- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
ne görmedin söyle gösterim gardaşım sinirle attığın smiyler yüzünden kendini ifade edemiyorsunÇok uzaklarda kaldı görünmüyor.![]()
ne görmedin söyle gösterim gardaşım sinirle attığın smiyler yüzünden kendini ifade edemiyorsunÇok uzaklarda kaldı görünmüyor.![]()
Set resimlerine ileti geldi.Bolu ne ki?aga bolu konusuyla set resimlerinde yaptım geldi mi ikisi de
bunu yapmadım
Bolu'da Kurtlar Vadisi Heyecanı! başlıklı konuSet resimlerine ileti geldi.Bolu ne ki?
ne görmedin söyle gösterim gardaşım sinirle attığın smiyler yüzünden kendini ifade edemiyorsunbazıları daha 4.yılında 9 reytinge takılı kalıyolar mesela
![]()
bazıları bu konunun muhattabı olacak ölçüde değillerKonumuz bazıları olsaydı keşke.![]()
O gün kandildi sanırım bir de4 reytingi öbgzk 6 reytingi my falan almıştır vadinin totalde en düşük reytingi 7 ab de 5.85 dir
bu reytingi aldığı gün reytingler şike gerekçesiyle kaldırıldı))
ben TOTAL diyorum ötesi yok zaten
bu reytinglerle kendini avutuyorsan iyi avuntular diliyorum 20 reytingleri armağan eder 15.80 reytign alan tekrar bölümü sana gelsin hadi bakalım![]()
vadi bunların hayalinde göremeyeceği reytignleri almış ve en tepeleri görmüş herşeye doymuş bir dizidir bugün 3 reyting alması bile hiçbir şey ifade etmezHer uzun soluklu dizinin inişli çıkışlı dönemleri olur. Mesela Arka Sokaklar bir dönem 20.liğe düşmüştü AB'de, sonra toparladı. Keza Muhteşem Yüzyıl bir dönem epey düşmüştü ancak şimdi durumu daha iyi.
Vadi 1 defa AB'de 6 reytinge düştü ama her seferinde bunun üzerinden dizi yerden yere vuruluyor. Elbet ekipçe diziye yeniden bir soluk getirip eskisi gibi TOTAL 15, AB 10 reyting ortalamasına getireceklerdir.![]()
bazıları bu konunun muhattabı olacak ölçüde değiller![]()
9 reytingle olmuyor o işler yavaş gardaşım yavaşÇünkü bazıları bazılarına hitap ederken diğer bazıları Tüm Türkiye'nin yüreğinde.Muhteşem böyle bir şey.
![]()
9 reytingle olmuyor o işler yavaş gardaşım yavaşbiz 4.yılımızda 20 reytingler coşanze yapıyorduk
![]()
4 reyting? kanıt var mı4 reyting ilede olmuyor.![]()
4 reyting? kanıt var mı
arkadaş kendi gününde en yakın rakibi özeti ve onu 2 ye katlayan vadiden bahsediyoruz 2-3 kez geçilmesi bişey ifade etmez3. Lüğe düştü ya dizi hemen rekor konusuyla zede olan imajı perdeleme girişimleri![]()
öyle kafadan sallamak yok arkadaşım kanıtın varsa koy yoksa hadi bakalımHiç aklımda kalmıyor ama Tnt ortalaması 4'tü.![]()
arkadaş kendi gününde en yakın rakibi özeti ve onu 2 ye katlayan vadiden bahsediyoruz 2-3 kez geçilmesi bişey ifade etmez
öyle kafadan sallamak yok arkadaşım kanıtın varsa koy yoksa hadi bakalımbekliyorum ben söylediğim herşeyi hemen koyabilirim ama sen sırf kendini tatmin etmek için kafadan atarsan olmaz 4 ortalamayı koymanı bekliyorum
| 1 | KURTLAR VADİSİ PUSU | TNT | 01:44:38 | 14,29 | 31,1 |
4 den 5-6 ya mı çıktın şimdide bak benle tartışacaksan lafının arkasında dur öncekaç uıl geçti ama 5-6 arası almıyormuydu Ab'de Tnt'deyken bu dizi.![]()