Kurtlar Vadisi Sezon Finali Fragmanı Memati Vuruluyor Büyük Şok

ne alay etmesi arkadaşlar. Prncss size rahatlatmaya çalışıyor. memeti ölecek diye üzülmeyin diye yorum yapmış işte :))))))))))))))))))

aynen öyle valla sorsalar ilk 2 sezonu falan kesintisiz izlemişimdir anti vadici muamelesi yapmayın bana 😱

insanlara iyilik yapmak bu devirde şuç oluyor anlamak mümkün değil :)))))))))))))))))))

fragman süper gerçekten harika keske takas kardesimizde burda olsa en yakın zamanda gelicektir cezasi bitince gerçekten helal kvp ekibine totalde 15 16 ab 17 gibi rakamlar gelicek gibi

fragman süper gerçekten harika keske takas kardesimizde burda olsa en yakın zamanda gelicektir cezasi bitince gerçekten helal kvp ekibine totalde 15 16 ab 17 gibi rakamlar gelicek gibi
kreys sen kurtları savunamıyormusun yoksa takası olsaydı diyon:)))))))ayrıca bayagı üçtun totalda 17 rakamı bu sene gören çok az yapım oldu oda kışın

pusatı mafya babası yabcaklarsa pusatın vurması lazım adının yayılması lazım bu olay pusatı dizide dahada güçlendirir güzel olur bencede :)

bu final showda olsa 30 reyting garantiydi ama tnt açık ara birinciyiz inşallah çekimler süper olmus memati vuruldugu sahna şok edecek inş ölmez memati tuzu biberi kvp nin
İnşallah ölmez aga ölürse dizinin tadı kalmaz

kan dondurucu bir sahne gercekten izlerken insanin ici bir hos oluyor.
Aynen

Ben çocuktum vurulup ölmüyorlardı büyüdüm hala ölmezler :D

yaran-inci-s%C3%83%C2%B6zl%C3%83%C2%BCk-capsleri_19191.jpg

tisp9.gif

- - - Ekleme - - -

insanlara iyilik yapmak bu devirde şuç oluyor anlamak mümkün değil :)))))))))))))))))))

kreys sen kurtları savunamıyormusun yoksa takası olsaydı diyon:)))))))ayrıca bayagı üçtun totalda 17 rakamı bu sene gören çok az yapım oldu oda kışın
yaran-inci-s%C3%83%C2%B6zl%C3%83%C2%BCk-capsleri_19191.jpg

tisp9.gif

- - - Ekleme - - -

Misafir olarak girip bakıyordur konuya

Harika süper ötesi bir fragman vadi farkı memati vuruluyor müthiş müthiş polat harmandalı mematiyle, memati ölmesin :(

- - - Ekleme - - -

2 dakikalık fragman harika bir sezon finali böyle bir dizi bir daha gelmez bu arada polat sakalları kesmiş

Fragman 2 milyonu görür çok rahat müthiş bir sezon finali olacak

- - - Ekleme - - -

Memati'nin vurulması çok klasik olmuş.Zaten herkes bekliyordu böyle bir şeyi.Ben birinin hayal ettiğini düşünüyorum yoksa Memati öldü demektir ki inşallah ölmez.

Rüya olması imkansız bence

Şok derken?
Sanki hiç vurulmadı.
Prncss..'a katılıyorum.

insaf ya hadi mematı sübyancılık yapıp kızı yasındaki kızla evleniyor. polat neden karşı çıkmaz. polatıda kaybettik :)))))

ayrıca vurulma sahnesi eski türk filmleri gibi olmuş :)))))

eğer bu iki kurşuna rağmen mematı ölmese ve buna kimse bu ne be bu kadar da sacmalik olur mu diye isyan edilmezse cidden komedi olur :))))))