Evet, onun saçma mesajını gördükten sonra sana verdiğim cevabı düzelttim zaten.takasla engelli misin sen![]()
Kraliçenin adını bir daha unutursan külahları değişiriz, haberin olsun.Adını unuttum diye öyle yazdım zaten.![]()
Evet, onun saçma mesajını gördükten sonra sana verdiğim cevabı düzelttim zaten.takasla engelli misin sen![]()
Kraliçenin adını bir daha unutursan külahları değişiriz, haberin olsun.Adını unuttum diye öyle yazdım zaten.![]()
Beren Saat işte, biliyoruz.Evet, onun saçma mesajını gördükten sonra sana verdiğim cevabı düzelttim zaten.
Kraliçenin adını bir daha unutursan külahları değişiriz, haberin olsun.![]()
her ne ka gk ya laf etsen de bu konuda seni desteklerimSeni parçalarım.![]()
her ne ka gk ya laf etsen de bu konuda seni desteklerim![]()
Benimle baş edemezsiniz, bir gerçek bu da.Seni parçalarım.![]()
sana kaslı bir oğlanla yemek ayarladık desek arkaana bakmadan kaçarsın forumdanBenimle baş edemezsiniz, bir gerçek bu da.![]()
Sen ayarla hele bi, o zaman düşünürüz.sana kaslı bir oğlanla yemek ayarladık desek arkaana bakmadan kaçarsın forumdan![]()
Şafak Sezer Binnur Kaya'ya bağırmıştı sanırım Binnur da diziyi terk etmişti bir süre Abiyesiz devam etti sonra "devam edecek" yazdığı son bölüm ile yayından kaldırıldı.Türk Malı'ndaki o kadın diziden ayrılmak istemiş onun üzerine dizi batmıştı falan diye hatırlıyorum ben?![]()
Doğru hatırlıyormuşum.Şafak Sezer Binnur Kaya'ya bağırmıştı sanırım Binnur da diziyi terk etmişti bir süre Abiyesiz devam etti sonra "devam edecek" yazdığı son bölüm ile yayından kaldırıldı.![]()
Şafak Sezer sevdiğim bir komedyen aslında ama hep dizilerinde sorun çıkarıyor sanıyorum Evrim Akın'la da sorun yaşamıştı Alemin Kralı'nda.Doğru hatırlıyormuşum.Şafak Sezer karakterini yansıtmış, büyük terbiyesizlik etmişti o zaman.
Ekranlardan uzak olsun.Şafak Sezer sevdiğim bir komedyen aslında ama hep dizilerinde sorun çıkarıyor sanıyorum Evrim Akın'la da sorun yaşamıştı Alemin Kralı'nda.
Yani Kolpaçino olsun Kutsal Damacana olsun efsanedir.![]()
seni ciddiye alan var mı bunu bi düşün sonra konuş şimdi diyeceksin sen ciddiye aldın ki cevap veriyosun şunu bil cevabını her zaman alacaksın bugün hangi saçmalığı izliyorsun söyle de zap yaparken atlayayım o kanalıCiddiye almayı bırakalı çok oldu zaten.![]()
Şafak Sezer Binnur Kaya'ya bağırmıştı sanırım Binnur da diziyi terk etmişti bir süre Abiyesiz devam etti sonra "devam edecek" yazdığı son bölüm ile yayından kaldırıldı.![]()
Zaten sevmiyordum, Kraliçe'yi üzdüğü için daha da nefret etmiştim.Şafak Sezer sevdiğim bir komedyen aslında ama hep dizilerinde sorun çıkarıyor sanıyorum Evrim Akın'la da sorun yaşamıştı Alemin Kralı'nda.
Yani Kolpaçino olsun Kutsal Damacana olsun efsanedir.![]()