Kurtlar Vadisi Rekorlara Doymuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi Kurtlar Vadisi geçen hafta yayınlanan ve yine ambargoyu devam ettiren bölümüyle yazete'de rekor izlenme oranına ulaştı.

221.Bölümün üzerinden henüz 3 gün dahi geçmemesine rağmen Yazete.com adresi üzerinden 2.300.000 izlenme sayısını geçmiş durumda.

Perşembeye kadar 3 milyonu rahat geçmesi bekleniyor.

Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde.

ayoll şuu youtubeden yazeteden izleyenler brazda tvden izlesinler artık
kçük ağa gibi bir dizinin her hafta totelde 13 abde 12 aldığı bir dönemde
kurtlar vadisi totelde 11 almıs abde zaten 6 8 falan gidiyo sinirlerim bozulmaya başladı artık en çok küçük ağanın reytinglerini görünce tepem atıyor 🙂🙂

ayoll şuu youtubeden yazeteden izleyenler brazda tvden izlesinler artık
kçük ağa gibi bir dizinin her hafta totelde 13 abde 12 aldığı bir dönemde
kurtlar vadisi totelde 11 almıs abde zaten 6 8 falan gidiyo sinirlerim bozulmaya başladı artık en çok küçük ağanın reytinglerini görünce tepem atıyor 🙂🙂
yav sende ne tuhafsın arkadaş 2 kez geçildik diye abartmayın şunu koskoca sezonda 3 kez geçildik sadece hadi 5 olsun 6 olsun 11 yıllık efsane reytinge çok takılmayın

yav sende ne tuhafsın arkadaş 2 kez geçildik diye abartmayın şunu koskoca sezonda 3 kez geçildik sadece hadi 5 olsun 6 olsun 11 yıllık efsane reytinge çok takılmayın
bu sezon genel olarak braz bocaladılar bence çok durgun giriş yapmıştık sezona polat poyrazı yakalayana kadar baya durgundu bölümler sonra polat poyrazı yakalayınca vadi düzeldi çok keyifli bölümelr geldi ama sonra senarist ekibi brakınca tekrar bocalamaya basladılar koskoca pana senarist alamıyorsa artık bilemiyorum yanı 🙂🙂
necati beyin hayal gücü çok kötü durumda bence hiç etkielyici replikelr duyamıyoruz oyunculardan hiç etkileyici sözler yazamıyor necati bey çok sıradan şeyler yazıyor 😵😵

Üzülseydim Smileyim ile belli ederdim.:F
Doğruya Tnt'de 4 reyting alıyordu.:F6 neymiş onun için.:F
zaten smileylerinle belli ediyosun gülücük smileylerinin fazlalığı sinirini belli eder :))))
4 reyting mi :D arkadaş hep 10 reytingi unutuyor yanlış Kurtlar Vadisi tarihinde TOTALDE tnt de bile 7 reytingin altına düşmemiştir.

zaten smileylerinle belli ediyosun gülücük smileylerinin fazlalığı sinirini belli eder :))))
4 reyting mi :D arkadaş hep 10 reytingi unutuyor yanlış Kurtlar Vadisi tarihinde TOTALDE tnt de bile 7 reytingin altına düşmemiştir.

Yok neyine sinirleneyimacayip gülünç sen bilezsin.:F
Sende Ab'de ki 4 reytingi unutuyorsun utanmasan yayınlanmayan gruplardaki reytingleri söyleyeceksin.:F

Yok neyine sinirleneyimacayip gülünç sen bilezsin.:F
Sende Ab'de ki 4 reytingi unutuyorsun utanmasan yayınlanmayan gruplardaki reytingleri söyleyeceksin.:F
4 reytingi öbgzk 6 reytingi my falan almıştır vadinin totalde en düşük reytingi 7 ab de 5.85 dir
bu reytingi aldığı gün reytingler şike gerekçesiyle kaldırıldı :)))
ben TOTAL diyorum ötesi yok zaten :D
bu reytinglerle kendini avutuyorsan iyi avuntular diliyorum 20 reytingleri armağan eder 15.80 reytign alan tekrar bölümü sana gelsin hadi bakalım :F

2 günde ama dikkat edersen :D e kıracak rekor bırakmadık ki napalım kendi rekorlarımızla takılıyoz artık :kiki:
Tam Vadi yeri yazeteymis kirk yillik gazeteyi yazete yapip yutturmuslar.

4 reytingi öbgzk 6 reytingi my falan almıştır vadinin totalde en düşük reytingi 7 ab de 5.85 dir
bu reytingi aldığı gün reytingler şike gerekçesiyle kaldırıldı :)))
ben TOTAL diyorum ötesi yok zaten :D
bu reytinglerle kendini avutuyorsan iyi avuntular diliyorum 20 reytingleri armağan eder 15.80 reytign alan tekrar bölümü sana gelsin hadi bakalım :F

O zaman rekorunuzu bir kez daha tebrik edlim.:FReytinglerdede görürüz umarım bu durumu.:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato