ben düşüncene saygı duyuyorum bir filmi illa beğeneceksin diye birşey yok ki
Diyorum ki bu zevk meselesi değil, kötüyse kötüdür iyiyse iyidir. Zevk meselesi sevgiyi belirler, kalite göreceli değil![]()