Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yeni Senarist!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,435
Puanı
1,061
300px-Kurtlar_vadisi_Afis.png

Kanal D'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun senarist kadrosuna yeni bir isim katıldı!

Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Doğuhan Güney, Defne Samyeli ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı dizinin senarist kadrosuna daha önce Alemin Kralı, Dedemin Dolabı, Huzurum Kalmadı, Yerden Yüksek, Geniş Aile gibi dizilerde senaristlik yapmış olan mizah yazarı Kamuran Süner katıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle Perşembe saat 20:00'de Kanal D'de!​

Vay be.. nerden nereye geldik. Vadi artık elden ele dolaşır.. tebrikler tüm Pana Film'e. Raci ile Bahadır'ın yarattığı eser kimlerin elinde.. yazık. Dizinin bir ağırlığı bir özeliği vardı onu da yitirmiş oldu.. üzülerek söylüyorum ki Necati Şaşmaz işi tamamen yüzüne gözüne bulaştırmıştır.

Son düzenleme:
kız @Çiğdem- hadi yine iyisin sen komedi dizisi izlemezdin senin için vadiyi komedi dizisi yapacakalr galiba senaristin kariyerinden anlaşılan :D

Vay be.. nerden nereye geldik. Vadi artık elden ele dolaşır.. tebrikler tüm Pana Film'e. Raci ile Bahadır'ın yarattığı eser kimlerin elinde.. yazık. Dizinin bir ağırlığı bir özeliği vardı onu da yitirmiş oldu.. üzülerek söylüyorum ki Necati Şaşmaz işi tamamen yüzüne gözüne bulaştırmıştır.
Hemen ön yargılı davranma, dizide ciddi bir komedi açığı var belli ki bunu gidermek istemiş olabilirler :D

Oyunculuk yapamayan ve 10 yılda sadece bir mimik ile kariyerini sürdüren (kendi sesini hala kullanmamasını saymıyorum bile) birinin senaristliği becermesini beklemiyorduk herhalde.

Son düzenleme:
Niye herkes kötü düşünmüş ki anlamadım mesela Tayfun Güneyer de ağırlıklı komedi dizilerinin yazarı ama Adanalı, Yılan Hikayesi gibi de başarılı aksiyon dizilerine imza attı. Hayırlı olsun. :)

Niye herkes kötü düşünmüş ki anlamadım mesela Tayfun Güneyer de ağırlıklı komedi dizilerinin yazarı ama Adanalı, Yılan Hikayesi gibi de başarılı aksiyon dizilerine imza attı. Hayırlı olsun. :)
adanalı erken final yapmıştı unutma:A ayrıca vadi o ka uzun uzun sahneleri ve komediyi kaldıramaz:A

adanalı erken final yapmıştı unutma:A ayrıca vadi o ka uzun uzun sahneleri ve komediyi kaldıramaz:A
Tayfun Güneyer'in erken final yapmadığı dizisi mi var Türk Malı'nı bile batırdı gerçi onu batıran Şafak Sezer'di. :)

Tayfun'u örnek verdim demek istediğim komedi yazanlar da aksiyon yazabilir hatta dram da yazar iş senaristte bitiyor. :)

Tayfun Güneyer'in erken final yapmadığı dizisi mi var Türk Malı'nı bile batırdı gerçi onu batıran Şafak Sezer'di. :)

Tayfun'u örnek verdim demek istediğim komedi yazanlar da aksiyon yazabilir hatta dram da yazar iş senaristte bitiyor. :)
Türk Malı'ndaki o kadın diziden ayrılmak istemiş onun üzerine dizi batmıştı falan diye hatırlıyorum ben? (b)

Oyunculuk yapamayan ve 10 yılda sadece bir mimik ile kariyerini sürdüren (kendi sesini hala kullanmamasını saymıyorum bile) birinin senaristliği becermesini beklemiyorduk herhalde.
Hadsize bak Hadsize yine boş boş konuşmuş
Senin bugüne kadar izlediğim tüm dandik ve sapma dizileri topla necati Şaşmaz gibi bir oyuncunun yanına yaklaşacak bir adam yokken neyin kafasını yaşıyosun sen
Yılların ustası ayla Algan necati Şaşmaz ın yakın çekim oyunculuk dersi vermesi gerektiğini söylüyor iken sen kimsin bu adamı eleştiri Haddini kendinde buluyorsun. Git dandik senaryolu dizilerine devam et sen vadi senin boyunu aşar. Ayrıca senaristlerden de haberin yok boşsun boş boş :D