Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yeni Senarist!

Türk Malı'ndaki o kadın diziden ayrılmak istemiş onun üzerine dizi batmıştı falan diye hatırlıyorum ben? (b)
Şafak Sezer Binnur Kaya'ya bağırmıştı sanırım Binnur da diziyi terk etmişti bir süre Abiyesiz devam etti sonra "devam edecek" yazdığı son bölüm ile yayından kaldırıldı. :D

Şafak Sezer Binnur Kaya'ya bağırmıştı sanırım Binnur da diziyi terk etmişti bir süre Abiyesiz devam etti sonra "devam edecek" yazdığı son bölüm ile yayından kaldırıldı. :D
Doğru hatırlıyormuşum. :A Şafak Sezer karakterini yansıtmış, büyük terbiyesizlik etmişti o zaman.

Doğru hatırlıyormuşum. :A Şafak Sezer karakterini yansıtmış, büyük terbiyesizlik etmişti o zaman.
Şafak Sezer sevdiğim bir komedyen aslında ama hep dizilerinde sorun çıkarıyor sanıyorum Evrim Akın'la da sorun yaşamıştı Alemin Kralı'nda. :D

Yani Kolpaçino olsun Kutsal Damacana olsun efsanedir. :A

Ciddiye almayı bırakalı çok oldu zaten. :A
seni ciddiye alan var mı bunu bi düşün sonra konuş şimdi diyeceksin sen ciddiye aldın ki cevap veriyosun şunu bil cevabını her zaman alacaksın bugün hangi saçmalığı izliyorsun söyle de zap yaparken atlayayım o kanalı :D

Şafak Sezer sevdiğim bir komedyen aslında ama hep dizilerinde sorun çıkarıyor sanıyorum Evrim Akın'la da sorun yaşamıştı Alemin Kralı'nda. :D

Yani Kolpaçino olsun Kutsal Damacana olsun efsanedir. :A
Zaten sevmiyordum, Kraliçe'yi üzdüğü için daha da nefret etmiştim. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777