orası beni irdelemez ama kendini çok iyi saklıyosun emre sende her hafta vadiyi izliyosun ama atıp tutmaktanda geri kalmıyosun böyle devam et hadi eyvallah
Gülistan'ın Hüsnü'ye "Hüsnü Bey" diye hitap ettiğini bile biliyor emre :
orası beni irdelemez ama kendini çok iyi saklıyosun emre sende her hafta vadiyi izliyosun ama atıp tutmaktanda geri kalmıyosun böyle devam et hadi eyvallah
En kötü mü? Ben çok heycanlanıyodum o adam ekrana geldiğinde.![]()
Gülistan'ın Hüsnü'ye "Hüsnü Bey" diye hitap ettiğini bile biliyor emre :![]()
İyi geceler panpiş![]()
Allah insanı zekiyaratmasın böyle oluyor işte bnm gibiEmre biliyo ben bilmiyorum. Gör farkı![]()
Uykun gelmiştir panpa git yat hadio lafı çok yanlış biri meşhur etti yanlız![]()
ben zaten en başından anlamıştım izlediğini
- - - Ekleme - - -
bi insan bi diziden nefret ediyosa beğenmiyosa bi kere söyler ve bu işi bitirir eğer hem diziyi sevmiyor hemde arkasından konuşuyorsada onlara ne denir bilmiyorum bakınız bize biz her defasında bereni ahlaki bakımlardan sevmediğimizi söylüyoruz ama her fırsatta yok intikamın şu bölümünde şunlar olduda sevmedik yok şöyle olduda görmedik geçin bunları ya izlemiyosan atıp tutma.
Arada bakıyorum bu sezon ki bölümlere ama son 1 saatine filan bakıyorum. Abim bıraktı şimdi babam çıktı başıma.Emre bu hafta vadiye bak bırakamazsın o bölümlere dehşet dediğine göre![]()
Uykun gelmiştir panpa git yat hadi
intikam hakkında yeterince şey biliyor musun da yorum yapıcan ben vaidiyi 10 senesinin 6 senesinin izledim yeterince biliyorum
ayrıca az önce intikamı da eleştitren konu açtım kimse böyle tepki vermedi
Ninni söylim gelir![]()
izlemdim izlememde yorumda yapmam banane senin yorumlarına gelince 1 değil 2 değil kıskanıyosun işte vadiyi açık açık söyle intikamda böyle sahneler yok de beren polatın başarısını yaklayamıyo de neyse sayfanı çok fazla uzattık ilerde çevirme var hadi sana kolay gelsin![]()