Kurtlar Vadisi Sezon Finali Fragmanı Memati Vuruluyor Büyük Şok

görende bir milyon tane yedi sanacak ha her bölümde kurşun mu yiyor bunlar 9 sezonda toplasan 5 ila 6 kez kurşun yemiştir polat onlarda öldürücü kurşun değlldi o yüzden gayet normal.

elif bir kaza yaptı öldü polat 2 kere patlayan arabadan kurtuldu çatıdan uçtu kumarhanede vuruldu dayak yedi su ile boğulmaya kalktılar işlemedi adama tabuta bile girdi yediği kurşunları saymıyom

adam mit tarafından yani aslan akbey tarafından yıllarca eğitilmiş. Bu eğitim arasında suda kalmada var eski bölümlerinde gösteriyor zaten o yüzden su dolu torbadan kurtulması yıllarca eğitim almış bir adam için normal.

Tabuta girmeye ; polatı tabuta illuminati gömdü , geri illuminati çıkardı. Isteselerdi polatı öldürebilirlerdi orda polatın yapabileceği birşey yoktu zaten. Diziyi ilk baştan beri tam izleyen adam bunları anlar 😉

insaf ya hadi mematı sübyancılık yapıp kızı yasındaki kızla evleniyor. polat neden karşı çıkmaz. polatıda kaybettik :)))))

ayrıca vurulma sahnesi eski türk filmleri gibi olmuş :)))))

eğer bu iki kurşuna rağmen mematı ölmese ve buna kimse bu ne be bu kadar da sacmalik olur mu diye isyan edilmezse cidden komedi olur :))))))
Beyazsoy sana 1 caps ve 1 gif'i armağan etmek istiyorum
yaran-inci-s%C3%83%C2%B6zl%C3%83%C2%BCk-capsleri_19191.jpg

tisp9.gif

yakında vampir çıkabilirler o kadar kurşun yiyip ölmeyen insan görmedim ben:D
Doğru her bölüm 2 kez vurulduklarını gördüm ben :d

illuminati mi güldürmeye devam ediyorsun:D

asdgh :D asıl sen güldürmeye devam ediyorsun. Diziyi izlemediğin belli ama eski kurtlar vadisinin son yıllarında hep illuminati konusu işlendi. Baron mehmet karahanlıyı kim öldürdü ? Polatı tabuta koyup geri çıkaranlarda illuminatiydi zaten final bölümünde sharestone ile andy garcia polata söylemişlerdi gir youtubea bak :D

he ayrıca Türk dizi tarihinde ilk defa kurtlar vadisinde illuminati sözcüğünden söz edildimiştir. Doğu bey ile polat alemdar konuşurken polat illuminati mi demiştir.

asdgh :D asıl sen güldürmeye devam ediyorsun. Diziyi izlemediğin belli ama eski kurtlar vadisinin son yıllarında hep illuminati konusu işlendi. Baron mehmet karahanlıyı kim öldürdü ? Polatı tabuta koyup geri çıkaranlarda illuminatiydi zaten final bölümünde sharestone ile andy garcia polata söylemişlerdi gir youtubea bak :D

he ayrıca Türk dizi tarihinde ilk defa kurtlar vadisinde illuminati sözcüğünden söz edildimiştir. Doğu bey ile polat alemdar konuşurken polat illuminati mi demiştir.

illuminati demesi onu anlattıkalrı analamına gelmez 97 bölümün hepsini 3-4 kere izledim bilmeden konuşma

peki sana bir soru ;

mehmet karahanlıyı öldürenler kimlerdi ?

Polatı tabuta gömüp geri çıkaranlar kimlerdi ?

Bu bölümleri izleyen kime sorarsan sor hepsi bilir.

peki sana bir soru ;

mehmet karahanlıyı öldürenler kimlerdi ?

Polatı tabuta gömüp geri çıkaranlar kimlerdi ?

Bu bölümleri izleyen kime sorarsan sor hepsi bilir.

o hayal gücü bir kere illuminati diye çıkarılmış bir kere her şeyi ona atıyorlar :D illuminati olsa bile bu kadar güçlü değiller

belki can yeleği var ne malum olmadığı ? Ne kadar memati düşmanı varmış yahu sanki terörist ! Zamanında az terörist gebertmedi memati reis :D

kurtlar vadisini gerçek sanan liseli :D

can yeleği kurtlar vadisinde icat oldu heralde. vuruluyorsun vuruluyorsun ölmüyorsun. bizim bildiğimiz çelik yelek var, ondada vurulunca kan çıkmıyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Eenanbit