Kurtlar Vadisi Set Resimleri(YENİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
en alttaki yönetmen onur tan...orası kesinde köpek onun köpeğimi ki....ayrıca dikiz aynadan görülen bayan çiğdem batur mu..savcı leyla...son resimlerdeki keltoroş adamı da tanıyamadım..bekle şimdi işin yoksa perşembeyi....[sm=s20.gif]

Vay süper resimler sencerin yanında yeni adamlar var.

onur tan süper adam
yönetmenimiz

Hakan Boyav küpe takıyo.yakişmamışi ağır abiye

arabadaki bayan çiğdem baturmu acaba hiç çıkartamadım...fotolarda gereksiz adam çok fazla...onlar yerine 1-2 tane memati gibi adam olsa yeter de artar bize...[:'(]

- - - Ekleme - - -

Hakan Boyav küpe takıyo.yakişmamışi ağır abiye
uzaktan küpe gibi görünüyor ..benimde dikkatimi çekti ama küpe değil...küpe yazıp durma kolsuz ahmete söylerim haa.....

Kolsuz delirmiş zaten süleyman de bak nasıl fıttırıyo
)
Küpe gibi duruyor ama bencede takmaz o adam

köpeğin turduğu kasr son fragmanda arabanın kayarak durduğu yer...178.bölümün set fotoları bunlar o zaman...

Kurtlar Vadisi Pusu bölümüne açaydın iyiydi

köpek hepimizden iyi poz vermiş ha....sahibi yönetmen olunca kendini iyi yetiştirmiş kerata....bu yaratıktan ders falan mı alsak..nasıl poz verilir dersleri....

2 saat onaylanmıyo onu bekleyemem

fotolar genelde çay molasında verilmiş herhalde...araçtaki bayanı hala çözemedim..leyla herhalde yaaaa....😱nthego:

aynen aga herkesin elinde bardak soğuktan paso çay içiyolar

Bölümü nasil yetistiriyorlar aklim almiyor gercekten.. Her bölümde türkiye'nin bir cok yerlerinde cekim yapiliyor. Kar, kis demeden vallah. Helal Olsun.

Valla bende inanamıyorum

inan rekor var bu hafta 16 nın üstüne cıkacak