Kurtlar Vadisi Rekorlara Doymuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok uzaklarda kaldı görünmüyor.:F
ne görmedin söyle gösterim gardaşım sinirle attığın smiyler yüzünden kendini ifade edemiyorsun :D bazıları daha 4.yılında 9 reytinge takılı kalıyolar mesela :F

Burası Kurtlar Vadisi :)

Türkiye nin karanlık ve puslu vadisinde aldığımız izlenme oranları kimseye nasip olmaz.

Diğer proğramlar Vadi ile yarışabileceklerini sanıyorlar, ne acı.:)

Her uzun soluklu dizinin inişli çıkışlı dönemleri olur. Mesela Arka Sokaklar bir dönem 20.liğe düşmüştü AB'de, sonra toparladı. Keza Muhteşem Yüzyıl bir dönem epey düşmüştü ancak şimdi durumu daha iyi.

Vadi 1 defa AB'de 6 reytinge düştü ama her seferinde bunun üzerinden dizi yerden yere vuruluyor. Elbet ekipçe diziye yeniden bir soluk getirip eskisi gibi TOTAL 15, AB 10 reyting ortalamasına getireceklerdir. :)

4 reytingi öbgzk 6 reytingi my falan almıştır vadinin totalde en düşük reytingi 7 ab de 5.85 dir
bu reytingi aldığı gün reytingler şike gerekçesiyle kaldırıldı :)))
ben TOTAL diyorum ötesi yok zaten :D
bu reytinglerle kendini avutuyorsan iyi avuntular diliyorum 20 reytingleri armağan eder 15.80 reytign alan tekrar bölümü sana gelsin hadi bakalım :F
O gün kandildi sanırım bir de

Her uzun soluklu dizinin inişli çıkışlı dönemleri olur. Mesela Arka Sokaklar bir dönem 20.liğe düşmüştü AB'de, sonra toparladı. Keza Muhteşem Yüzyıl bir dönem epey düşmüştü ancak şimdi durumu daha iyi.

Vadi 1 defa AB'de 6 reytinge düştü ama her seferinde bunun üzerinden dizi yerden yere vuruluyor. Elbet ekipçe diziye yeniden bir soluk getirip eskisi gibi TOTAL 15, AB 10 reyting ortalamasına getireceklerdir. :)
vadi bunların hayalinde göremeyeceği reytignleri almış ve en tepeleri görmüş herşeye doymuş bir dizidir bugün 3 reyting alması bile hiçbir şey ifade etmez

Kurtlar Vadisi diziler üstüdür ve reytignleri eleştiriye kapalı tek dizidir

3. Lüğe düştü ya dizi hemen rekor konusuyla zede olan imajı perdeleme girişimleri :F

3. Lüğe düştü ya dizi hemen rekor konusuyla zede olan imajı perdeleme girişimleri :F
arkadaş kendi gününde en yakın rakibi özeti ve onu 2 ye katlayan vadiden bahsediyoruz 2-3 kez geçilmesi bişey ifade etmez :D

Hiç aklımda kalmıyor ama Tnt ortalaması 4'tü.:A
öyle kafadan sallamak yok arkadaşım kanıtın varsa koy yoksa hadi bakalım :D bekliyorum ben söylediğim herşeyi hemen koyabilirim ama sen sırf kendini tatmin etmek için kafadan atarsan olmaz 4 ortalamayı koymanı bekliyorum

arkadaş kendi gününde en yakın rakibi özeti ve onu 2 ye katlayan vadiden bahsediyoruz 2-3 kez geçilmesi bişey ifade etmez :D

öyle kafadan sallamak yok arkadaşım kanıtın varsa koy yoksa hadi bakalım :D bekliyorum ben söylediğim herşeyi hemen koyabilirim ama sen sırf kendini tatmin etmek için kafadan atarsan olmaz 4 ortalamayı koymanı bekliyorum​

Ka'nın özeti vadinin ab yeni bölümü kadar alıyor ona bakarsan :kiki:

öyle kafadan sallamak yok arkadaşım kanıtın varsa koy yoksa hadi bakalım :D bekliyorum ben söylediğim herşeyi hemen koyabilirim ama sen sırf kendini tatmin etmek için kafadan atarsan olmaz 4 ortalamayı koymanı bekliyorum

kaç uıl geçti ama 5-6 arası almıyormuydu Ab'de Tnt'deyken bu dizi.:D

1KURTLAR VADİSİ PUSUTNT01:44:3814,2931,1

@sokak sanati 4 le 14 ü karıştırmış :))))

kaç uıl geçti ama 5-6 arası almıyormuydu Ab'de Tnt'deyken bu dizi.:D
4 den 5-6 ya mı çıktın şimdide bak benle tartışacaksan lafının arkasında dur önce :)
1 kere 5.85 1 kere 5.98 aldı o da ab grubunda
totalde 7 den aşağı reyting yok
tnt de 14 reyting görerek küçük kanalda alınan en yüksek reyting rekorunu kırmıştır