Kurtlar Vadisi Resmen Ekranlara Geri Dönüyor!

TRT'de olması avantajlı olur. Diriliş sayesinde daha fazla ilgi yakalar ertesi gün yayınlanacagı için.
TRT1'de olması imkansız, halkın parasıyla kime ne verecek? İzin verilmez, böyle bir söylentiye de müsaade edilmez zaten.

Ya aynı haber 34653498830. kez veriliyor, resmi olarak bir teklif yok. Film Ocak'ta vizyondan kalkacak, eğer olur da bir kanal 2 yıl sonra teklif götürürse televizyona geri dönecek. O konuşulan Necati Şaşmaz'ın kendi düşüncesi ortada somut bir durum yok yani :A

Ya aynı haber 34653498830. kez veriliyor, resmi olarak bir teklif yok. Film Ocak'ta vizyondan kalkacak, eğer olur da bir kanal 2 yıl sonra teklif götürürse televizyona geri dönecek. O konuşulan Necati Şaşmaz'ın kendi düşüncesi ortada somut bir durum yok yani :A
Beni kendin mi sandın sen, açtığım haberde yanlış bir şey yok. :D Necati Şaşmaz alelade biri mi ki kendi yorumu olsun? Adamın bu zamana kadar ki en net ve somut açıklaması bu diziyle ilgili. :X

Beni kendin mi sandın sen, açtığım haberde yanlış bir şey yok. :D Necati Şaşmaz alelade biri mi ki kendi yorumu olsun? Adamın bu zamana kadar ki en net ve somut açıklaması bu diziyle ilgili. :X
Kanalla anlaştık demiş mi, 10 haberdir aynı yorumu yapıyor ilk kez görmedim bunu :A

Şubat ayı gibi geleceğini söylemişti geçen akılda kalmasında ilk vadide zaten ocaklarda başlamıştı yine 20 bölümlü bir sezon ile inş iyi bir sezon geçiririz :Z:Z:Z

Her ne kadar Çakır öldükten sonra izlemesem ve sevmesemde yine başlarsa Perşembe günkü total boşluğunu fark atarak rakiplerine doldurur.

Ulan daha dizi ortada yokken bile bazılarını çıldırtmış. Ne büyüksün Kurtlar Vadisi. :)

Kurtlar Vadisi başlıklarındaki mesajları okumak bana ayrı zevk veriyor. :D :D

Ulan daha dizi ortada yokken bile bazılarını çıldırtmış. Ne büyüksün Kurtlar Vadisi. :)
terör
pusu
adı her ne olacaksa olan dizi

yani 2 kez yayından kaldırılmış ve 3.kez kaldırılmaya hazırlanan bir dizi için kim çıldırsın la anca bonzai kullanıyordur böyle bir şey için çıldıranlar:A

Harika atayımda olmamışla eşitlensin yoksa izlemisligim yok ama geri dönünce zirveye oynayacağını tahmin ediyorum.
Show yada Atv de olsa fena olmaz

terör
pusu
adı her ne olacaksa olan dizi

yani 2 kez yayından kaldırılmış ve 3.kez kaldırılmaya hazırlanan bir dizi için kim çıldırsın la anca bonzai kullanıyordur böyle bir şey için çıldıranlar:A
ay buradamıydın :A

batuhanın istihbarat böyle diyorsa kesin başlayacak emin olabilirsiniz hatta kanalı da belli olmuştur filmden sonra açıklanır :A

kele hüüüüsss
Vadinin bu zamana kadar çok kuyruk acısı çektirdiği kişiler oldu sende onlardan birisin demek geçmiş olsun acısı zordur geçmez :)

batuhanın istihbarat böyle diyorsa kesin başlayacak emin olabilirsiniz hatta kanalı da belli olmuştur filmden sonra açıklanır :A

Vadinin bu zamana kadar çok kuyruk acısı çektirdiği kişiler oldu sende onlardan birisin demek geçmiş olsun acısı zordur geçmez :)
Ne diyeyim inşallah FOX'ta yayınlanır bakalım izleyebilecek misiniz :A