Kurtlar Vadisi Pusu'dan Klasik Taktik

izlemdim izlememde yorumda yapmam banane senin yorumlarına gelince 1 değil 2 değil kıskanıyosun işte vadiyi açık açık söyle intikamda böyle sahneler yok de beren polatın başarısını yaklayamıyo de neyse sayfanı çok fazla uzattık ilerde çevirme var hadi sana kolay gelsin :D
beren hakkında yalan yanlış iftira ve yorum yapmak yasakmış ve cezalandırılıyormuş.One göre. :F

beren hakkında yalan yanlış iftira ve yorum yapmak yasakmış ve cezalandırılıyormuş.One göre. :F

cezadan korksak sagopa dinlemezdik gelsinde görim :kiki:

- - - Ekleme - - -

söyle bakıyım :D

- - - Ekleme - - -

nesini kıskanayım bnmrakibim mi :D ben dizi yapımcısı mıyım
konusu açöıdı kvp 3 sezon finalinde 1. 3 ünde 2. olmşu neden acaba :D
intikam mafya-derin devlet dizisi değil ki vadideki sahnler karakterler olsun umarım vadi gibi tekrara düşmeden biter intikam

ee ozaman niye kendini zorluyosun bukadar vadiye laf atmak için neyse polis tanıdık çıktı yola tek başına devam edersin artık.:D

radara yaklanma panpa dikkat darksaal uyanık hala :F

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ee ozaman niye kendini zorluyosun bukadar vadiye laf atmak için neyse polis tanıdık çıktı yola tek başına devam edersin artık.:D
ne zorlıcam izlediğim dizler belli onlarla ilgili konu açıyorum :)forumdan ya youtubeden takip ettklerimle ilgili de açabiliyorum bilgi sahibi olduğum her konuda yalan yanlış bilgi içermiyorsa konu açabilirm :D