Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

Adam 10 dedi 10.

Bu da bir baskı değil mi? İnsan 1 milyon demeye utanır, birisi 10 birisi 6 milyon falan deyince
hadi hadi herkes in bir tahmini olur rahat ol 1 milyonu zaten gözü kapalı geçer bunun için deemedin sen
biliyosun

hadi hadi herkes in bir tahmini olur rahat ol 1 milyonu zaten gözü kapalı geçer bunun için deemedin sen
biliyosun
Aslında iki tahminim birbiri ile çelişmiyor. 3'ü geçemez demiştim, şimdi 1'i geçer dedim

1'i kesin geçer, 2'yi zorlar. Geçme ihtimali geçememe ihtimalinden daha düşük bence. 3 ise epey imkansız kanımca. 1-3 arası kesin, büyük ihtimalle 1-2 arasında kalır. En büyük sürpriz 2.5 milyonu görmesi olur, ki o da olası değil bence.

valla bravo bu yorumundan sonra tutturman değil tutturamaman başarı

daha yok muydu olasılık

valla bravo bu yorumundan sonra tutturman değil tutturamaman başarı

daha yok muydu olasılık
Öyle deme, o kadar da kapalı bir aralık vermedim. 1-10 arası da diyebilirdim

İlla ki tam bir sayı istiyorsan 1.8 milyon diyorum

Öyle deme, o kadar da kapalı bir aralık vermedim. 1-10 arası da diyebilirdim

İlla ki tam bir sayı istiyorsan 1.8 milyon diyorum
Aga sen 1 3 arası diyorsun aslında senin verdiğin aralık dediğin gibi daha az ben 10 milyonu gecer diyorum ama 12 de olabilir 15 de belli olmaz orası nokta atışı tahminim 10 milyon 250 bin

Aga sen 1 3 arası diyorsun aslında senin verdiğin aralık dediğin gibi daha az ben 10 milyonu gecer diyorum ama 12 de olabilir 15 de belli olmaz orası nokta atışı tahminim 10 milyon 250 bin
İstediğin tahmini yap. Bi şey demicem bundan sonra

İnşallah sen tutturursun tabii, o en güzeli olur ama imkansız

Abi 1 Milyon bandida cok dusuk bir tahmin gibi geldi bana.Sirf konusu bile 1 milyondan fazla izlenme getirecektir zaten.
Filistin de 2011'de epey gündemde olan bir konuydu
Irak da 2005'de epey gündemde olan bir konuydu. Gladio da...

2005'te çoğu kişi Irak için değil, Kurtlar Vadisi için gitti.
2009'da çoğu kişi Gladio için değil, Kurtlar Vadisi için gitti. Zaten Polat yoktu, 1 milyonu bile geçemedi bu.
2011'de çoğu kişi Filistin için değil Kurtlar Vadisi için gitti. Kurtlar Vadisi markası söndüğü için izlenme Irak'a göre daha az oldu
2017'de çoğu kişi konusu için değil Kurtlar Vadisi için gidecek. Ama değişen şey şu ki, Kurtlar Vadisi adı hiç bu kadar sonük ve prestijsiz olmamıştı.