Gelen yorumlara göre davranacağım. Eğer beğenmezlerse genel olarak, tenezzül etmem hiçNeyse çok şey derdim ama ...
Duruma göreSen gidersin Melih merak eder yine gidersin bence
Gelen yorumlara göre davranacağım. Eğer beğenmezlerse genel olarak, tenezzül etmem hiçNeyse çok şey derdim ama ...
Duruma göreSen gidersin Melih merak eder yine gidersin bence
Son paragrafa katilmiyorum bu sefer tersi olacak vadi için gidenlerin yanına konusu içinde gidenler olacakFilistin de 2011'de epey gündemde olan bir konuydu
Irak da 2005'de epey gündemde olan bir konuydu. Gladio da...
2005'te çoğu kişi Irak için değil, Kurtlar Vadisi için gitti.
2009'da çoğu kişi Gladio için değil, Kurtlar Vadisi için gitti. Zaten Polat yoktu, 1 milyonu bile geçemedi bu.
2011'de çoğu kişi Filistin için değil Kurtlar Vadisi için gitti. Kurtlar Vadisi markası söndüğü için izlenme Irak'a göre daha az oldu
2017'de çoğu kişi konusu için değil Kurtlar Vadisi için gidecek. Ama değişen şey şu ki, Kurtlar Vadisi adı hiç bu kadar sonük ve prestijsiz olmamıştı.
Olabilir. Ama o filme konusu için gidecek olan insanlar evinde kanepesinde yayıla yayıla izlemeyi seven insanlar.Son paragrafa katilmiyorum bu sefer tersi olacak vadi için gidenlerin yanına konusu içinde gidenler olacak
Senin ger koşulda gitmen lazım zaten de ; normal izleyiciler için dediğin sey geçerli gidenlerin yorumları tavsiye edip etmemesi ve basın ın alacağı konum olayı netleştirirGelen yorumlara göre davranacağım. Eğer beğenmezlerse genel olarak, tenezzül etmem hiç
Duruma göre
Ben başta ailem arkadaşlarım olmak üzere herkesi götürüp en az 3 4 defa kendim izlicem filme 300 tl bütçe ayırdım imkanı olmayan arkadaşları da götürmek amacıylasen giderken boş gitme arkadaş mahalleli akraba falan organize et neden olmasın 😀
Gelen yorumlara göre davranacağım. Eğer beğenmezlerse genel olarak, tenezzül etmem hiç
Duruma göre
Olabilir orası biraz sıkıntı ama aşılabilir sonuçta önumuzde kurtlar vadisi ırak gibi dev bir örnek varOlabilir. Ama o filme konusu için gidecek olan insanlar evinde kanepesinde yayıla yayıla izlemeyi seven insanlar.
Ben diziyi de bırakmıştım hatırlarsan, o yüzden dizi ile aslında bir bağım yokSenin ger koşulda gitmen lazım zaten de ; normal izleyiciler için dediğin sey geçerli gidenlerin yorumları tavsiye edip etmemesi ve basın ın alacağı konum olayı netleştirir
Helal olsunBen başta ailem arkadaşlarım olmak üzere herkesi götürüp en az 3 4 defa kendim izlicem filme 300 tl bütçe ayırdım imkanı olmayan arkadaşları da götürmek amacıyla
Bu arada youtube admini yorumumu beğendi inşallah necati şaşmaz imzalı afişi kazanırım odaya asarım direk
Şaka bir yana da bu yoruma katılmamak mümkün değil son cümleler hariç vadi ismi her zaman hittir ve reytingtirFilistin de 2011'de epey gündemde olan bir konuydu
2009'da çoğu kişi Gladio için değil, Kurtlar Vadisi için gitti. Zaten Polat yoktu, 1 milyonu bile geçemedi bu.
2011'de çoğu kişi Filistin için değil Kurtlar Vadisi için gitti. Kurtlar Vadisi markası söndüğü için izlenme Irak'a göre daha az oldu
2017'de çoğu kişi konusu için değil Kurtlar Vadisi için gidecek. Ama değişen şey şu ki, Kurtlar Vadisi adı hiç bu kadar sonük ve prestijsiz olmamıştı.
Aynen aga valla ben de ne yapacam bilmiyom onume gelenle plan yapiyom en az 4 seans garanti üstüne bakacazBen başta ailem arkadaşlarım olmak üzere herkesi götürüp en az 3 4 defa kendim izlicem filme 300 tl bütçe ayırdım imkanı olmayan arkadaşları da götürmek amacıyla
Bu arada youtube admini yorumumu beğendi inşallah necati şaşmaz imzalı afişi kazanırım odaya asarım direk
Evet, o dönemki heyecanın oluşması lazım. O heyecanı oluşturacak materyal görmüyorum ben fragmana bakarsak. Kanepesinde yatan adamı kaldırmak kolay değilOlabilir orası biraz sıkıntı ama aşılabilir sonuçta önumuzde kurtlar vadisi ırak gibi dev bir örnek var
Prestij konusunda bende senin gibi dusunuyorum ama Kurtlar vadisi konsept degistirip pusu oldugundan beri belli bir kesimden hep tepki aldi zaten tabii sebeplerini biliyoriz.Su an Hollywood kalitesinde film cekilse dahi o insanlar icin dalga malzemesi disinda hicbir sey olamaz.Bence Filistini gececektir sonuc olarak ki bu fazlasiyla yeterli olur.Konsept degisikligi cok mantikli ama oyuncu ve senaryonunda cok ciddi degismesi lazim.Bakalim gisemiz bol olsun 3-4 kere gidin benim icindeFilistin de 2011'de epey gündemde olan bir konuydu
Ben başta ailem arkadaşlarım olmak üzere herkesi götürüp en az 3 4 defa kendim izlicem filme 300 tl bütçe ayırdım imkanı olmayan arkadaşları da götürmek amacıyla
O günler eskide kaldı maalesef.Şaka bir yana da bu yoruma katılmamak mümkün değil son cümleler hariç vadi ismi her zaman hittir ve reytingtir
O kesimi kaale alan kim ki fragmanı bile izlemeden konuşan ahlaksızlardır bu fragmana kötü demek ayıptır lanPrestij konusunda bende senin gibi dusunuyorum ama Kurtlar vadisi konsept degistirip pusu oldugundan beri belli bir kesimden hep tepki aldi zaten tabii sebeplerini biliyoriz.Su an Hollywood kalitesinde film cekilse dahi o insanlar icin dalga malzemesi disinda hicbir sey olamaz.Bence Filistini gececektir sonuc olarak ki bu fazlasiyla yeterli olur.Konsept degisikligi cok mantikli ama oyuncu ve senaryonunda cok ciddi degismesi lazim.Bakalim gisemiz bol olsun 3-4 kere gidin benim icinde
O ayrı bu ayrı ha zaten bu 105 dakika nın kötü olma ihtimali yokBen diziyi de bırakmıştım hatırlarsan, o yüzden dizi ile aslında bir bağım yok
Helal olsun
Bakalım aga 29 eylülden sonra çok net göreceğiz geride kalıp kalmadığınıO günler eskide kaldı maalesef.
Aga yurt dışına da dağıtım olacak size gelme ihtimali yok muPrestij konusunda bende senin gibi dusunuyorum ama Kurtlar vadisi konsept degistirip pusu oldugundan beri belli bir kesimden hep tepki aldi zaten tabii sebeplerini biliyoriz.Su an Hollywood kalitesinde film cekilse dahi o insanlar icin dalga malzemesi disinda hicbir sey olamaz.Bence Filistini gececektir sonuc olarak ki bu fazlasiyla yeterli olur.Konsept degisikligi cok mantikli ama oyuncu ve senaryonunda cok ciddi degismesi lazim.Bakalim gisemiz bol olsun 3-4 kere gidin benim icinde
Son 30 bolumu bende izlemedim cok kotu yaBen diziyi de bırakmıştım hatırlarsan, o yüzden dizi ile aslında bir bağım yok
Helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?