Kurtlar Vadisi VATAN Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bari tarihi yazsaydın 2013'te Raci usta vardı
Bana o rezil sezonların reytingini at aksi takdirde kendinle çelişiyorsun

1.Kurtlar Vadisi Pusu 209. Bölüm Reytingi
26 Aralık 2013 Perşembe
15.6334.37

Aga kesinlikle Pusat ve Kara konusunda haklısın. StarTV'de izliyorsanız Söz dizisinde muhteşem oyunculugu var Görkem Sevindik'in ama Cahit'in kıskanclıgına gitti diyebiliriz abiside aynı şeyi diyor ( Görkem Sevindik'in )

Ama Cahit ölürse dizide belki elini ayagını senaryodan çeker bizde kurtuluruz, ha ama senaryoyu devam ettirirse yine o ne kadro gelir diziye nede aksiyon geçen sezonki rezelat gibi kapatır ustayı ofise gelir gider gelir gider

Bari tarihi yapsaydın 2013'te Raci usta vardı
Bana o rezil sezonların reytingini at aksi takdirde kendinle çelişiyorsun
döne döne bi hal oldun be son 3 sezon demedin mi? al sana son 3 sezondan bir bölüm raci macide yok sözünün eri ol

Kesinlikle haklısın. Heleki geçen sezonki faciadan sonra oturup iyi bir ders çıkarmaları gerekiyor. Bunu reytingler söylüyor sadece biz söylemiyoruz.

Geçen sezon Kurtlar Vadisi tarihinin en berbat reytinglerini aldı. Eee bunun sebebide Berbat kadro, Berbat senaryo ve 0 mekan.

@Emin Özaltun kusurları yüzüne vurduğunda bu arkadaşlar saldırı moduna geçiyorlar. Cahit'in ne vasfı var ki senaryo yazabiliyor, izleyicinin severek izlediği Pusat karakterini hangi cesaretle korkakça çıkardılar diziden? İzleyici artık bıktı bu amatörlüklerden, beceremiyorsan tadında bırakacaksın bu işleri haksız mıyım

Valla doğru diyosun Sözü ben izliyorum Görkem süper diyorum ki izlerken ah be niye çıkardınız diziden gerçekten çok iyi Sözde ya
Cahit konusuna gelince senaristler arasında adı olsada çoğunlukla Necati şaşmaz yazmış ben yazdım diyor Cahitte yazsa beraber yazdık derdi diye düşünüyoırum😉

döne döne bi hal oldun be son 3 sezon demedin mi? al sana son 3 sezondan bir bölüm raci macide yok sözünün eri ol
Bak bak tarih attım Raci diziyi 2014'te bıraktı
Agaa döne döne mevlana gibi oldun yapma gözünü seveyim ya

Bir şey sormak istiyorum yani EDHO neden Vadi ile kıyaslanıyor ki sonuçta bir anlaşmazlık yaşanmış kardeşler arasında ve Raci Şaşmaz EDHO'yu yazmaya başlamış ve çakma sözünü de anlayamadım zaten Vadiyi yazan da bu adam neden EDHO çakma olsun ki
Anladıysam Arap olayım

benimle birebir konuş bu arkadaşlar falan diye konuşma bi laf söylüyorsun rezil olup oturuyorsun yerine sözünün eri olmayan adama ben farklı şeyler derim de burası yeri değil
bizde özellikle son 2 yılı yerden yere vurduk benim yorumlarım hala duruyor ama genel bir karalama kurtlar vadisi ismine genel bir saldırı yaparsan gereğini yaparız cevabını alırsın kendine gel

Şu yüzden çakma diyorum ben kendi düşüncemi söyleyeyim daha önce vadide yazılan karakterler edhoda var mesela başrol hızır çakırbeyli süleyman çakırın kopyası vadide çakırın 1 oğlu bir kızı vardı burdada var vadideki bir çok oyuncu edhoda var bir karakterimiz vardı turgay tanülkü canlandırıyordu aynı karakter geçen sezon başlarında edhoda vardı ben kendi adıma bu yüzden çakma diyorum

Dedigim gibi eleştirilerimizi yaparken birbirimize saygı göstermeliyiz.

Cahit'ın şu sekilde anlatayım, Cahit Memati,Abdulhey zamanlarında vasıfsız bir karakter olarak girdi ve hep en arka planda durdu ve açıkcası 1-2 sezonda oynayınca bunu yediremeyince senaryoyu alınca kendini padişah ilan etti. Yani çekememezlikten kaynaklanan bir durum senaryoyu kaptıgı sezonda zaten tüm önemli isimleri teker teker diziden yolladı.

Pusat Çakır karakteri her zaman Vadi'ye yakışır isim oldu, ve ön plana atıldı. Görkem Sevindik'in abisinin bana yazdıgı şu şekilde ;

" Evet ne yazık ki ayrılıyor, seninde açık ve net görebildiğin nedenlerden dolayı... Bugün insanlar hala çakır ve laz ziya hayranlıklalarını sürdürüyorlar... zamanında pusatı büyütmeye başladıklarında, açıkçası hayran kitlesinin kendilerinden daha yükse olabilme potansiyelini gördükleri için sürekli bir düşürme politikasını izlediler.. Kısmet diyelim... "

Yani açık ve net. Cahit Kayaoglu çekemedi ve harcadı.

Ya işte Raci Şaşmaz Pusu'yu bırakıp benzer konuda başka bir dizi yazdığı için güya EDHO çakma dizi oluyormuş
Eğer ortada bir çakma varsa 2014'ten sonraki Pusu adlı dizi buradakiler de bunu kabullenemediği için devamlı saldırı moduna geçiyorlar

Bak bak tarih attım Raci diziyi 2014'te bıraktı
Agaa döne döne mevlana gibi oldun yapma gözünü seveyim ya
ilk mesajda SON 3 YIL dedikten sonra ben 15 reytingi yapıştırınca mesajını düzeltip SON SEZON yapan adam mı bana bunu söylüyor la döne döne dönek oldun farkındamısın dalga mı geçiyorsun bizimle
utanır insan senin yerine utanıyorum şuan raci dediğin adam son 3 sezonunda yoktu vadinin karşında çocuk yok

2013 aslında son 3 yıla girmiyor

cahit kim ya , necati şaşmaz diyeceksiniz cahit cahit sev sevme çok saçma patron kim onun istemediği birşey olur mu bir cahit kaldı geriye oda ölsünde artık kimi izleyeceksek

Bak sende benzer konuda diyosun sende kabul ediyosun benzerlikler olduğunu