Kurtlar Vadisi Pusu'dan Klasik Taktik

orası beni irdelemez ama kendini çok iyi saklıyosun emre sende her hafta vadiyi izliyosun ama atıp tutmaktanda geri kalmıyosun böyle devam et hadi eyvallah

Gülistan'ın Hüsnü'ye "Hüsnü Bey" diye hitap ettiğini bile biliyor emre ::)

iyi geceler @takas gerçekleri anlatmaya devam edeceğim :D

- - - Ekleme - - -

gülendam olmasın o :F insanın hafızası güçlü olmasın kara melek i bile hatılrlıyorum 6 yaşındaydım :F

ben zaten en başından anlamıştım izlediğini :D

- - - Ekleme - - -

bi insan bi diziden nefret ediyosa beğenmiyosa bi kere söyler ve bu işi bitirir eğer hem diziyi sevmiyor hemde arkasından konuşuyorsada onlara ne denir bilmiyorum bakınız bize biz her defasında bereni ahlaki bakımlardan sevmediğimizi söylüyoruz ama her fırsatta yok intikamın şu bölümünde şunlar olduda sevmedik yok şöyle olduda görmedik geçin bunları ya izlemiyosan atıp tutma.

adam bizden daha iyi vadici beyler dağılın :kiki:

konuyu hemen 3 sayfa yaptık amacına ulaşıyo işte agalar :D

ben zaten en başından anlamıştım izlediğini :D

- - - Ekleme - - -

bi insan bi diziden nefret ediyosa beğenmiyosa bi kere söyler ve bu işi bitirir eğer hem diziyi sevmiyor hemde arkasından konuşuyorsada onlara ne denir bilmiyorum bakınız bize biz her defasında bereni ahlaki bakımlardan sevmediğimizi söylüyoruz ama her fırsatta yok intikamın şu bölümünde şunlar olduda sevmedik yok şöyle olduda görmedik geçin bunları ya izlemiyosan atıp tutma.

intikam hakkında yeterince şey biliyor musun da yorum yapıcan ben vaidiyi 10 senesinin 6 senesinin izledim yeterince biliyorum :D
ayrıca az önce intikamı da eleştitren konu açtım kimse böyle tepki vermedi

konunun amacı gerçeklri göstermek :D amacıma ulaştım thanks @takas

intikam hakkında yeterince şey biliyor musun da yorum yapıcan ben vaidiyi 10 senesinin 6 senesinin izledim yeterince biliyorum :D
ayrıca az önce intikamı da eleştitren konu açtım kimse böyle tepki vermedi

izlemdim izlememde yorumda yapmam banane senin yorumlarına gelince 1 değil 2 değil kıskanıyosun işte vadiyi açık açık söyle intikamda böyle sahneler yok de beren polatın başarısını yaklayamıyo de neyse sayfanı çok fazla uzattık ilerde çevirme var hadi sana kolay gelsin :D

Ninni söylim gelir :kiki::F

söyle bakıyım :D

- - - Ekleme - - -

izlemdim izlememde yorumda yapmam banane senin yorumlarına gelince 1 değil 2 değil kıskanıyosun işte vadiyi açık açık söyle intikamda böyle sahneler yok de beren polatın başarısını yaklayamıyo de neyse sayfanı çok fazla uzattık ilerde çevirme var hadi sana kolay gelsin :D

nesini kıskanayım bnmrakibim mi :D ben dizi yapımcısı mıyım
konusu açöıdı kvp 3 sezon finalinde 1. 3 ünde 2. olmşu neden acaba :D
intikam mafya-derin devlet dizisi değil ki vadideki sahnler karakterler olsun umarım vadi gibi tekrara düşmeden biter intikam