ne alay etmesi arkadaşlar. Prncss size rahatlatmaya çalışıyor. memeti ölecek diye üzülmeyin diye yorum yapmış işte)))))))))))))))))
aynen öyle valla sorsalar ilk 2 sezonu falan kesintisiz izlemişimdir anti vadici muamelesi yapmayın bana 😱
ne alay etmesi arkadaşlar. Prncss size rahatlatmaya çalışıyor. memeti ölecek diye üzülmeyin diye yorum yapmış işte)))))))))))))))))
insanlara iyilik yapmak bu devirde şuç oluyor anlamak mümkün değil
aynen öyle valla sorsalar ilk 2 sezonu falan kesintisiz izlemişimdir anti vadici muamelesi yapmayın bana 😱
insanlara iyilik yapmak bu devirde şuç oluyor anlamak mümkün değil))))))))))))))))))
kreys sen kurtları savunamıyormusun yoksa takası olsaydı diyonfragman süper gerçekten harika keske takas kardesimizde burda olsa en yakın zamanda gelicektir cezasi bitince gerçekten helal kvp ekibine totalde 15 16 ab 17 gibi rakamlar gelicek gibi
kreys sen kurtları savunamıyormusun yoksa takası olsaydı diyon))))))ayrıca bayagı üçtun totalda 17 rakamı bu sene gören çok az yapım oldu oda kışın
İnşallah ölmez aga ölürse dizinin tadı kalmazbu final showda olsa 30 reyting garantiydi ama tnt açık ara birinciyiz inşallah çekimler süper olmus memati vuruldugu sahna şok edecek inş ölmez memati tuzu biberi kvp nin
Aynenkan dondurucu bir sahne gercekten izlerken insanin ici bir hos oluyor.
Ben çocuktum vurulup ölmüyorlardı büyüdüm hala ölmezler![]()
insanlara iyilik yapmak bu devirde şuç oluyor anlamak mümkün değil))))))))))))))))))
kreys sen kurtları savunamıyormusun yoksa takası olsaydı diyon))))))ayrıca bayagı üçtun totalda 17 rakamı bu sene gören çok az yapım oldu oda kışın
Misafir olarak girip bakıyordur konuyafragman süper gerçekten harika keske takas kardesimizde burda olsa en yakın zamanda gelicektir cezasi bitince gerçekten helal kvp ekibine totalde 15 16 ab 17 gibi rakamlar gelicek gibi
kurtlar vadisi gerek cast gerek herseyiyle üstün bir dizi kabullen beyazsoy rekorların dizisi
geçmişe ragbet olsaydı bit pazarına nur yagardı.. eskidi onlar :::::kurtlar vadisi gerek cast gerek herseyiyle üstün bir dizi kabullen beyazsoy rekorların dizisi
Memati'nin vurulması çok klasik olmuş.Zaten herkes bekliyordu böyle bir şeyi.Ben birinin hayal ettiğini düşünüyorum yoksa Memati öldü demektir ki inşallah ölmez.
daha hareketli bekliyordum açıkcası sadece mematimi vurulacak ?